Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2006

Όλα τα'χε η Μαριωρή...

...Τα επιτραπέζια μας έλειπαν ! Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε κυρίες και κύριοι. Σε μια χρονική περίοδο που πάω 'τριφτός' στις εργασίες, το course διοργάνωσε βραδιά επιτραπέζιου! Και εμείς, μην χάσουμε... Μας χώρισαν σε ομάδες και ομίλους και εξεταστήκαμε στα εξής επιστημονικά παιχνίδια: Φιδάκι, jenga, πόκερ, ludo, score4 και σκάκι. Εμένα μ' έβαλαν στο σκάκι, τους ψαρώνει η νομική βλέπετε... Πόσο λίγο με ξέρουν! Εννοείται ότι βγήκα νοκ-αουτ απ'τον πρώτο γύρο.
Η πλάκα είναι να βλέπεις τα κινεζάκια να εκστασιάζονται κάθε φορά που ο πύργος του jenga ετοιμάζεται να κατεδαφιστεί. Έτοιμες οι φωτογραφικές μηχανές από ώρα για να απαθανατίσουν την πτώση. Λες και επαναλαμβανόταν η 11η Σεπτεμβρίου'01.
Αχ, η ζωή του φοιτητή! Ας πούμε, για σήμερα το να κερδίσει η ομάδα μου στα επιτραπέζια ήταν και το μοναδικό μου άγχος ! Σιγά μην επιστρέψω στην Κύπρο, να ασχολούμαι με λογαριασμούς, μισθούς, πισώπλατες μαχαριές στα καφέ του απογεύματος, κόλαση ! Χίλιες φορές να απολαμβάνω τα κινεζάκια να ζουρλένονται με το jenga (jenga γίγας, για να λέμε και την αλήθεια!) Φωτογραφίες όπως πάντα για τα μάτια σας μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: