Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

Ποιός Φοβάται την Πραξούλα;


Την περασμένη Δευτέρα και ενόσω οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την προεδρία του κράτους μονοπωλούσαν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στο υπ’ αριθμόν δύο debate για τις προεδρικές εκλογές, η κ. Πραξούλα Αντωνιάδου έδινε το δικό της ρεσιτάλ στο κανάλι extra, μέσω του οποίου επιβεβαίωσε όλα αυτά τα οποία λέμε εδώ και ένα χρόνο μέσα από αυτό το μπλογκ. Ότι η κ. Πραξούλα είναι λίγο «αλλού βαρούν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη». 

Και τι νύφη! Νυφίτσα!

Όσοι από εσάς χάσατε αυτή τη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον κ. Αυτιά και την κ. Πραξούλα (απλά σουρεάλ το ότι ο ένας έχει το όνομα και η άλλη έχει τη χάρη, βλ. αυτιά), σας παραθέτω τα καλύτερα σημεία της εκπομπής για να απολαύσετε ιδίοις όμμασι αυτό το άνευ προηγουμένου muppet show σε όλο του το μεγαλείο. Πραγματικά, δεν ξέρεις ποιόν από τους δύο να λυπηθείς περισσότερο αφού χωρίς αμφιβολία, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Προτείνω να τους δώσουν ένα κοινό σαββατιάτικο σόου στο μέλλον να μην πάνε χαμένα τόσα νούμερα.Παρακαλώ όπως εστιάσετε στα πιο σοβαρά αποσπάσματα των επιχειρημάτων της κ. Πραξούλλας όπως για παράδειγμα το ότι το κυπριακό πρόβλημα δεν λύθηκε μέχρι σήμερα επειδή το χειρίζονταν άντρες πολιτικοί και όχι γυναίκες (κατά τα άλλα είναι αυτή που είχε πέσει θύμα σεξιστικών σχολίων στη Βουλή και ένιωσε βιασμένη), όπως επίσης εφιστώ την προσοχή σας στην ευλάβεια με την οποία περιγράφει το περιστατικό με τον Αρχιεπίσκοπο, που προσωπικά για πολλή ώρα δεν μπορούσα να καταλάβω αν αποτελεί αυτοσαρκασμό και ευσεβή πόθο, ή σοβαρό δείγμα ψυχικών διαταραχών.

Για τον Αυτιά δεν έχω να προσθέσω κάτι βεβαίως, βεβαίως. Άνθρωπος που σε παλαιότερες εκπομπές του στην Αθήνα συνομιλούσε κάθε μέρα με το βίντεο του Ψωμιάδη και προσποιούνταν πως κάνει ζωντανή σύνδεση, δεν χρειάζεται περεταίρω λιβάνισμα.

Στο μεταξύ, να σε ενημερώσω πως στο τουίτερ ανακαλύψαμε ένα ψεύτικο, σατιρικό προφίλ της Πραξούλας το οποίο σαρώνει μέχρι στιγμής με αρλούμπες που θα μπορούσε να είχε πει και η ίδια, ενώ προχτές έσκασε μύτη και η κόρη της, με πραγματικό προφίλ, η οποία προσπαθούσε να περισώσει το γόητρο της μητέρας της, ξεκαθαρίζοντας προς το σύμπαν ότι:Το account  υιοθετεί το όνομα Πραξούλας Αντωνιάδου, είναι fake.Πραγματικές δηλώσεις pls rt

Για να πάρει τη θεϊκή απάντηση του Invictus:


  σε ένα αλώνι κάπου μακριά, μια φοράδα μόλις χέστηκε

Ακόμα γελώ! Το @semelitsa βεβαίως, βεβαίως, σαν έμπνευση για username είναι απλά αριστούργημα. 

5 σχόλια:

Invictus είπε...

Αντιλαμβάνεσαι ότι το #ase_mas_semelitsa_mou είναι το νέο #ase_mas_kouklitsa_mou

Moonlight είπε...

To βίδεο (sic) δεν το είδα, αλλά θα πω ότι πεθαίνω με την απάντηση του φίλτατου Ινβ.
Εντωμεταξύ η Σεμελίτσα (again, sic), γιατί κάνει τουίτ συνέχεια το ίδιο πράγμα; Και τέλος, ποιος ΔΕΝ κατάλαβε ότι είναι ψεύτικος αυτός ο λογαριασμός; Αν δεν κάνω λάθος γράφει κιόλας στο bio ότι είναι parody. Όχι ότι αν ήταν πραγματικός δεν θα ήταν από μόνος του (πιο) όμοιος με parody....

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa xa xa xa
θεϊκή απάντηση από Invictus.

Η Σεμελίτσα ακομα ψάχνει για τη φοράδα:):):):)
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ALALOUM!!!!!ALALOUM sior lalo sou!!!

Mia Petra είπε...

Να ξαναπώ ότι είσαι Θεός;...
Θα το πεις υπερβολή.
Αλλά είσαι!
Κι ο invictus! σε ακολουθεί από δίπλα! Χαχαχα!

Φιλάκια πολλά Αντιχριστουλάκο μου!