Σάββατο, Ιανουαρίου 03, 2009

Σέξυπνα Προϊόντα 5 - Θερμουαλέττα

Καιρό είχα να εμπνευστώ ένα τόσο ευφάνταστο και πρακτικό προϊόν, κυρίες και κύριοι!

Γεμάτος καμάρι, εθνική υπερηφάνεια και με χαμόγελο επιτυχίας στα χείλη, σας παρουσιάζω, αυτό!


Όχι, όχι, μην ξεγελιέστε φίλοι μου από το κοινότυπο παρουσιαστικό του! Δεν πρόκειται για οποιοδήποτε καπάκι-κάθισμα τουαλέτας! Αυτό το κάθισμα, θερμαίνεται! Ναι, καλά ακούσατε, θερμαίνεται! «Βράζει» που λέμε στα κυπριακά! Υποδεχτείτε την ΘΕΡΜΟΥΑΛΕΤΤΑ!

Εξηγώ: Παρατηρήσατε ότι τώρα που χειμώνιασε για τα καλά, δεν απολαμβάνετε το χέσιμο όπως παλιά; Παλιά, που καθόσαστε με τις ώρες, διαβάζοντας το ΟΚ, ξεφυλλίζοντας το Maxim και κινδυνεύατε να κατεβάσετε αιμορροΐδες; Αυτά τώρα, είναι περασμένα μεγαλεία! Διότι από πολύ το κρύο, δεν αντέχεις να κάτσεις στην τουαλέτα! Κρυώνεις, και η επαφή με το κάθισμα είναι ένα μαρτύριο! Επομένως, η αγαπημένη σου συνήθεια πάει περίπατο!Τώρα όμως, έχετε τη λύση! Εφαρμόζετε το θερμαινόμενο κάθισμα στην τουαλέτα και το βάζετε στην πρίζα λίγο πριν σας έρθει κόψιμο. Το αφήνετε να βράσει κανένα πεντάλεπτο, όπως ακριβώς κάνετε και με τον θερμολουτήρα. Αφού πάρει σωστή θερμοκρασία, κατεβάζετε τα παντελόνια σας και κάθεστε σαν άρχοντας στην τουαλέτα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας περιοδικό! Συνδυάζετε αφόδευση και εκπαίδευση σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον!

Τέρμα οι ανατριχίλες από το παγωμένο κάθισμα!

Τώρα πια, η έκφραση «κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα» περνά σε νέα διάσταση!

Για παραγγελίες, αποταθείτε στο γνωστό email!

4 σχόλια:

Αχάπαρη είπε...

hahah apaixto! elpizw na men patheis ilektropliksia pantos :))

Gourounella είπε...

Καλή η ιδέα σου αλλά τι γίνεται με το κρύο το εξώφυλλο του ΟΚ που ακουμπά όπως το παγάκι πάνω στις ζαμπούες μας? εν έχει λύση ώσπου να καλοκαιριάσει!!

Ανώνυμος είπε...

Kai pou na katsei o kwlos sou se ka8isma toualetas pou den exei kalorifer me monimws anoixto para8yro kai -6 e3w.... pata sto google cardiff weather na deis...8a parw mia ntouzina enisxymeni....

evlampia είπε...

καλα ρε φιλε τελεια ιδεα εν το συζητώ... αλλά εσένα αμα σε πιάσει κόψιμο εννα κάτσεις να περιμένεις το κάθισμα να βράσει? γιατί εγώ δεν το νομίζω....