Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2006

Πυροβολήστε την !

Σας γράφω απ' το μάθημα. Λογικά θα έπρεπε να παρακολουθώ τον σχεδιασμό του περιοδικού αλλά μ' έπιασαν τα νεύρα πρωί-πρώι και θα σκάσω αν δεν εκφραστώ!
Έχουμε μια ηλίθια εδώ πέρα, που κάθεται και δυο θέσεις παρακάτω. Μια 43 χρονών, που πάνω στα γεράματα θυμήθηκε να έρθει να σπουδάσει. Είναι μισή Ουαλλέζα, μισή Ινδή και προτεινόμενη για τα πέντε μέτρα ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σοβαρά παίρνει τη ζωή της και μας κάνει την τρίχα-τριχιά!
Τώρα δα μας έδωσαν ένα evaluation form να συμπληρώσουμε, ξέρετε, απ' αυτά τα διαδικαστικά και μας έπρηξε στις ερωτήσεις για να δει πως πρέπει να το συμπληρώσει! Μην το συμπληρώσεις μωρή μαλάκω, δώστο έτσι. Που σε πήρε ο πόνος πρωί-πρωί να εξυγιάνεις εσύ το σύστημα! Δεν φτάνει που βλέπουμε τη μούρη σου την ζαρωμένη απ'το χάραμα, μας φλόμωσες και στις απορίες...

Αυτή όταν πήγαμε στο Gregynog εκδρομούλα με τη σχολή, πήγε και ζήτησε από την υπέυθυνη να της παραχωρήσει μια ώρα απ' το όλο νταβαντούρι, για να μας κάνει γιόγκα στην εξοχή! Και υπήρξαν όντως καμιά δεκαριά μαλάκες που την ακολούθησαν! Τους έβλεπα απ' το παραθύρι μου και δεν πίστευα στα μάτια μου! Είναι παράξενη. Κάνει ριφλεξολογίες και όλα τις τα άρθρα σχετίζονται με alternative τεχνικές ιατρικής. Μάγισσα ! Να καεί στην πυρά, η χωρκάτισσα !

Και φυσικά, είναι χωρισμένη. Διότι αν είχε ζωή, σιγά μην έτρεχε στα 43 της να κάνει μάστερ. Α! Και εννοείται ότι δεν μας είπε την ηλικία της. Την ψάρεψα με πλάγιο τρόπο... ! Ωραία ξυπνήσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: