Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2006

Οργή Λαού - Φωνή Θεού

Ξέχασα τα ωραία της φοιτητικής ζωής !
Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα ! Μαζεύτηκαν οι Αμερικάνοι στην εστία, στην κεντρική αυλή και μπεκροπίνανε ως τα ξημερώματα. Ως τις 5 το πρωί ! Χαχαχα-χουχουχου, όλη νύχτα μου πήρανε τα αφτιά ! Είχε και αντίλαλο, νόμιζα πως συμμετείχα στη συζήτηση ! Πέταγαν μπουκάλια, έτρεχαν ο ένας τον άλλο σαν τα παιδάκια, τσίριζαν οι γκόμενες λες και είδε κάποιος το βρακί τους (έμαθαν να φοράνε και βρακάκια τώρα οι Αμερικάνες, τρομάρα τους!)
Κοίταζα, ξανακοίταζα από το παράθυρο δεν έλεγαν να το κουνήσουν για τα βρωμισμένα κρεββάτια τους (οι μισοί κοιμούνται ακόμη χωρίς σεντόνια πάνω στο aphrostrom). Το τηλέφωνο του secutiry δεν το ήξερα να καλέσω ενισχύσεις απ' τον ΟΗΕ, υπέμενα, υπέφερα, ετοίμαζα αστραπές και βροντές ! Δεν με ξέρουν καλά εμένα, τι νομίζουν πως θα έβγαινα στο παράθυρο και θα τους παρακαλούσα 'με το σεις και με το σας' να κάνουν ησυχία για να κλείσω τους οφθαλμούς μου;
Αυτά πια, ούτε ο Ζαμπούνης δεν τα προτείνει σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ! Ετοιμαζόμουν να βγω στο παράθυρο και να τους βροντοφωνάξω ένα: "Φάουσα να φκάλετε, γαμώ την κκελλέ σας !" Και ας μην έβγαζαν νόημα. Θα μιλούσε η αγνή κυπριακή ψυχή μου ! Χα ! Τέλος πάντων, για όσους εσάς που αγχώνεστε για το που έφτασε αυτή η έκρηξη μου, σας πληροφορώ πως δεν πρόλαβα τελικά να ξετυλίξω τον 'Κάττο' από μέσα μου εφόσον πέρασε ένα υπέροχο Ουαλλέζικο σύννεφο και τους θέρισε ! Μάλιστα ! Ως εκ θαύματος, ένα σύννεφο απ' αυτά τα βρεττανικά που δεν ξέρεις από που ξεφύτρωσαν, πέρασε με ταχύτητα πάνω απ' την εστία, τους έβρεξε όλους καλά-καλά, και διέλυσε τα πηγαδάκια τους.
Τι να το κάνω βέβαια , που είχε ήδη πάει πέντε και έχασα τον ύπνο μου. Αλλά το ευχαριστήθηκα ! Δεν εξεπλάγη όταν ακόμη και μετά απ' αυτή την εκκαθάριση υπήρξαν και κάποια ζώα που συνέχισαν να κάθονται χάμω, στο βρεγμένο πλακώστρωτο και να τυρβάζουν! Σήμερα θα πήγαινα εκδρομή με το union. Δεν ξύπνησα, νιώθω κομμένος , θα κάτσω στα αβγά μου. Καλή εβδομάδα !

1 σχόλιο:

Nisyrios είπε...

Ασε τους Αμερικάνους και βγες με τα Ελληνόπουλα απόψε να δεις ξινίλα όταν θα διαπιστώσουν ότι οι pub κλείνουν στις 22.30!

Και τότε θα ξεκινήσει η αιωνία ατέρμονη συζήτηση με θέμα "Ζωή στη Μεγ. Βρετανία και ζωή στην Ελλάδα. Ομοιότητες και διαφορές. Discuss."

:-P