Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

Ποιός μου Έκλεψε την Καλομοίρα;

Το ότι στο όνομα της Καλομοίρας κάνω πολλά πράγματα, είναι γνωστό. Σήμερα όμως παρολίγο να κάνω μπαλονάκι. Διάβασα στο Esquire πως η Καλομοίρα τα έχει με ένα Γιώργο...

Τι πάει να πει τα έχει με ένα Γιώργο; Ποιός είναι ο Γιώργος και τι έχει περισσότερο από εμένα δηλαδή; Για να μην τον ανακάλυψαν οι Τατιάνες και οι Λαμπίρηδες πάει να πει πως είναι όντως ένας 'Γιώργος.' Ένας τυχαίος, ένα τίποτα! Έτσι, έτσι! Να πετιέται ο κάθε ανώνυμος να μας κλέβει τα κορίτσια μας. Καλομοίρα, ξύπνα! Σε θέλει για τα λεφτά σου! Μόνο εγώ θα σου δώσω αγάπη και στοργή. Μα, και από την άποψη του marketing να προσεγγίσουμε το θέμα, είναι δυνατόν να ανήκεις σε ένα Γιώργο; Η Καλομοίρα ανήκει στο λαό της και σ' όλους τους πορνόγερους που διαβάζουν esquire και θυμούνται που και που πως το πουλί τους δεν είναι μόνο για κατούρημα. (Συμπεριλαμβανομένου και του γράφων, για να μην παρεξηγούμαστε).


Σπάστηκα! Θυμάμαι εκείνη τη φορά πέρσι που ήρθα στο καμαρίνι σου! Σου είπα πως όταν σε βλέπω και πως όταν σε ακούω νιώθω και πάλι δέκα χρόνων και εσύ με νάζι έκανες ένα μμμ και μου έδωσες αυτόγραφο! Μα τι όμορφη που ήσουν μέσα στο μπουρνουζάκι σου, κουκλάρα μου! Είχαμε και την ξινή τον κομμωτή σου μες το καμαρίνι, δεν μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. Εσύ δεν ξέρεις την τύφλα σου στα Ελληνικά, εγώ έκανα σαρδάμ! Εκείνη η μέρα θα μείνει ανεξίτιλη στη μνήμη μου....Αχ, Καλομοίρα μου, να σε προσέχει ο Θεός!

Θυμάμαι και την τρίτη φορά που συναντηθήκαμε, σε πτήση προς Αθήνα. Ήσουν με τα μαλακό-famesτοράκια. Έπαιζες με το φορητό σου playstation. Φορούσες ένα φούξια αντιανεμικό μπουφάν και ήσουν σαν γλειφιτζούρι! Λατρεία μου! Σου χαμογέλασα. Μετά, ξανασυναντηθήκαμε στην παραλαβή αποσκεύων στο 'Ελευθέριος Βενιζέλος.' Σε έγδυνα με τα μάτια μου από απέναντι και εσύ με κοίταξες αμήχανα. Σαν αμερικανάκι έβγαλες και μου κούνησες την παλάμη σου χαμογελώντας καλομοιρίστικα. Αχ Καλομοίρα μου!

Πες μου ποιος είναι αυτός ο Γιώργος να πάω να τον σκοτώσω!

3 σχόλια:

Nisyrios είπε...

Ομολογώ ότι όσο μεγαλώνει, οι φωτογραφίες της είναι σκέτη ονείρωξη...

Nisyrios είπε...

... αλλά τώρα που το θυμήθηκα, όσο καλή και να είναι, εγώ Αρναούτογλου δεν κάθομαι να δω!

Anti-Christos είπε...

Θάνατος στον Αρναούτογλου! Τον μισώ!