Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2006

Το Λένε Γαλλικά Ζιγκολό...

Διάβασα στην 'Σημερινή' σήμερα, πως στο χρυσοπράσινο φύλλο έγιναν της μόδας οι 'Ζιγκολό' !

Δεν πρόλαβα να φύγω, ξεσαλώσανε οι Κυπριοπούλες που κατά τ'άλλα είναι και χαμηλοβλεπούσες ! Ο 'νεαρός, καλογυμνασμένος άντρας που κράτησε την ανωνυμία του' δήλωσε πως οι πελάτες του προέρχονται από την αφρόκρεμα της Λευκωσίας και πως πληρώθηκε ακόμη και 400 λίρες για ένα 15λεπτο striptease ! Μάλιστα !

Που'σαι μάνα που μου ήθελες πτυχία ! Ο δικός μου ο ζιγ-κωλός διάβαζε 4 χρόνια να βγάλει τη νομική και έκανε άσκηση με 150 λίρες το μήνα συμβολικό μισθό ! Και εδώ, 'ο νεαρός, καλογυμνασμένος άντρας που κράτησε την ανωνυμία του' βγάζει 400 λίρες το τέταρτο ! Και χωρίς να πνίγεται μες τα δικόγραφα. Πνίγει άλλες στο σπέρμα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου... (Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, σίγουρα κάποιες φορές οι υπηρεσίες του ίσως να θυμίζουν περισσότερο Fear factor παρά τσόντα, αλλά όπως και να έχει, ανταμείβεται και με το παραπάνω !

Βρε λες ν' αρχίσω πρόβες;

Α ! Τι άλλο θέλω να σχολιάσω ! Αν διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, σημειώστε αυτό που λέει ο ζιγκολός, ότι δηλαδή μια φορά συνάντησε ένα ζευγάρι -πελάτες του- στο δρόμο και η 'κυρία' έκανε πως δεν τον ήξερε !!! Μωρέ θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ! Ας μην μιλήσω καλύτερα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: