Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2006

ΑΝΝΑ*ΒΙΣΣΗ' 06

Όπως σας υποσχέθηκα, πρώτοι εσείς αγαπητοί μου επισκέπτες, λαμβάνετε το report από την ψεσινή συναυλία της Άννας !
Εχώ καλά και κακά νέα !
  • Τα κακά πρώτα: Η κ. Βίσση μας έταξε νέο πρόγραμμα το οποίο θα περιλάμβανε νέες χορογραφίες και νέα σειρά τραγουδιών. Επειδή άλλαξε την έναρξη και πρόσθεσε ένα δυο τραγουδάκια-παραφιάδες ανάμεσα στο πρόγραμμα του Βοτανικού, αυτό δεν σημαίνει πως έστησε νέα συναυλία για την τουρνέ της. Μέγα φάουλ δεσποινίς Βίσση, διότι αν το ήξερα πως θα μου σέρβιρες ξαναζεσταμένο φαγητό θα καθόμουν στις κερκίδες, δεν θα ξεποδαριαζόμουν στην αρένα με τον κάθε λαϊκό. Επίσης, τα χορευτικά μια απ' τα ίδια. Μόνο στην έναρξη της συναυλίας (με το ανεκδιήγητο "Κινούμενη ΄Αμμος" - high tech αντιγραφή του 'σεντόνια') τυλίχτηκες ένα πέπλο που όμως πέρασε και δεν ακούμπησε.

  • Μας έταξες εκπλήξεις και μας πλάσαρες πλήξεις. Αν θεωρείς πως ένας φαν του βεληνεκούς μου, θα ενθουσιαστεί με την μικρή Μαριάμ την οποία ξέθαψες απ' το ωδείο της αδελφής σου Λίας είσαι γελασμένη. Περιμέναμε πως και πως να ακούσουμε τραγουδάρες αδικημένες στο χρόνο και φάγαμε στη μάπα για πολλοστή φορά την νέα ανακάλυψη της Λίας. Ας φοιτούσε σε άλλο ωδείο και σου' λεγα εγώ για το πόσο θα την προωθούσατε. Εν πάση περιπτώσει ! Φτάσαμε στο σημείο να ξέρουμε και πότε θα βήξεις, και πότε θα κάνεις παύση να πιεις νερό. Άλλαξε και λίγο την σειρά να μας ξαφνιάσεις. Εντάξει, φταίω και εγώ που κοιμάμαι-ξυπνάω και σε παρακολουθώ, αλλά εδώ δεν ήρθες να τραγουδήσεις για τον κάθε τυχαίο. Ήρθες για μένα !

  • Οι Going Through έγιναν αρκετά συμπαθείς τελευταίως, αλλά δεν είναι και για χόρταση. Την επόμενη φορά, 3 τραγούδια να πουν και πολλά τους πέφτουν !

Τα καλά:

  • Κορυφαίες ερμηνείες στα: "Everything", "Δεν θέλω να ξέρεις" και στο "Γκάζι". Ειδικά το τελευταίο κάθε φορά γίνεται και καλύτερο. Επίσης, χάρηκα που άκουσα ξανά μετά από χρόνια τους "Δαίμονες", το "Υπερβολές" και το "Ένα σου λέω, ένα".
  • Η ένταξη των "Sorry" & "Hung Up" της Madonna και του 'Tornero' στο πρόγραμμα εντάσσονται δικαίως στα highlights της βραδιάς.
  • Βγάλαμε είδηση: Νέος δίσκος τον Δεκέμβρη ! Ωραία θα περάσουμε και φέτος ! Μάριε, στρώσε τον καναπέ και σου' ρχομαι Αθήνα !
  • Οι Going Through μπορεί να μην είναι για πολλά-πολλά, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως πλέον το rap (Rythm And Poetry ρε γύφτο, δεν ήξερες τι σημαίνουν τα αρχικά;) ξεσηκώνει τους ΄μητσιούς' οι οποίοι έκαναν ιδανικό warm up στο στάδιο για την είσοδο της 'απόλυτης'.

Και του χρόνου !

Άννα Βίσση, πες το ξανά, πιο δυνατά... πόσο πολύ, με αγαπαααααας !

ΥΓ: Οι φωτογραφίες δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά να πείτε και ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: