Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2012

Κοκτέηλ Από Δάκρυα


Και ναι, κυρίες και κύριοι! Η λατρεμένη μας Πραξούλα έχυσε δάκρυ στην πίκρα βουτηγμένο, στη σημερινή εκπομπή του ΡΙΚ, εξ αιτίας του πολέμου που δέχεται από τους «αναίσχυντους» και «πρόστυχους» βουλευτές μας, οι οποίοι ως γνωστόν όχι μόνο μειώνουν την αξιοπρέπειά της με τα σεξιστικά σχόλιά τους, αλλά επιπλέον οργανώνουν τον «πολιτικό βιασμό» της! Το βίντεο έγινε ανάρπαστο, προσωπικά το είδα τρεις φορές, θυμήθηκα εποχές Βίρνας Δράκου, ερμηνείες της Ευρυδίκης στο «Είμαι Άνθρωπος Κι Εγώ» και Χάρρυ Κλυνν στο «φτωχός πλην τίμιος οικοδόμος».

Να πω τη μαύρη αλήθεια μου, λυπήθηκα που την είδα έτσι σήμερα. Όσο να πεις, κι αυτή η κακομοίρα εν μία νυκτί από το απόλυτο τίποτα έγινε Υπουργός και βρέθηκε να διαχειρίζεται το πιο σημαντικό οικονομικό ζήτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν είναι και λίγο. Εδώ η Britney Spears από την απότομη δημοσιότητα που πήρε, πήγε και ξύρισε το κεφάλι της! Μας προκαλεί, τώρα, εντύπωση που δάκρυσε η Πραξούλα όταν μέχρι χθες δεν την ήξερε ούτε η μάνα της και σήμερα είναι η αρχόντισσα του φυσικού αερίου που πυροβολείται από παντού; Πολύ ξώφαλτσα τη γλίτωσε, αν με ρωτάς.

Που λες, τη λυπήθηκα την κακομοίρα, γιατί και η Πραξούλα μας είναι θύμα του συστήματος. Εξηγώ: Ζούμε σε μια χώρα όπου ο συγκεκριμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αν ζούσε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, το πολύ, πολύ να είχε βρόμικο και να έφτιαχνε τοστ (κι αυτά χάλια θα τα έφτιαχνε). Ελάχιστοι δείχνουν να διαμαρτύρονται γι αυτό. Εκλέξαμε για βουλευτή την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μια παρουσιάστρια ενός παρωχημένου Bingo Show που αν ζούσε στην Ελλάδα το πολύ να εκτελούσε χρέη Κρίστας στον Τροχό της Τύχης. Και πάλι, ελάχιστος κόσμος το βρίσκει τρομαχτικό - τι να πεις και τι να πω! Τέλος, δώσαμε το πιο σημαντικό Υπουργείο στην Πραξούλα που δεν έχει καμία γνώση σε θέματα ενέργειας, και ξαφνικά άρχισαν όλοι να της επιτίθενται. Γιατί δεν κάνουμε κι εδώ τα στραβά μάτια, να μπορέσει να κάνει και η Πραξούλα τη μπάζα της ανενόχλητη στον έναν χρόνο που της απομένει ως Υπουργός και να την αφήσουμε μετά να συνταξιοδοτηθεί με την ησυχία της; Γιατί ξαφνικά τη σουξουλούν και δεν την αφήνουν στα βραστά της; Τόσοι και τόσοι ανίκανοι κυβέρνησαν κατά καιρούς, αν πάρει λίγη χαρά και η Πραξούλα, τι πειράζει; Στο κάτω, κάτω η Πραξούλα έβγαλε το οικονομικό του LSE. Οι άλλοι δύο τι έβγαλαν;

Αυτό που με λυπεί, είναι πως έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε όλους αυτούς τους ανίκανους στα πιο ψηλά πόστα και δεν κάνουμε τίποτε για να ανατρέψουμε αυτή την "αναξιοκρατία". Το εμπεδώσαμε, το θεωρούμε δεδομένο ότι η κάθε παρουσιάστρια, ο κάθε καφετζής, η κάθε πλύστρα μπορούν να παίρνουν τα πιο σοβαρά πόστα και να μένουν οι τεχνοκράτες στο περιθώριο. Και αυτό δεν είναι υγιές. Κανονικά όλοι αυτοί, όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχουν πολιτικά αξιώματα, αλλά αν κρίνω και από τα έργα τους, το λέγειν τους, την αισθητική τους και γενικότερα το τι πρεσβεύουν, θα έπρεπε να τους είχαμε εσώκλειστους σε κάποιο μοναστήρι, να φτιάχνουν ζαχαρωτά και ππαλουζέδες σαν τις καλόγριες στον Άγιο Ηρακλείδιο, μεγάλη η χάρη του. Κατ’ εμέ, ούτε γι αυτά δεν είναι άξιοι, αλλά λέμε τώρα...

Τώρα, γιατί τη λυπόμαστε που κλαίει; Από κεκτημένη έκφραση οίκτου και μόνο. Γιατί, κατά τα άλλα,πολύ καλά κάνει και κλαίει. Κανονικά, θα έπρεπε να κυλιέται στα πατώματα, να σπαρταρά με αναφιλητά, να τρίβεται στους τοίχους σαν την Πέγκυ Ζήνα στο «Νόημα» για τον τρόπο που διαχειρίζεται τόσο σοβαρά πολιτικά ζητήματα και το μέλλον της πατρίδας μας. Όπως βλέπεις όμως, η Πραξούλα όχι μόνο δεν οδύρεται, αλλά αντίθετα έριξε μόνο ένα ψεύτο-δάκρυ, που το πιο πιθανό αύριο να το δικαιολογήσει ως «κάτι που μπήκε στο μάτι της».

Πέραν τούτων, το γεγονός ότι η κυρία Πραξούλα έχει δηλώσει πάμπολλες φορές τον θαυμασμό της προς τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, εγείρει ακόμα ένα σοβαρότερο ερώτημα, αυτό του κατά πόσον της αξίζει ο σεβασμός και η διαφύλαξη της αξιοπρέπειάς της, όπως υποστηρίζει στο βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο απόλυτο ναδίρ λογικής συνέχειας και συνέπειας, δηλαδή αυτό του να υποβάλλει τα σέβη του στον κατακτητή που του αφαιρεί τα ανθρώπινα δικαιώματα του από το 1974, απορώ πως μετά ο ίδιος επικαλείται τη διαφύλαξη και τον σεβασμό της αξιοπρέπειάς του από τους συμπολίτες του. Αυστηρά ομιλούντες κυρία μου, είστε προδότρια. Το να διακηρύσσεις τον θαυμασμό σου προς τον βιαστή σου, είναι ψυχολογικό σύνδρομο, μάλιστα επιστημονικά ονομάζεται σύνδρομο της Στοκχόλμης και χρήζει θεραπείας. Εξ ου και η πρότασή μου να περιοριστείτε στη παραγωγή ζαχαρωτών και ππαλουζέ και να αφήσετε την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου σε κάποιον με σώας τας φρένας.

Με αυτά και μ’ αυτά, το τελευταίο που θα έπρεπε να απαιτούσατε είναι τη συγγνώμη της Βουλής. Εσείς μας χρωστάτε συγγνώμη για τις δουλοπρεπείς σας θέσεις. Επιπλέον, το τελευταίο που θα έπρεπε να έκοπτε τους οπαδούς σας είναι τα αστεία και ειρωνικά σχόλια μας σχετικά με το όνομά σας (η αλήθεια να λέγεται, και Samantha Fox να σας είχαν βαφτίσει πάλι τα ίδια θα σας σούρναμε με τα μυαλά που κουβαλάτε), για την εμφάνισή σας (που είστε σαν μεταλλαγμένη βερσιόν της Κακουράτου) και το ντύσιμό σας (που κάνει τον Φλωρινιώτη να φαίνεται κάτοχος διπλώματος haute couture δίπλα σας).

Με απατούν τα μάτια μου ή όντως στο βίντεο φοράτε τιγρέ μπλουζάκι μέσα από το ταγιέρ σας;

Ω, ρε μάνα μου, και λίγα σας λένε…

22 σχόλια:

Sike είπε...

"που είστε σαν μεταλλαγμένη βερσιόν της Κακουράτου" ΙΣΧΥΡΟΟΟΣ!! ΕΒΡΕΧΤΗΚΑ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

άψογος και κατά τ’άλλα :ζ

Aceras Anthropophorum είπε...

Καλά ρε Χρήστο, το χωρκαθκιόν στο λούκ τζιαι του τιγρέ σακκάκιν της Πραξούλλας είδες το, την μπουρζουά αριστοκρατικήν συμπεριφοράν του κάθε μασανατολίτη παττιχάρη με σκεμπέ απου το Πρασκιό, απού την Ασιερίτου ή απού την Πάχνα, δεν την θωρείς, που άμα δουν γεναίκα στην πολιτική (είτε Αραξούλλα λέγεται είτε Αντιγόνη, είτε Ελένη - Την Ελένη Θεοχάρους με τα όμορφα ταγεράξια τζιαι την ωραία μούρη αποκαλούν την οι πολιτικοί της αντίπαλου η Ελένη η Πόρνη πιχι) φκάλλουν τον σεξισμόν του frustrated κακογάμη, κακογάμητου ή κακογαμημένου μάτσιο;

Όλοι μες το ίδιον καζάνιν βράζουν τζιαι αυτοί που θα αντικαταστήσουν τούτους που έχουμεν τωρά εν πολλά σιειρόττεροι. Τουλάχιστον τούτοι δεν είναι τζιαι θρήσκοι με το σταυρούιν της υποκρισίας να κρέμμεται στον λαιμό.

Invictus είπε...

"Όταν έκλαψε η σοπράνο"
Η Δημουλίδου θα την έκανε τρελλό bestseller αυτήνε!

Anti-Christos είπε...

@Aceras: Η Πραξούλα σας τα έχει κάνει όλα μπουρδέλο, οπότε δεν θα κάτσω να σκάσω αν έγιναν σεξιστικά σχόλια στο πρόσωπό της. Καλά κάνουν και την ειρωνεύονται, έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το να ασχολούμαστε με το αν θίξαμε το φύλο της Πραξούλλας. Είναι σαν να έκαμε κάποιος φόνο κι εσύ μου λες, φταίει και το θύμα που τον έβρισε. Κανονικά, με την πολιτική που ασκεί η κυρία, έπρεπε να είχε φάει ξύλο.

Όσο για το αν οι επόμενοι που θα έρθουν θα είναι χειρότεροι, θα το κρίνει ο χρόνος, εν πάση περιπτώσει θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν τους σημερινούς σε βλακεία. Σχεδόν ακατόρθωτο.

Για την υποκρισία του σταυρού εν μέρει συμφωνώ, αλλά και πάλι θεωρώ ότι έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα από το σταυρουδάκι που φορούν στο λαιμό κάποιοι. Στο κείμενο γράφω πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να συζητούμε τώρα εδώ το σταυρουδάκι και το τιγρέ μπλουζάκι.

Brenda είπε...

Μα υπάρχουν ακόμα οι Ενωμένοι Δημοκράτες?

Παρεμπιπτόντως δεν είδα να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο στην Ελένη Θεοχάρους και η σύγκριση μαζί της είναι ατυχής. Στο κάτω κάτω και η Ερατώ Μαρκουλλή είναι τέρας και η Ρούλα Μαυρονικόλα είναι και τέρας και αχτένιστη αλλά η Πραξούλλα είναι στο επίκεντρο των σχολίων. Το να θεωρούμε ότι οι αφορισμοί για το πρόσωπο της σχετίζονται με το φύλο της, συνιστά κατά την άποψη μου προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Και το λέω εγώ που είμαι γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

se mia hwra pou o garos o papadopoulos efkike na kamei to piop simantiko diaggelma tis wis tou, tzai efyrtike tou klamatou, pou eprepe na thaftei thkio fores gia na isihasoume pou lloou tou, an 'empike kai kati sto mati' tis praxoulas den ehathiken o kosmos.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που ασχολείστε με τις ενδυματολογικές επιλογές και την εξωτερική εμφάνιση αυτών των γυναικών είναι σεξιστικό. Δεν θα το κάνατε ποτέ για έναν άντρα πολιτικό. Το γεγονός οτι στo ίδιο κείμενο (αναφέρομαι και στους σχολιαστές) αναμιγνύετε αναφορές στην ικανότητα στη δουλειά τους, τις σπουδές τους αλλά και την εμφάνισή τους δείχνει οτι δεν τις σέβεστε σαν επαγγελματίες, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται. Η εμφάνιση υπεισέρχεται ώς παράγοντας ικανότητας σε πολύ λίγους επαγγελματικούς χώρους, και η πολιτική δεν είναι ένας από αυτούς. Πρέπει επιτέλους η Κυπριακή πολιτεία να εξελιχθεί και να αρχίσει να κρίνει τους ανθρώπους ως προς τις ικανότητές τους και όχι ως προς το φύλο ή την εμφάνισή τους.

Μαρία

Anti-Christos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anti-Christos είπε...

Αγαπητοί ανώνυμε και Μαρία με τα κίτρινα:

Όπως ο ίδιος λες, ο Παπαδόπουλος βγήκε να κάνει το πιο σημαντικό διάγγελμα της ζωής του. Γι αυτό και έκλαψε. Δεν βγήκε να κλάψει επειδή του μπαίνει ο Κουλίας και έχασε τον ύπνο του. Θεωρώ ότι το κλάμα του ενός και του άλλου είναι πολύ διαφορετικά όσον αφορά τη σοβαρότητά τους. Η Πραξούλα κλαίει επειδή "περιπαίζουν την". Ο Παπαδόπουλος έκλαψε επειδή σε έσωσε από ένα καταστροφικό σχέδιο. Νομίζω είσαι αρκετά έξυπνος για να δεις τη διαφορά.

Μαρία με τα κίτρινα:
Νομίζω πως σε αυτό το μπλογκ ασχοληθήκαμε πολλάκις με τον τρόπο που ντύνεται ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο Άντρος Κυπριανού και γενικότερα οι αριστεροί της Κύπρου οπότε αδίκως μας κατηγορείς για σεξισμό. Να θεωρείς ότι πολύ καλά κάνουμε και ασχολούμαστε με το στιλ τους και όχι με τις ικανότητές τους, γιατί αυτές μας τις έχουν αποδείξει προ πολλού. Ποιές ικανότητες χρυσή μου; Μα, κοροϊδεύομαστε και μεταξύ μας; Οικονομολόγος είναι η μαντάμ, τι δουλειά έχει με τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια; Για όνομα του θεού.

Εδώ ο κόσμος χάνεται, ο σεξισμός σας μάρανε!

Valia είπε...

Κανονικά όλοι "αυτ勤ι" δεν έπρεπε να έχουν ούτε καν πολιτικά δικαιώματα...πόσο μάλλον αξιώματα. ανάθεμαν τους πρωί - πρωί

Δέσποινα είπε...

Δεν μπορώ να την βλέπω, με λυπεί. Για μένα ένα από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος είναι η αυτογνωσία. Η εν λόγω κυρία αποδέχθηκε το αξίωμα του Υπουργού θεωρώντας ότι διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα. Δεν έχω άλλο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

mavra gialia forao . . . .. .


katapliktiki i erminia tis

καννιβαλισμός εναντίων του συνδιασμού γυναίκα + υπέρμαχος της Λύσης είπε...

Θα ήθελα τι γυναίκες που σχολίασαν να απαντήσουν στα θέματα που βάζει ο Πάτροκλος της Cyprus Mail:

"ALL WEEK regulars at our establishment have been arguing whether Commerce Minister Praxoulla Antoniadou should be charged with high treason for publicly showing a shameful lack of respect for a brave national hero, for having contacts with the bloodthirsty Turks and worst of all for being an unrepentant supporter of the A-plan and the wrong type of a federal settlement.

The abusive arguments raged because some of the regulars felt that you could not be 100 per cent certain the court would find her guilty, even though she was guilty as sin. There was always the danger a smart lawyer would find some technicality to get her acquitted not to mention the fact that at a trial she would be able to plead ‘not guilty’ and defend herself.

Pengeros, the glykis drinking patriot, wanted instant justice and punishment. He felt that although newspapers and TV stations had done their best to expose her treachery, belittling, mocking, humiliating, slandering her and treating her with less sympathy than they would show a child molester, the punishment was too light for the crime.

“Justice would be better served by organising a lynch mob,” said Pengeros, who had sounded out the political parties and was told that they would all participate. The only difficulty was agreeing on a media sponsor for the event, because too many newspapers and TV stations wanted the exclusive sponsorship and screening rights.

There was no disagreement about the venue for the lynching. It would be held at the Nicosia square which will be named after our fearless, Natural Gas Hero, Solon Kassinis.

THE HATRED and nastiness directed towards Prax, by politicians and journalists, is quite astonishing. Is it because she is a woman who has a mind of her own and is not afraid to defend her opinion despite facing a barrage of abuse from everyone?

She may be publicity-seeking, confrontational, politically ambitious and a bit batty, but hacks and politicians do not take offence when these qualities are displayed by men. The energy service nut-case, Solon Kassinis displays exactly the same qualities and he has been elevated to the status of national hero. Deputies have gone as far as drafting a law to safeguard his authority, which the minister had decided to take away from him.

A pathetic female could not possibly be allowed to politically castrate a macho nationalist, so deputies are re-writing the law to give him the power to do as he pleases regarding energy decisions, without having to suffer the humiliation of consulting a woman even if she is his political superior. The Kyproulla natural order, after all, dictates that women are inferior and we can’t have them publicly ordering around men. What example would that set for our children.

HER PRO-SOLUTION views have also been used against her with an outraged Phil publishing listing all her treasonous ideas and writings urging business co-operation and trade with the occupier. We were also reminded she met with Erdogan a couple of years ago, while more recently she saw a TC politician and scandalously informed him about the gas-drilling.

Apart from savaging her, the pack of media wolves and the politicians have also been portraying her as a dumb housewife who knew nothing (even if she was much better-educated than they) and should return to her kitchen to peel potatoes. ‘Kyria Praxoulla’ is how many refer to her as they would refer to a neighbourhood fishwife.

But mostly the media show their zero respect for this uppity female by referring to her as ‘Praxoulla’, something they would never do in the case of a man, no matter how stupid, clueless and incompetent, he was."

Ανώνυμος είπε...

ton diko sas ton tourkogaro pote en na ton thapsoume na isixasoume?

pekatsa είπε...

Ρε κοπέλια έλεος... Δεν μπορούμε να κρίνουμε γυναίκα πολιτικό γιατι γινόμαστε σεξιστες.... Δεν μπορούμε να κρίνουμε αριστερό πολιτικό γιατι είμαστε φασίστες.... Γιατί δεν καταλάβετε ότι δεν ζούμε σε παροχημένα καθεστώτα;;; Αν δεν συμφωνώ με την πολιτική της και τον τρόπο που την ασκεί έχω κάθε δικαίωμα να το πω... (βλ. Ελευθερία του λόγου)...

Αν δεν έχει την κράση η αγαπημένη μου Πραξουλλα να αντέχει κριτικές τζιαί θα κλαμουριζετε μές τές τηλεοράσεις, να πάει έσσο της τζιαί κανει.

Πιιιι εςςςς: Είναι επιβεβαιωμένο ότι έιναι γυναίκα όξα συζητούμε άδικα;;;;αααααοοουυυυυυυ...

Ανώνυμος είπε...

το πουλλίν με την μακριά μούττη:

"Αν δεν συμφωνώ με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ έχω κάθε δικαίωμα να το πω...

....Πιιιι εςςςς: Είναι επιβεβαιωμένο ότι έιναι γυναίκα όξα συζητούμε άδικα;;;;αααααοοουυυυυυυ..."

misharos είπε...

Τουλάχιστο πεκάτσα μεν την κρίνεις επειδή λαλούν την Πραξούλλα, τζιαι εν πολλά """χωρκάτικο""" όνομα.
Τότε έννεν ελευθερία του λόγου, ούτε κριτική αλλά ηλιθιότητα.
Είπες το "Αν δεν συμφωνώ *με την πολιτική της και τον τρόπο που την ασκεί* έχω κάθε δικαίωμα να το πω..."
τζιαι όι με το όνομαν της, όπως με άλλους (wannabe και μη) πολιτικούς.
Ένας άθρωπος κρίνεται που τες πράξεις του.
ding dong

pekatsa είπε...

@mishiaros

Συμπαθέστατο ερπετό. Επειδή με τούτα που γράφεις αντιλαμβάνομαι ότι ο νους που κουλιαντιρίζεις δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος ενός κοκκονόσυκου (και εξηγούμε ότι κοκκονόσυκο είναι το κουκούτσι του φρούτου που ονομάζεται σύκο) θέλω να σου ξεκαθαρίσω κάτι:

1. Αν ήταν σωστή η στάση της Πραξούλλας, ρε Σκατούλλα να την ελαλούσαν δεν θα την έκρινα, όπως και πολλοί άλλοι που την κατακρίνουν ίσως να μην το έκαναν. Αλλά δυστυχώς συμπαθέστατο ερπετό, οι μέχρι στιγμής πράξεις της με βρίσκουν αντίθετο και χρήζουν κριτικής. Αν και εσύ όπως και η Πραξούλλα, δεν έχεις αντοχές, λούθου του κλαμάτου τζιαί μεν μας ξιτιμάζεις.

@Anonymous: Πόηντ τέηκεν, αλλά δεν φταίω εγώ αν δεν έχεις χιούμορ εσύ...

Ανώνυμος είπε...

το κλαμα είναι της μόδας, με κλάμα αποφύγαμε το σχέδιο αναν, και ειπαμε το βροντερό όχι που είπαν και το 40 και πολέμησαν στην πίνδο, εμείς πολεμήσαμε στο starbucks, στο πραλίνα και στα Lui Vuiton μετα το βροντερό όχι...με το κλάμα βγάλαμε και πρόεδρο, όλη μέρα έκλαιγε αν θυμάστε καλά, ε είπε και η καημένη η πραξούλα να κλάψει σου λέει πιάνει στον τόπο μας το κλάμα!!!

Ανώνυμος είπε...

@ πεκάτσα και τσαλαπετινούς - άλλως πουπούκσιους

'αλλο χιούμορ - άλλο λυτσάρισμα επειδή εν υπέρμαχος της λύσης & γεναίκα.

Anti-Christos είπε...

Τελευταίε ανώνυμε, γυναίκα δεν την λες (άμα θεωρείς και την Πραξούλλα γυναίκα, τότε η Καγιά τι είναι;), και υπέρμαχος ποιάς λύσης είναι ακριβώς; Του ξεπουλήματος θέλεις να πεις...

Ρουθ είπε...

Εγώ ψηφίζω pekatsa!
Πόσο μας αρέσκει να κρυβόμαστε πίσω που κάτι λέξεις... σεξισμοί και πράσινα άλογα. Η ουσία είναι μια - η κυρία Prax είναι επικίνδυνη εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε με όλα που παίζονται πίσω από την ράχη μας.

Και είναι και κομπλεξική εν την φτάνουν τα άλλα ουλλα! Τζιαι φτάνει να ακούω για το LSE που ετέλειωσε... Δεν είναι μόνο αυτό το κριτήριο για να είναι υπουργός κάποιος.

Ακόμα μια διαπίστωση - το χιούμορ εχάθηκε. Ευτυχώς που ο Chris το έχει σε μεγάλες δόσεις τζιαι καλυφκει μας ουλλους!