Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2006

Ανοιχτή Επιστολή προς την κ. Spears

Αγαπητή Britney,

Γνωρίζεις πως ανέκαθεν υπήρξα φαν σου και δεν ντράπηκα να το παραδεκτώ ακόμη και σε περιπτώσεις που τα σχόλια των υπολοίπων αδαών μείωναν τον ανδρισμό μου στο μείον δυο. Γνωρίζεις πως αποτέλεσες την φαντασίωση μου για πολλά υγρά βράδια και πως η αφεντιά σου με την στολή της μαθήτριας σκίστηκε πολλάκις στα όνειρα μου. Γνωρίζεις πως οι χορογραφίες σου έγιναν cult και πολλά κατοπινά τσουλάκια τις μιμήθηκαν ανεπιτυχώς. Γνωρίζεις πως έχω όλα τα cd σου (αυθεντικά! Ούτε γι' αυτό ντρέπομαι) και πως η παιδική φωνούλα σου ξυπνάει μέσα μου τον παιδεραστή.

Και καλά εγώ δεν ντρέπομαι ! Εσύ; Λίγη τσίπα, τίποτα; Λίγο σεβασμό στο παρελθόν μας έστω και για το τυπικό του πράγματος; Οι τελευταίες σου τσιριμονιές με απογοήτευσαν τα μάλα. Εκεί που ήσουν η απόλυτη φαντασίωση της παρθένας με το ύφος-αθώο-πληγωμένο-ελαφάκι, που τα κάνει όμως όλα στο κρεββάτι, έρχεσαι και αποκαθηλώνεις την εικόνα σου και ταυτόχρονα την στύση μου. Μια τα δυο παιδιά που έφτυσες, μια τα διαζύγια, μια οι τελευταίες σου φωτογραφίες με κυτταρίτιδα στην The Sun, χέστα κι' άστα μωρό μου! Μα γίναμε κολλητάρια και με την (Πα)Πάρις Χίλτον; Ως εδώ και μη παρέκει. Το να είσαι χάι πορνίδιο ήταν όλα τα λεφτά. Το να ξεπέσεις τόσο χαμηλά, δεν το επιτρέπω, μου το απαγορεύει η αξιοπρέπεια μου!

Άμα δεις καλά-καλά τις φωτογραφίες σου, μοιάζεις λες και τα τελευταία τρία χρόνια κατανάλωνες μόνο junk food. Την μουσική σου! Μέχρι την επόμενη Britney που θα μου πλασάρουν οι εταιρίες, θα συμβιβαστώ με Μότσαρτ ! Awsome babe!

Δεν υπάρχουν σχόλια: