Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2006

Όταν Μ' Έπλασε ο Θεός...

...Πρέπει να είχε προφανώς, ρεπό !
Ένας Ιταλός συμμαθητής μου επιμένει πως μοιάζω με τον κύριο της φωτογραφίας, ο οποίος δεν ξέρω τι ρόλο βαράει στα ιταλικά ΜΜΕ, πάντως τον κόβω για πρώτης τάξης σούργελο. Το ότι μου μοιάζει οφείλω να το παραδεχτώ, παρόλο που δεν με συμφέρει, εφόσον αυτή η παραδοχή θα απωθήσει τις εκατομμύρια θαυμάστριες μου ανά το παγκόσμιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω πως υπάρχει σωσίας μου. Όταν έκανα foundation μια Ιορδανή επέμενε πως ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο. Της εξήγησα πως εξ' όσων γνωρίζω, ταξίδια στην Ασία ο πατέρας μου δεν έκανε ποτέ, αλλά ατού ο Γαβρίλης! "Πρόκειται για θαύμα! Έχετε ίδια μύτη, ίδια κορμοστασιά, ίδιο ύφος!" εξήγησε.΄"Κούκλος πρέπει να'ναι!" Συμπλήρωσα πικρίζοντας. Άμα με είπανε και Ιορδανό, δεν με τρομάζει τίποτα πια. Η αλήθεια είναι πως κάποιες άλλες ιταλίδες συμφοιτήτριες μού είπανε πως μοιάζω και με Ιταλό, και παρηγορήθηκα. "Αλλά, με Ιταλό απ' τον Νότο!" 'εσπευσαν να διορθώσουν, μην πάρω άδικα πάνω μου. Βέβαια, ας ήμουν Ιταλός και ας ήμουν και απ' το τελευταίο κωλό-προάστιο του Παλέρμο!

Πρόσφατα, κόσμος μέσω του msn σχολίασε πως μοιάζω με κάποιον Ιρακινό τύπο που πρωταγωνηστεί στο "Lost" και με τον Γκαβέλα που πήρε μέρος στο Big Mother πέρσι. Τον πρώτον δεν τον έχω δει, και δεν θέλω να τον δω. Τον δεύτερο τον γνωρίζω. Ουδέν σχόλιον.


Μόνο η μάνα μου επιμένει πως είμαι ένας κούκλος...!

2 σχόλια:

Nisyrios είπε...

Εγώ πάλι πάντα πίστευα ότι μοιάζεις στον Κωνσταντίνο Τζούμα...

Βέβαια, αυτός είναι 60 χρονών, γκέι, μισογύνης και εκκεντρικός... αλλά στα νιάτα του μοιάζατε!

Διάβασε και μια συνέντευξή του με φωτογραφίες στο γκέι περιοδικό "10%":

http://www.10percent.gr/issues/200506/02.html

Anti-Christos είπε...

Νισύριε, yuck! Άσε μας που μοιάζω εγώ μ'αυτό το πράμα... Είπαμε!