Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2007

Καλή ΧρονιάΆρχισα να ψωννίζομαι επικύνδινα, δώστε μου δυο σφαλιάρες να συνέλθω!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, καλώς όρισε το κινέζικο νέο έτος ! Το έτος του γουρουνιού. Να ζήσετε, διότι είστε πολλοί ! Εδώ πέρα, όπως είδατε και στο βίντεο, οργανώθηκε μια φιέστα σε επίσημη αίθουσα του πανεπιστημίου. Οι Κινέζοι μάς παρουσίασαν παραδοσιακά τραγούδια και χορούς. Κάλεσαν όλους τους συμμαθητές μας να συμμετάσχουν με τον τρόπο τους. Είχαμε τις Ινδές που ντύθηκαν με τις χρυσές τους γκελλαπίες και χόρεψαν τσιφτετέλια, είχαμε την Ιρλανδή που μας χόρεψε Riverdance, είχαμε πιάνο και τραγούδι από άλλους τυχάρπαστους.

Και φυσικά, they saved the best for last. Έτσι πηδάει ο Έλληνας ! Χαχαχαχα.. Έγινε χαμός αγαπητό μου φαν-κλαμπ. Περιττό να σας πω ότι με το πέρας του χορού όλοι ήθελαν να μάθουν ποιά φωνάρα τραγουδα το τραγούδι, πού θα το βρουν και μερικοί ήθελαν encore! Ειδικά όταν τους δώσαμε να σπάσουν τα πιάτα, έκαναν σαν μωρά παιδιά. Κάναμε ένδοξο φινάλε λοιπόν, κατόπιν έπαιξαν τα χασαποσέρβικα καμιά δεκαριά φορές, σιχάθηκα να τα ακούω! Κατέληξε σε greek party. Σώσαμε την βραδιά πάντως, που μέχρι εμφανίσεως μας, περνούσε με ενέσεις.

Πέρασα πάρα πολύ ωραία! Ευχαριστώ την Αγγελική για την απαστράπτουσα συμμετοχή της και τους καθηγητές που δεν μας επίπληξαν για τα θρύψαλλα που γεμίσαμε την αίθουσα. Τέλος, ευχαριστώ την Βίσση και τον Καρβέλα που είναι πανταχού παρόντες και τα πάντα πληρόντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: