Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2006

Δέστε Μου Τα Μάτια...

Καταγγέλλω τα Greek parties που δεν είναι Greek !

Καταγγέλλω τους Έλληνες DJ's που την είδαν ξαφνικά Tiesto και μας πρήζουν δυομιση ώρες με ξένα μπιτάκια τα οποία αντί να ανεβάζουν την διάθεση, μας ξενερώνουν απίστευτα ! Εδώ δεν είναι Privilege να μας πάρετε τα αφτιά με τον Bob Sinclar ! Εδώ ο Ελληνισμός θα πωρωθεί με την Πέγκυ Ζήνα, θα εξυμνήσει τον Πετρέλη, θα χορέψει χασάπικο και ο κάθε πικραμένος. Μόνο έτσι εκτονώνεις τον νταλκά του Έλληνα που ξενιτεύτηκε. Βέβαια, τοις σήμερον που μέσω ίντερνετ ουδέποτε χάνεις επαφή με την ελληνική πραγματικότητα, αυτά είναι λίγο- πολύ ξεπερασμένα, αλλά και πάλι ! Greek party χωρίς Βίσση δεν νοείται !


Επίσης, τι είναι αυτό το πράμα με τους Έλληνες Dj που ακολουθούν όλοι την ίδια σειρά στην επιλογή τραγουδιών; Λες και είναι προσυμφωνημένα όλα, λες και λειτουργούν με διαταγή από ανώτατη εξουσία ! Φέτος ακούμε κατ' επανάληψη: Τάμπτα, Πίπα της Ειρήνης μιξαρισμένο με την "Άνοιξη" της Βόσσου, "πάνω στην τρέλλα μου" (νισάφι πια!), ενδιάμεσα πέφτει μια camisa negra & hips don't lie, και κλιμακώνει με Μαρτάκη (έπαιξε το "Αυτό το καλοκαίρι" ! Μας κάνουν πλάκα στο Cardiff των 8 βαθμών κελσίου !!!)


Έφυγα ! Δεν άντεξα. Αχ τέκνα μου...Τα θρυλικά greek nights του Reading δεν θα επαναληφθούν ! Μιλάω για την εποχή του 2000-01, που γεμίζαμε το 3/60 και ακούγαμε με θρησκευτική ευλάβεια το "γεια" την "κραυγή" και λιώναμε όλο το "καρδιά μου μην ανησυχείς" που μόλις είχε κυκλοφορήσει. Γιατί για να είμαι ειλικρινής κάποιες νύχτες στο 'Mango' θέλω να τις διαγράψω. Αλλά, απόψε, πανηγυρικά μηδέν στο πηλίκον! Το μόνο highlight ήταν μια ευτραφής κοπελίτσα που ανέβηκε στο τραπέζι για να μας χορέψει λίγο χορό της κοιλιάς. Χόρεψε το "Δέστε μου τα μάτια" της Βανδή. Βλέπετε φαντάζομαι τον συμβολισμό... Και ήταν και στην τουρκική version !

1 σχόλιο:

Nisyrios είπε...

Πετύχαμε το 3sixty στο Reading στα καλύτερά του, Χρίστο! Τότε που το Greek Party ήταν γεγονός άξιο μνειας επί τρίμηνο και όχι μια κοινή Πεμπτιάτικη έξοδος...!

Θα ανέβαζα καμιά φωτογραφία να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά πρέπει να κοιμηθώ γιατί αύριο κατεβαίνω Αθήνα γιατί παντρεύεται κόσμος από το Reading!

Θα βάλω φωτογραφίες του τώρα δίπλα-δίπλα με φωτογραφίες του τότε! Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις!