Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2008

Postcards from Greece

Αγαπητό, φανατικό κοινό,
Το ευρωπαϊκό μου τουρ ξεκίνησε με ένα σύντομο stopover στην Αθήνα, όπου και ξαναθυμήθηκα πως ανήκω ακόμα στη συνωμοταξία των διπόδων! Σ' αυτή την πόλη, τα πάντα τα αγαπώ! Ακόμη και τους ταξιτζήδες που παίζουν στοίχημα και βλέπουν τηλεόραση οδηγώντας προς το ξενοδοχείο, κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να μπούμε στο αντίθετο ρέμα!
Το βράδυ του Σαββάτου πήγα κλάμπινγκ στην παραλιακή. Συγκλονιστική εμπειρία, όπως πάντα! Στο 'Ακάνθους,' για όσους ξέρουν... Πέρασα τόσο ωραία που στο τέλος μελαγχόλησα. Οι μικρές δόσεις ευτυχίας σου υπενθυμίζουν την μιζέρια της "κανονικής" σου ζωής. Οι καβλαμαρούδες όπως πάντα έκλεψαν την παράσταση! Βυζάκια στητά παντού! Καλοψημένα από τον ήλιο, στρουμπουλά-στρουμπουλά, πάλλονταν εις πλήρην αρμονία με τα εξίσου πεταχτά κωλαράκια στους ρυθμούς του Quele-Quele!
Βλέπεις ξανά γυναίκες τριγύρω και σκέφτεσαι πως δεν χάθηκε κάθε ελπίδα.
Σου μιλάνε πρώτες! Σου πετάνε το γάντι ανερυθρίαστα. Ενδιαφέρονται να μάθουν για σένα, φλερτάρουν έξυπνα! Παίζουν τα καλύτερα mind games ever, όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά! Συν τοις άλλοις, τσιφτετελίζουν άγρια, επιδίδονται σε φιγούρες θηλυκού καραγκιόζη με τόσο νάζι και σκέρτσο που δεν μπορείς να μαζέψεις τα σάλια σου!
Όχι σαν τις Κυπραίες που κουνιούνται "ένα-πόδι-μπρος-ένα-πόδι-πίσω" μες το κλαμπ με απλανές ύφος "κυρίας" που διασκεδάζει δήθεν αξιοπρεπώς και νομίζουν πως απέκτησαν αυτόματα δικαίωμα στη χυλόπιτα! Έκλασαν οι κυρίες και βγήκατε εσείς, τρομάρα σας!
Καταντήσαμε να παίρνουμε αεροπλάνο για να ευχαριστηθούμε τον έρωτα και τη ζωή! Λυπηρότατο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Glad you enjoyed it!!!

Baisers

Angel :)