Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2006

Απολογισμός της Μέρας

Σήμερα είμαι στα καλά μου. Να σημειωθεί η ημερομηνία παρακαλώ!

  1. Κατ'αρχήν, χάρηκα διότι το international blog μου κέρδισε το πρώτο βραβείο της τάξης σε διαγωνισμό που έκανε το department. Δεν είναι τίποτε το σπουδαίο, ένα μπλογκ της κακιάς ώρας, πτωχή απομίμηση του Ελληνικού. Φανταστείτε δηλαδή πως ήταν τα υπόλοιπα...Παρόλα αυτά, εγώ καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι όλη μέρα. Κέρδισα ένα βιβλίο... Μας υποχρέωσαν!
  2. Χάρηκα διότι στο διάλειμμα της διάλεξης με προσέγγισε ο καθηγητής και μου είπε: "I've checked out your blog, that Vissi woman sounds great!" Ε, άμα κοτζάμ καθηγητής ξόδεψε 3μιση λεπτά απ'τον χρόνο του για να ακούσει το 'ψυχεδέλεια,' τότε όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά! Πρέπει επιτέλους να ξεστραβωθούν οι αχρείοι του εξωτερικού και να μυηθούν στον βισσησμό asap.
  3. Χάρηκα διότι σήμερα άρχισαν να σχεδιάζονται σοβαρά τα ταξίδια του 2007! Των φρονίμων τα παιδιά...
  4. Έρχονται Χριστούγεννα και απ' ότι είδα στον λογαριασμό μου, υπάρχουν άφθονα χρήματα για πέταμα. Δεν θα λυπηθώ κανέναν! :)
  5. Ξεπάστρεψα δυο εργασίες, παραμένουν μόνο άλλα πέντε αγγούρια μέχρι τα Χριστούγεννα και τότε θα μουρμουρώ απ' το νησί ανενόχλητος!
  6. Το άγχος του Κυπραίου αυτή την εποχή: Τι θα κάνουμε την παραμονή; Να μου κάνετε τη χάρη και να μην κάνουμε τίποτα! Σας βαρέθηκα όλους... Και το καλό είναι πως δεν με ενοχλεί καθόλου!

Για κάποιο λόγο αυτή τη στιγμή χαίρομαι πολύ... Να σημειωθεί η μέρα, η ώρα, η στιγμή !

Δεν υπάρχουν σχόλια: