Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

Γιατί η Κίρκη τους Πέφτει Καμπόση στο X-Factor

Είναι 16 χρονών, ομορφούλα, με καλή φωνή, παίζει κλαρίνο, κιθάρα, φορεί ένα τσεμπέρι στο κεφάλι σαν γνήσια απόγονος μέλους των Ζιγκ Ζαγκ και έχει άποψη. Αυτά είναι αρκετά για να εξορίσουν την Κίρκη μία ώρα αρχύτερα στο πυρ το εξώτερον από το X-Factor.

Τη συμπάθησα από την πρώτη στιγμή, επειδή στις ακροάσεις τραγούδησε γιουροβιζιακά χιτς αλλά και επειδή επιμένει να εμφανίζεται με το κλαρίνο αδιαφορώντας για το αν το εν λόγω όργανο αποτελεί σήμα κατατεθέν του τσομπάνη και πιθανόν να της χαλά το ίματζ.

Της κάνουν παρατηρήσεις και απαντά με παρρησία, με απίστευτα συγκροτημένη σκέψη και με λεξιλόγιο που δεν παραπέμπει σε μία wanna-be τραγουδιάρα, αλλά σε ασκούμενη δικηγόρο. Διατυπώνει τεκμηριωμένη και σαφή γνώμη, to the point, με τουπέ που μέχρι τώρα συνηθίσαμε να βλέπουμε στους δέκτες μας μόνο από τη Μανωλίδου. Διαθέτει αρετές που ξενίζουν τον τηλεθεατή και την επιτροπή, ίσως επειδή δεν συνάδουν με την εικόνα μίας αλλοπρόσαλης μαθήτριας λυκείου με ξανισμένη αφάνα, γαλουχημένης σε ένα σπίτι όπου, εικάζω, ακούγονταν κατά κόρον άσματα τύπου «νάι, νάι» και «ήρεμα, ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης».

Η Κίρκη θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μπλόγγερ. Θα μπορούσε να είναι πολιτικός ή και δημοσιογράφος. Το κακό μαζί της είναι ότι είναι ΚΑΙ καλή τραγουδίστρια. Και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει η κομπλεξάρα η Γκαγκάκη, ούτε ο Θεοφάνους, που έπρεπε να πάει 40 χρονών για να βγάλει γλώσσα και να θάβει άτομα επιπέδου Νίνο.

Η ζώου μπίζνες θέλει κοριτσάκια – τσουλάκια που λένε μόνο ‘ναι’, ή δεν λένε απολύτως τίποτα και απλώς πεοθηλάζουν γονατιστές εκλιπαρώντας για ένα ρημαδιασμένο digital track. Κοριτσάκια που χαζογελάνε και λένε πολλά thank yous.

Γι αυτό Κίρκη μου, μάλλον το λάθος κλαρίνο μάθαινες τόσα χρόνια. Γιατί στις μέρες μας, η μεγαλύτερη κατάρα για κάποιον είναι να διαθέτει προσωπικότητα.Καλά ξεμπερδέματα. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, από το να σου πω το πρώτο ΝΑΙ.

6 σχόλια:

Rania είπε...

Το οτι στο χθεσινό τραγούδι της δεν πάτησε ούτε νότα δεν σε απασχολεί!

Επίσης εγώ δεν την άκουσα να λέει την γνώμη της μόνο να χαμογελά σαν χαζό. Πια είναι η τεκμηριωμένη άποψη? Οτι δεν μπορούσε να πάει για πρόβα?..ας την έκανε re-schedule..

Ο Θεοφάνους (αν και μου είναι αντιπαθής) έκανε 5-6 επιτυχίες τουλάχιστον..αυτή ποια είναι?? Και δεν έκανε και καμμιά εμφάνιση wow να πώ αξίζει που είναι εκεί.

ρίτσα είπε...

την αντιπαθώ τα μάλα όπως και τη μανωλίδου. εν αππωμένη, vain, manipulative με τη δημοσιότητα, εν διά σημασία τζιαι πάει να τους βγει τζιαι εξυπνάκιας με παντιέρα.

εγώ συμφωνώ με το θεοφάνους. άμα ήθελε να τα κάνει όπως θέλει ας μην πήγαινε στο x factor

forbiddenid είπε...

Ακριβώς γι'αυτά τα χαρακτηριστικά της ακόμα αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ κατέληξε εκεί. Δεν τους αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

19 xronwn einai xristara oxi 16

Ανώνυμος είπε...

how dare you challenge her age on His blog?

Anti-Christos είπε...

@Anonymous: Έτσι, έτσι. Το His ορθά το γράφεις με κεφαλαίο. Να έχεις επίγνωση του πού βρίσκεσαι και να υποβάλλεις τα σέβη σου. Τώρα γλείψε μου τα πόδια.