Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

Απλά, Υπέροχες Τηλεοπτικές Στιγμές

Ακόμη και ο Notis, μεγαλωμένος μέσα στη νύχτα, με όλη τη βρώμα που τη διαπνέει και χαρακτηρίζει, ξέρει να μιλήσει και να επιχειρηματολογήσει καλύτερα από τον μέσο Κύπριο πολιτικό που πιθανόν να έβγαλε και πανεπιστήμιο. Εδώ φαίνεται η διαφορά του Άρχοντα, από τους υπόλοιπους. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο φινάλε για τη βδομάδα μου. Το βασίλειο μου όλο για να ήμουν ο συντονιστής της πιο κάτω εκπομπής!

5 σχόλια:

Aurora είπε...

Πραγματικά... ντρέπομαι για τέτοιες συμπεριφορές. Και δεν θα πω τίποτε για τις απόψεις του. Ήξερα ότι εν παναϋρκώτης, αλλά όχι κι έτσι. Με κάτι τέθκιους εν έχουμεν σωτηρία δαμέσα.

Amazona είπε...

"Ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Μα εν τούτη η δουλειά σου; Εγώ, ανάμεσα στα άλλα (δικηγόρος, βουλευτής κτλ) είμαι τζιαι developer, βάλλω σιέρι στις τάφρους της εθνικής φρουράς για να κτίζω επαύλεις. Θώρε να μαθαίνεις, πέρκι φκάλεις τζι εσύ καμιά μπακίρα ρε μαννέ. Στον ελεύθερο μου χρόνο διδάσκω θεατρινισμό στη σχολή του Καυκαρίδη".

tinkerbell είπε...

Oh my God. Ο τύπος με το μουστάκι μου δημιούργησε πολλές απορίες:
1. Ποιος είναι?
2. Γιατί φωνάζει?
3. Γιατί φωνάζει χωριάτικα?
4. Γιατί δεν ακούει τον συνομιλητή του?
5. What's his problem ακριβώς?
και 6. Ήθελε να καταλήξει κάπου? (γιατί το απέτυχε with flying colors!)
Συγνώμη, αυτοί είναι οι τύποι που εκπροσωπούν το κράτος? Από αξιοπρέπεια μηδέν, από ήθος και διπλοματία υπό το μηδέν και από επιχειρηματολογία αλλού ξημερωμένος.
Δεν είχα τη 'χαρά' να το δω live αυτό, αλλά πραγματικά ντράπηκα εκ μέρους του.

Amazona είπε...

@Tinkerbell,
Μα δεν ξέρεις το μεγαλύτερο αστέρι-βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία? Τον μεγαλύτερο πατριώτη της Κύπρου? Που θα μας σώσει από τους Τούρκους, τους ξένους, όλους μας τους εχθρούς και σκοπός της ζωής του είναι να διαφυλάξει την ελληνικότητά μας? Μιλούμε τα αστέρια το Μακαριου, του Κληρίδη και του Παπαδόπουλου combined ωχρειούν μπροστά σε αυτό του Κουλία.
Όσο για το γιατί φωνάζει, και μάλιστα χωρκάτικα, εν το σήμα κατατεθέν του don't worry, πάντα κάμνει το, εν θα του περάσει. Τα βαριά κυπριακά είναι ο μόνος τρόπος να τον καταλάβουν εκείνοι που τον ψηφίζουν, αφού μέχρι την τρίτη δημοτικού επήαν.
Το πρόβλημά του??? Don't even go there!!!!
Τωρά αν ήθελε να καταλήξει κάπου, ναι, να κάμει κρότο (σαν πόρτος)για να ασχολούμαστε μαζί του. Και δυστυχώς, το πέτυχε!

java101.cy είπε...

Χα χα! Είπεν παρέας αντί πατέρας σάμπου στο 1,04?

Όντως ο Σφακιανάκης επιχειρηματολογεί καλύτερα που ίσως ούλλους τους πολιτικούς. Άρχοντας!