Τρίτη, Απριλίου 24, 2007

Κυκλοφορεί Ελεύθερη


Πρόκειται για την ταϊβανέζα Γι-Τινκ, κατά κόσμον ‘Ελαίν,’ που ξαμολήθηκε στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα. “Oh, I love Greek, very beautiful country.” Αγόρασε και το CD του Χατζηγιάννη και ακούει συνέχεια το «Χέρια ψηλά». Την πρήζω να το γυρίσουμε βίντεο-κλιπ, ελπίζω να το έχετε σύντομα στις οθόνες σας.

Πήγε στην Μύκονο και στη Σαντορίνη. “I did not like Athens. Poor buildings like China!” (Το άκουσα κι’ αυτό!) Δεν ξέρω αν επέβαινε του πλοίου που βυθίστηκε στα παράλια της Σαντορίνης, αν και μάλλον στο σενάριο αυτό, αυτή θα ήταν ο ύφαλος. "Στη Μύκονο είδαμε γυμνούς!" μου ανακοινώνει ενθουσιασμένη αλλά ταυτόχρονα κοκκινίζει! "Έλεγα στη φίλη μου: Βγάλε φωτογραφία να τους έχουμε, αλλά ντρεπόμασταν. Ύστερα κάποιοι άντρες μας πήρανε χαμπάρι και μας είπανε ότι δεν έχουν πρόβλημα να βγάλουν φωτογραφιές μαζί μας! Μας πείραζαν για ώρα, πρέπει να τους αρέσαμε!" δηλώνει πονηρά. Καημενούλα μου...
Αχου την! Είναι cartoon figure, απολαυστικότατη. Όλες τις οι αντιδράσεις θεαματικές και υπερβολικές. Λατρεύω να την παρατηρώ και να την πειράζω λέγοντας της πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί της.

Με το που ακούει κάτι τέτοιο, στρίβει τα γόνατα (όσο μπορεί), προς τα μέσα, σκάει σε γέλια, κρύβει το στόμα της με το ένα χέρι και σηκώνει το πόδι της προς τα πίσω, τσαχπίνικα, α’λα Καλομοίρα made in Taiwan.

“I love greece men. I will gaze at them, they are very romantic” δηλώνει ενθουσιασμένη! Bless her! (Στην πατρίδα της είναι καθηγήτρια αγγλικών. Τα quotes της δεν έτυχαν επεξεργασίας, για να μην παρεξηγούμαι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: