Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

Βιβλικές Καταστροφές

Στοιχειώθηκα από τις εικόνες της Ιαπωνίας τον τελευταίo καιρό και έκατσα και σκέφτηκα πως θα ήταν αν έβρισκε και την Κύπρο κάποια ανάλογη καταστροφή στο εγγύς μέλλον. Μπήκα στο photoshop και πραγματοποίησα τις φαντασιώσεις μου. Του έδωσα να καταλάβει. Ιδού κάποιες καταστροφές που πιθανόν να μας βρουν:
Πλημμύρες. Εδώ όπως βλέπετε έχει πλημμυρίσει όλη η λεωφόρος που περνά μπροστά από το Ζοο (δεν ξέρω όνομα), κατά μήκος των ενετικών τειχών. Κοίτα τι όμορφα! Η στάθμη ανεβαίνει, ανεβαίνει, φτάνει μέχρι τον 4ο όροφο του Ζοο και πνίγονται όλες οι κρατήσεις!
Εδώ βλέπουμε το Capital Center στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εκεί, αν δεν απατώμαι στεγάζεται ο Kiss FM. Ο Kiss FM, είναι ραδιοσταθμός. Και τι παθαίνει ένας ραδιοσταθμός αν του βάλουμε βόμβα; Εκπέμπει ράδιο-ενέργεια! Μία θανατηφόρα ουσία υπό μορφή καπνού. Βασικά, πρόκειται για λαϊκά τραγούδια στη διαπασών που εκρήγνυνται και απελευθερώνουν τσιφτετέλια και ζεϊμπεκιές τα οποία σκοτώνουν όσους βρίσκονται σε ακτίνα χιλιομέτρου με τα ντεσιμπέλ τους. Όσοι πίνουν καφέ εκείνη τη στιγμή στη Μακαρίου... Τον ήπιαν! Θα πεθάνουν από Άντζελα και ΛΕΠΑ!Και φυσικά, το προφανές. Το προεδρικό μέγαρο ή τέλος πάντων, αυτό το πράμα, πνίγεται! Δεν είναι υπέροχο το θέαμα; Εδώ δεν έχουμε tsunami... Έχουμε tsutsunaki. Κάτι σαν τσουνάμι, αλλά πολλαπλασιασμένο επί χίλια. Πρόκειται για την πολιτική της πλάκας που ακολουθούμε σήμερα και η οποία μας οδεύει στην καταστροφή. Ένα κύμα που όταν μας καλύψει θα είναι σαν τσουτσουνάκι, στο πολύ τεράστιο, κοινώς, μεγάλη βιλιά! Δεν θα προλάβουμε να πούμε «μανά!» Έλα κύμα πάρε με, και μες την αγκαλιά σου πάλι βάλε με...Θα σκεφτώ κι άλλα καλύτερα στο μέλλον και θα τα ποστάρω εν καιρώ.

5 σχόλια:

drSpock είπε...

"Τι παθαίνει ένας ραδιοσταθμός αν του βάλουμε βόμβα; Εκπέμπει ραδιενέργεια!"

Πονάω τους κοιλιακούς που δεν έχω από το γέλιο!

Tranzy είπε...

Χαχαχαχα killer το ποστ!! Ειδικά το "Η στάθμη ανεβαίνει, ανεβαίνει, φτάνει μέχρι τον 4ο όροφο του Ζοο και πνίγονται όλες οι κρατήσεις!"
Κι άλλα, κι άλλα!

Ανώνυμος είπε...

δεν μας χτύπησαν καταστροφές; και η εκλογή αυτή της κυβέρνησης τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο KISS δεν στεγάζεται πλέον εκεί, άρα την γλιτώσαμε!

Ανώνυμος είπε...

άσχετο αλλά το kiss fm είναι εδώ και 2 χρόνια στο κτίριο που είναι ο φιλελεύθερος fyi