Τετάρτη, Απριλίου 18, 2007

Women We Love

Με 40,4% η Έλενα Παπαρίζου στέφθηκε νικήτρια της σφυγμομέτρησης αυτού του ρημαδό-μπλόγκ! Ψήφισαν 57 άτομα. Στη δεύτερη θέση η Τζούλια Αλεξανδράτου που έλαβον 22.8%. Η Καλομοίρα στην Τρίτη θέση με διαφορά στήθους – και τι στήθους- συγκέντρωσε 21.1% στην περιφέρεια των νηπειαγωγείων. Τέλος, μεγάλη η απογοήτευση όσο αφορά την Ελένη Μενεγάκη που περιορίστηκε στην 4ή θέση με το πάμφτωχο 15.8%. Ήταν όντως μια τιτανομαχία. Οι αναλυτές επεξηγούν:

Με ποιό δικαίωμα η Παπαρίζου πρώτη; Μα είναι πανθολογουμένως αποδεκτό πως η Παπαρίζου τις σήμερον συγκεντρώνει την αποδοχή και των δυο φύλων εξίσου. Οι άντρες την γουστάρουν για τα ωραία της πόδια και τα σαρκώδη της χείλη που υπόσχονται πολλά.

Οι γυναίκες δεν την εχθρεύονται, αντιθέτως την βλέπουν ως μια προέκταση του εαυτού τους, εφόσον:

Μπορεί να είναι σταρ, αλλά δηλώνει ευθέως πως θέλει να παντρευτεί και να γίνει μητέρα. Ο Τόνυ είναι κορώνα στο κεφάλι της και τον έχει πάντα δίπλα της, για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Επομένως, θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της γειτονιάς που όλοι γουστάρουν, όπως επίσης η τέλεια φίλη, η τέλεια νύφη.

Μπορεί να είναι σταρ, αλλά δηλώνει περήφανα πως δεν θα υποκύψει στη δικτατορία της δίαιτας, και θα ανεχτεί 2-3 κιλάκια παραπάνω. Απενοχοποιεί αμέσως τις χοντρές που στην Ελλάδα, να’ταν κι’ άλλες!

Τέλος, λέει συμπαθητικά τραγουδάκια είτε αυτά προορίζονται για τα κοριτσάκια που θα δουν την νέα ταινία της Barbie, είτε για τους Ευρωπαίους που θα λικνιστούν στους ήχους του ‘Μάμπο’, είτε για τα Μπουζούκια του Έλληνάρα.’ Για όλους είναι η Παπαρίζου, no wonder το 40%.

Αυτά να τα βλέπει η κ. Αλεξανδράτου! Δεύτερη θέση, γι’ αυτό το θεϊκό πλάσμα; Ιεροσυλία! Όσο την κοιτάζω, ανατριχιάζω! Το πρόβλημα αυτής της κοπέλας είναι ότι είναι η καλύτερη. Και ως γνωστόν, ο καλύτερος αναγνωρίζεται πάντα μετά θάνατον. Όσο ζει, πέφτουν να τον φάνε. Ανατομικά και αντικειμενικά είναι η καλύτερη από τις 4 υποψήφιες, αλλά:

Οι άντρες την σνομπάρουν διότι δεν μπορούν να την έχουν. Θέλει μεγάλα κότσια για να ρίξεις τέτοια γυναίκα. Chapeau, σ’ όποιον το καταφέρει. Δεύτερον, οι γυναίκες την εχθρεύονται διότι απλά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί της, ενώ το υφάκι της, τούς σπάει τα νεύρα. Πάντα μας ενοχλεί όταν η ομορφότερη έχει επίγνωση της ομορφιάς της. Από τον καιρό του σχολείου τα μάθαμε αυτά. Η Αλεξανδράτου θεωρώ πως είναι must φαντασίωση για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του και είμαι περήφανος που έζησα να την δω στην τηλεόραση και στα περιοδικά. Όσο για την δίδυμη αδελφή της...Τι να κάνουμε μάνα μου... Έλα μια λίρα ν’ αγοράσεις ό,τι θέλεις, μπας και παρηγορηθείς!

