Παρασκευή, Απριλίου 20, 2007

Cybersex

Το νταραβέρι μέσω ίντερνετ είναι πλέον τρόπος ζωής! Σήμερα έπαθα ένα μικρό σοκ όταν σε βιτρίνα φωτογραφείου διαφήμιζαν «φωτογραφίες για το προφίλ σας, καλύτερες πόζες, περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες!»

Δηλαδή, εκεί που πλέον η επίσκεψη στον φωτογράφο εξυπηρετούσε γραφειοκρατικές ανάγκες και καμιά φώτο για τον γάμο σου, τώρα προστέθηκε και αυτός ο βραχνάς! Να βάλεις ωραία φώτο στο προφίλ σου, να δείχνεις ωραίος! Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμεν!

Έτσι έχουν τα πράματα, έτσι θα ζήσουμε, ας το χωνέψω. Πλέον αγαπάμε με megabytes. Με emoticons χαιρόμαστε, με emoticons λυπόμαστε, με ηλεκτρονικές κάρτες εκφράζουμε τις ευχές μας, με κάμερες πηδάμε (Ε, ας είναι...!).

Μια ολόκληρη ζωή – το MSN!

- «Όποτε της μιλήσω, μπαίνει ρολόι...και καλά είναι away! Η πουτάνα!»
- «Με μπλόκαρε παιδί μου, φώς φανάρι! Δεν είναι δυνατόν να μην είναι online δυο χρόνια τώρα! Την έκανα και εγώ delete και blocked, να πάει από εκεί που ήρθε!»
- «Ενώ έδειχνε offline, με το που συνδέθηκα μου μίλησε! Με θέλει! Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν το πουλάκι μου!»

Τα ίδια και χειρότερα στο Hi5!

- «Μάνα μου, είδες τις φωτογραφίες της στο Hi5; Είναι πασιφανές πως ψάχνεται και ας είναι το status της στο “in a relationship.” Ναι, ωραία relationship! Που μου έκανε upload φωτογραφία με μίνι-κοντό μέχρι το λαιμό! Χώρισ’την!»
- «Ρε, αυτή έκανε add το μισό Hi5! Ποιά νομίζει ότι είναι;»
- «Μου έστειλε ένα five τις προάλλες! Και επισκέπτεται το προφίλ μου καθημερινά...Κάτι θέλει αυτή, δεν μου το βγάζει από το μυαλό! Μου άφησε και ένα μήνυμα στο προφίλ με ευχές για καλό Πάσχα! Ε, όλα συνηγορούν πως την ενδιαφέρω!»

Τι συγκίνηση... ! Τι εποχές! Η γιαγιά μου, πάντα μου λέει ιστορίες όποτε πάω σπίτι της! Πολλές φορές τις επαναλαμβάνει καθότι ξεχνάει εύκολα. Η αγαπημένη της: «Εγώ Χρίστο μου, νομίζεις ήξερα ποιόν θα παντρευτώ τότε; Όϊ μάνα μου, εγώ πήγαινα την βόλτα μου με τις φίλες μου, και περνούσε ο παππούς σου με το ποδήλατο, έκανε σβούρες τριγύρω μας και μου βάραγε το κουδούνι! Ντριν-ντριν κάθε φορά! Ε, σκέφτηκα και εγώ: Αυτός με θέλει! Και τον πήρα!»

Σε 40 χρόνια θα λέω κι’εγώ στο εγγόνι μου: « Νομίζεις ήξερα εγώ Χρίστο μου την γιαγιά σου; Ερχόταν κάθε μέρα στο προφίλ μου και χάζευε. Μου έστελνε και κάτι fives, άστα. Την εντόπισε ο counter μια φορά, δυο φορές, τρεις! Ε, και την πήρα!»

Από το κουδούνι του ποδηλάτου μέχρι το wink στο MSN, και το five στο Hi5 πέρασαν-δεν πέρασαν 50 χρόνια... Τι έχουν να δουν τα μάτια μας! Ίσως τα παιδιά μας, να στέλνουν ραδιοκύματα με Bluetooth εγκατεστειμένο στο hard disc του εγκε...φαλλού τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: