Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2006

Πάρτο Αβγό και Κούρεφ'το

Έμεινα εμβρόντητος προ ολίγου όταν διάβασα στην Indepedent ότι οι γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο παγώνουν τα αβγά τους (ωάρια) για να τα χρησιμοποιήσουν σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν με το καλό βρουν τον Mr. Right, διότι τώρα κολύονται, προέχουν οι business! Ζήσε Μάη μου δηλαδή...
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του πανσεξουαλισμού που μας κατατρύχει κυρίες και κύριοι. Ισότητα ήθελαν οι γυναίκες, την πήρανε και με το παραπάνω (εγώ διαφωνώ πως υπάρχει ισότητα, θεωρώ πως ανέκαθεν είχαν το πάνω χέρι) και ιδού που καταλήξαμε-καταντήσαμε. Να μην έχουν χρόνο οι κυρίες να γκαστρωθούν και το φυλάνε γι' αργότερα ! Είδανε οι γκόμενες δυο επεισόδια sex and the city και μου μάθανε και την 'καριέρα' τρομάρα τους!
Μια χαρά δεν ήσασταν τόσα χρόνια αγαπημένες μου στο σπίτι σας, με του πουλιού το γάλα που σας έφερνε ο αντρούλης σας, με τα παιδάκια σας να παίζουν αμέριμνα μαζί σας στην αυλή; Τώρα γίναμε όλοι ίσοι και όμοιοι! Δεν υπάρχει ιεραρχεία, δεν υπάρχει τίποτε! Γι' αυτό δεν πρόκειται να ευωδώσει γάμος από' δω και πέρα. Γι' αυτό και θα καταργηθεί ο θεσμός της οικογένειας. Διότι δεν υπάρχουν ρόλοι στις σχέσεις, δεν υπάρχει αρχηγός. Αρχηγός είναι πια ο καθένας για τον εαυτό του...Και από τη στιγμή που το 'εμείς' έγινε 'εγώ', χέστα κι' άστα !
Και να πω ότι είστε τίποτ' απόγονοι της Μαντάμ Κιουρί και θα σώσετε την ανθρωπότητα με την καριέρα σας, να πω να πάει στο διάολο. Το ότι οι μισές κλαίγεστε στα 30 σας ότι 10 χρόνια σας έμειναν για να τεκνοποιήσετε και να χαρείτε τα παιδιά σας, πού το πάτε; Ενώ αν εκεί γύρω στα 23-25 παντρευόσαστε τον τίμιο Ρωμαίο που περνά το κεφαλόσκαλο σας μια χαρά θα ήσασταν. Εμ, τότε μου θέλατε καριέρα, την είδατε Anghela Merkell! Πάρτε τώρα το αυγό σας και καταψύξτε το, με το καλό να χαρείτε και τα ορφανά σας !
Ξύπνησα ανάποδα σήμερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μου επιτρέψεις να διαφωνίσω! Ακόμα και να βρεις τον Πριγκιπα και αυτός να βρει την ωραία κοιμωμένη.... τα "αυγα σου τα βράζει τελικά" η κακιά η μάγισα! Ποιος την υπολογίζει αυτήν όμως?
Άριελ

Anti-Christos είπε...

Αχ, Άριελ ΜΟΥ! ;)

Nisyrios είπε...

Πες τα! Τα συζητάμε και στη δουλειά και συμφωνούμε όλοι και όλες! Βέβαια μετά θα έχεις άλλα προβλήματα (του στυλ "εγώ δεν έχω ζωή, εξάρτάμαι από τον άντρα μου") κτλ κτλ κτλ - αλλά, πώς να το κάνουμε, δεν γίνεται να θέλεις μέχρι τα 28 ΚΑΙ να πάρεις 2 πτυχία ΚΑΙ να κάνεις έντονη προσωπική ζωή ΚΑΙ να βρεις τη γαμάτη δουλειά (η οποία να σε απασχολεί 4 ώρες την ημέρα, να έχει αγγλικό πηχιαίο τίτλο και μισθό 2000 ευρώ) ΚΑΙ να βρεις τον μίστερ γαμάτο ΚΑΙ να τον παντρευτείς ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ... ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ στα 33 να είσαι παντρεμένη, με καριέρα και 2 παιδιά, ευτυχισμένη, με σπίτι στα προάστια, σκυλί και στέισον βάγκον ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ να σε ζηλεύουν και να σε φθονούν όλες οι φίλες σου (ουφ!)

Ανώνυμος είπε...

όλα γίνονται! Θετική ενέργεια θέλει μόνο! :) Και η δουλειά να μη δίνει 2000 χήνες, άμα έχει πολλά ταξίδια πάλι ευτυχισμένη είμαι! Άριελ