Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

Βρώμα & Δυσωδία

Αυτό είναι το τραπέζι της κουζίνας μας όπως απαθανατίστηκε χθες το απόγευμα από την αφεντιά μου. Παρακαλώ μεγενθύνετε την φωτογραφία προκειμένου να θαυμάσετε τους λεκέδες που άφησαν τα σκατά που περιδρόμιασε χθες ο συγκάτοικος μου ο Αμπού (Ναι, και ο πίθηκος του Αλαντίν το ίδιο όνομα είχε στην ταινία, τίποτα δεν γίνετε τυχαία!) Για να καθαριστεί αυτό το πράμα επιστρατεύτηκε μισό λίτρο dettol και προσωπικά, ακόμη σιχαίνομαι να καθίσω να φάω σαν άνθρωπος. Αν μας ψοφήσει καμιά ώρα, πιο ωραία θα μυρίζει από αυτά που μαγείρεψε χθες !
Αυτή είναι η προίκα του! Παραταγμένη στον πάγκο, δίπλα στο νεροχύτη εδώ και μήνες. Δεν ξέρω αν τα πλένει αυτά τα... πράγματα που χρησιμοποιεί για να φάει, πάντως έτσι όπως κάθονται δίπλα από την βρύση, όλο και θα καθαρίζονται από αδέσποτες πιτσιλιές! Προσέξτε τις πετσέτες παρακαλώ!

Τέλος, αυτά θεωρούνται πλυμένα και είναι κοινόχρηστα... Μετά αναρωτιούνται μερικοί, γιατί τρώω μόνιμα έξω! Στην κουζίνα μας για να φας, πρέπει πρώτα να πλύνεις αυτά που περιδρόμιασε ο ακατονόμαστος, και άμα ρημαδοφάς, ξαναπλένεις για να τα βρει έτοιμα, μέχρι την επόμενη του επιδρομή! Θάνατος, θάνατος, θάνατος !

1 σχόλιο:

Stella είπε...

Ontws to trapezi einai aisxos!
Ypomoni pallikari mou!