Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2007

Πρωκτικό

Ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με αισιοδοξία ! Είμαι ο γνωστός σε όλους σας πρωκτός. Το καλλιτεχνικό μου βέβαια, με το οποίο κάνω διεθνή καριέρα, είναι κώλος ! Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές ! Στην φώτο βλέπετε το εξώφυλλο του καινούριου μου δίσκου. Υπέροχο εξώφυλλο ε; Και ποιός δεν θα ήθελε να μου δώσει ένα φιλί στο αριστερό ή δεξί κωλομάγουλο; Παρόλα αυτά, κρατώ χαμηλό προφίλ εξ ου και κατέβασα την φούστα ελάχιστα, μη μας περάσουνε για κανά ξέκωλο...
Ο κώλος αγαπητοί μου, δεν είναι απλά ένα σκεύος ηδονής και ανακούφισης. Δεν είναι απλά το τμήμα εισόδων και εξόδων του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι κάτι πολύ περισσότερο και απαραίτητο ! Ο κώλος συναντάται στην καθημερινή ζωή σε πολλές δραστηριότητες και επίπεδα. Επικαλούμαστε το όνομα Του, τόσο συχνά όσο και των υπολοίπων Αγίων!
Ο κώλος:
*Μπορεί να υποδηλώσει αγάπη προς τον κολλητό που έχεις να δεις χρόνια: "Έλα 'δω ρε κωλόπαιδο, μου' λειψες!"

*Μπορεί να υποδηλώσει έχθρα και μίσος: "Μεγάλο κωλόπαιδο ο γκόμενος της Ευπραξίας"

* Υποδηλώνει δισταγμό και φόβο: "Βγήκα ραντεβού με την Ντέπυ, αλλά δεν της έπιασα τον κώλο, κώλωσα" ή "Είχε τόσο σκοτάδι στο δάσος, που δεν τολμούσαμε να προχωρήσουμε, κωλώσαμε!"


* Υποδηλώνει ντροπή και αντίσταση: "Στον χθεσινό αγώνα χάσαμε 5-0, μας πιάσανε και τον κώλο!" ή "Μπορεί να δούλεψα υπερωρίες και να έχασα το ρεπό μου αλλά δεν θα στήσω και κώλο!"
* Εκφράζει διάθεση τεμπελιάς ή αγανάκτησης: "Σε δυο μέρες παραδίδω εργασία και εγώ κατεβάζω mp3´s, κωλοβαράω!" ή "Μα ποιός νομίζει πως είναι η ψωννάρα; Μόνο μ' αυτόν θ'ασχολούμαστε; Στον κώλο του ρεπάνι!"

* Εκφράζει απογοήτευση: "Κωλοζωή! Μόνιμα έρχομαι δεύτερος !" ή "Πώς πήγες γιε μου στο διαγώνισμα; Έγραψες; ...Του κώλου!"

* Στην Ισπανική γλώσσα, μπορεί να υποδηλώσει και μονάδα μέτρησης: "Vivo en el culo del mundo" μετάφραση: "Ζω στον κώλο του κόσμου," δηλαδή αυτό που λέμε εμείς στην ελληνική, "στου διαόλου τη μάνα, πολύ μακριά"


Δράμα απ' τη ζωή βγαλμένο ΙΙ: Δυο γνωστοί μου βρίσκονται σε αεροδρόμιο της Φλόριντα και κατευθύνονται προς τον έλεγχο εισιτηρίων. Θα επέστρεφαν στην Κύπρο μέσω Νέας Υόρκης. Ξαφνικά, εμφανίζεται μπροστά τους μια κυρία δέκα μεγατόνων, απ' αυτές που τρώνε τον άμπακα. Με το δεξί χέρι να κρατά παγωτό φράουλας και στο αριστερό χοιρομέρι. Να τα καταπίνει όλα αμάσητα! "Ρε, φίλε, αμάν τι κώλος!" σχολιάζει ο ένας. Γυρνάει τότε η κυρία και τους απαντά σε άπταιστη ελληνικήν: "Και που να σου χέσει κιόλας!"
Επιστρέφω στο διάβασμα γιατί με το blogging με βλέπω να τελειώνω το κεφάλαιο στου κώλου τα εννιάμερα...

3 σχόλια:

Anti-Christos είπε...

Ψες στον ύπνο μου θυμήθηκα την μέγιστη παράληψη ! Ο κώλος είναι και τραγουδίστρια: Χριστίνα Κωλέτσα! Απολογούμαι!

Nisyrios είπε...

Αααααχχχ... ο κώλος που έβαλες στη σελίδα είναι η φαντασίωση όλου του internet!

Φαντάζομαι, η ζωή πρέπει να είναι ωραία και εύκολη αν είσαι νεαρή κοπέλα με ωραίο κώλο - και ξέρεις να τον κουνάς... βγάζεις λεφτά, τραγουδάς, φωτογραφίζεσαι, η καθημερινότητά σου στον δρόμο ακόμα πρέπει να είναι αρκετά ευχάριστη...

APOTINEDRA είπε...

Κωλόφαρδος!