Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2006

Lifestyle

Κυρία Παναγιώτου, με το μπαρδόν, αλλά έλαχε να πληρώσεις εσύ τη νύφη απόψε ! Εξηγούμαι: Με τι έχασα και πάλι τον ύπνο μου;

Μετροφυλλούσα το "απόλυτο περιοδικό των σταρ" της Κύπρου, το "Exclusive" (Δωρεάν κάθε Σάββατο σαν ένθετο με την 'Σημερινή' - no wonder γιατί το δίνουν δωρεάν). Ανάμεσα στα δεκάδες κλεμμένα κείμενα από τα ελληνικά περιοδικά του Κωστόπουλου, βρήκα και το εξής τραγελαφικό:
"Τι κρύβει μέσα στην τσάντα της η Κρίστυ Παναγιώτου;" Κατ' αρχήν, ποιά είναι η Κρίστυ Παναγιώτου; Είναι προσωπικότητα διεθνούς βεληνεκούς; Είναι βουλευτής; Παίζει στην Επίδαυρο; Παίζει οπουδήποτε τελος πάντων; Τραγουδά στο Μέγαρο; Τραγουδά πουθενά τέλος πάντων; Όχι ! Είναι η ιδιοκτήτρια ενός γυμναστηρίου (Πράγμα που δεν συναντάς καθημερινά!) και στο οποίο "συχνάζουν πολλοί επώνυμοι" (sic)(Λες και στην Κύπρο των celebrities, ξέμεινε άνθρωπος "ανώνυμος", με τα τόσα ψώνια που μαζευτήκαμε εδώ, στο κέντρο της Γης). Το blog δεν έχει διάθεση να χλεύασει την κυρία Παναγιώτου ή την οποιαδήποτε κυρία Παναγιώτου. Με γεια της με χαρά της που μας ξεδιπλώνει την ψυχή της μέσω αυτού του "πριβέ" άρθρου. Το blog εστιάζει και πάλι την θεματολογία του κοινωνιολογικά!
Το ερώτημα είναι, γιατί ενδιαφέρει τον κόσμο να μάθει τι μπορεί να κρύβει μια κοπέλα στην τσάντα της; Τι το περίεργο ή το αξιοθαύμαστο θα κρύβει δηλαδή; Ναρκωτικά; Πορνοπεριοδικά; Ή σεξουαλικά βοηθήματα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η όρεξη; Έλεος, έλεος, έλεος ! Στα τελευταία δέκα τεύχη του ιδίου περιοδικού οι εξέχουσες προσωπικότητες (Πάντα πρόκειται για άτομα "Που έχουν κάτι να πουν") κουβαλούν αυστηρά μαζί τους τα κάτωθι χρειώδη:
  1. Κινητό τηλέφωνο: "Διότι χωρίς αυτό δεν μπορώ να ζήσω" (Να και η ατάκα βγαλμένη απ' τη ζωή)
  2. Lip Gloss: "Για λαμπερά, καλοκαιρινά χείλη" (Χιχι! Ας μην μιλήσω καλύτερα)
  3. Γυαλιά ηλίου "Ray ban": "Μου αρέσει το σπορ λουκ, γι' αυτό και τα προτιμώ". (Μετάφραση: Τα φοράνε όλες οι Κυπραίες, έγιναν 'στολή' και εγώ κουλή ή χαζή είμαι για να κόψω πίσω;").
  4. Δερμάτινο πορτοφόλι Luis Vitton: "Περιέχει χρήματα, πιστωτικές κάρτες και φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων" (Είπα κι' εγώ, άργησες να μας πασάρεις το Luis Vitton. Τι λες ρε; Περιέχει και λεφτά; Μπράβο!)
  5. Ενυδατική κρέμα για χέρια και σώμα, με άρωμα κερασιού και φυστικιού ! Έχει και κουκούτσια ; (Αθάνατη Ζουμπουλία!)

Έξοχα ! Ολοκληρώθηκα ως άνθρωπος και σήμερα. Σας έφτιαξα και το πρωινό σας ε; Δεν ξέρω με τι να πρώτο τσαντιστώ! Με τα περιοδικά που ασχολούνται με τέτοια θέματα, ή με τις γκόμενες που ανήγαγαν σε θησαυρούς τα μασκαραλίκια που κουβαλούν πάνω τους. Και με τα δυο φυσικά !

Κάτι τέτοια διαβάζω, και πορώνομαι όσο πάω πιο πολύ με το νέο μου βιβλίο! "Γυναίκες Δηλητήριο" λέγεται. Να το διαβάσετε ! Ξεδιπλώνει τη ζωή 15 γυναικών που αμαύρωσαν την παγκόσμια ιστορία. Απ' την Έλενα Τσαουσέσκου μέχρι την Αικατερίνη της Ρωσσίας και από την Μεσσαλίνα ως την γκόμενα της διπλανής πόρτας. Τι να κρύβανε στην τσάντα τους αυτές οι κυρίες ήθελα να' ξερα ! Προφανώς, στάχτες και αποκαίδια. Κάτι μου λέει πάντως, πως οι κυρίες του βιβλίου, αν και πραγματικά καθάρματα, σκότωσαν πολύ λιγότερους άντρες παρά η Σάρα και η Μάρα που συναντάς καθημερινά στα καφέ. Βλέπετε φαντάζομαι την αλληγορία... Τώρα θα μου πείτε, είχε η Αικατερίνη της Ρωσσίας ή η Ελένα Τσαουσέσκου τσάντα Luis Vitton και κινητό τηλέφωνο 3G;

Αν είχαν, μπορεί να ήταν και διαφορετική η ιστορίας της ανθρωπότητας !

2 σχόλια:

Nisyrios είπε...

Χαχαχα! Κορυφαίο άρθρο! "Τι κρύβει στην τσάντα της η Κρίστη Παναγιώτου;" Ο ορισμός του άχρηστου ρεπορτάζ! Πόσο μελάνι, πόσο χαρτι τζάμπα, τζάμπα, τζάμπα!

Anti-Christos είπε...

Να' κρυβε καμιά φωτογραφία μου, να πω ! Αλλά όχι κι'έτσι...