Καλομοίρα στην 3η θέση, ντροπή! Ντροπή και αίσχος ρε! Δεν ελυπηθήκατε το μωρό; Καλομοίρα μου, μην τους ακούς, μάτια μου. Εσύ κέρδισες! Και θα σου αγοράσω ένα ιπτάμενο μπαλόνι, να το κοιτάς να ξεχαστείς! Σε αγαπώ Καλομοίρα μου και το ξέρεις πως εσένα ψήφισα! Δεν θα ξεχάσω, όταν ήρθα στο καμαρίνι σου πέρσι, πουρέκκα μου! Αυτές ήταν εποχές! Χαραμίζεσαι με εκείνον τον αντιπαθέστατο-φλώρο-σωτήρα-των-φτωχών-και-των-κατατρεγμένων Αρναούτογλου! Να πας να βρεις τον Θεοφάνους να σου γράψει ποπ τραγούδια Καλομοίρα μου και να αφήσεις τις Κυριακές σου ελεύθερες, να ξεκουράζεσαι. Τώρα έμαθα πως έχεις και αγόρι. Δεν φαντάζομαι να είναι κάποιο σοβαρό φλερτ. Έτσι; Και να φοράς μπουφάν όταν βγαίνεις έξω. Κάνει κρύο ακόμη. Μωρό μου! Το βίντεο της εβδομάδος αφιερωμένο σε σένα, έτσι για να μάθουν οι καριόληδες να μην σε ψηφίζουν. Σμουτς!

Την Καλομοίρα πάλι δεν την ψηφίσατε διότι θεωρείτε πως λανσάροντας την εικόνα της άπειρης και τσαχπίνας δεν ξέρει πως να χειριστεί το γατί της. Ναι, καλά! Ρε, εδώ ακόμη και η Britney το είπε ευθαρσώς: “I am not that innocent!” Και το απέδειξε εμπράκτως λίγα χρόνια μετά. Πέσατε όλοι θύματα του μάρκετινγκ. Αλλά ΟΚ, άμα ξενερώνετε τόσο πολύ με τις αγνές και αθώες γατούλες, πάω πάσο.

Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία θέση. Αναγνωρίζω πως η Μενεγάκη μεγάλωσε και αδίκως συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή την ψηφοφορία, αλλά την θεωρώ κλασσική αξία και τιμής ένεκεν εντάσσεται ακόμη στην Α’ κατηγορία. Χώρια που θεωρώ πως τώρα που έγινε και μητέρα, ελκύει κόσμο με διάφορα βίτσια. Θέλω να με έχεις και γκόμενο και γιο...Σύμπλεγμα Οιδιπόδειοοοο....

Την Μενεγάκη την πάω διότι ξέρει την δουλειά της. Ξέρει ότι πρέπει να παίζει τον ρόλο της στο επ’ άκρον και τον διεκπεραιώνει άριστα. Δεν την θεωρώ χαζή, αντιθέτως, πιστεύω πως μας κοροΐδεύει όλους ψιλό γαζί. Την γνώρισα το '98 στο αεροδρόμιο Αθηνών και της ζήτησα να την τραβήξω λίγο με την κάμερα. Δέχτηκε αμέσως...Πρέπει να ψάξω να βρω εκείνο το βίντεο, να το ανεβάσω κάποια στιγμή. Απλή, ξανθιά, κουκλάρα! Φορούσε μια γκρι βιζόν. Αχ, Ελένη! Και τι δεν θα έδινα να μπω μέσα σ’ εκείνο το γουνάκι σου!

Πάντως, εγώ δεν έχω πρόβλημα, ούτε πρόκειται να κάνω ιδιοτροπίες. Μ’ αρέσουν και οι τέσσερις πολύ, όποια με θέλει, εγώ εδώ είμαι! Περνάμε τώρα σε 2ο γκάλλοπ με την Β’ Εθνική και τα αποτελέσματα σε λίγο καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: