Πέμπτη, Απριλίου 15, 2010

Bring them back, Πουστοεγγλέζοι!

Μάρμαρο από τον Παρθενώνα, μόνο για τον τάφο σας!

7 σχόλια:

Καλλικράτης είπε...

Γεια σου ρε ΑντίΧριστε! είδα το τζιαι εγω εχτες τζιαι υπόγραψα αμέσως! το λοιπόν ενι πρώτη φορά που σου γράφω αλλά είπα σου πόσο πολλά φάν είμαι στο beanery μες τες διακοπές. αποφασισα να κάμω comment γιατί μόλις διάβασα ένα blog τζιαι εφίρτικα τζιαι θέλω πάρα πολλα να δω το σχόλιο που εννα κάμεις πάνω σε τούτο! Εν το blog του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου τζιαι το άρθρο ονομάζεται "Ντάφυ Ντάκ πράκτορας του Σατανά"! το καλύτερο όμως εν τα σχόλια κάτω απο το άρθρο!

http://mitropolitisanthimos.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

YO!Reeka's είπε...

φρικτής σύλληψης βίντεο, στα όρια του καλτ. λατρεύω αλιάγα που μιλά με θεσμικό ρόλο ως METAXA international ambassador.

Anti-Christos είπε...

@Yoreeka: Συμφωνώ ότι η αισθητική του βίντεο είναι άθλια, αλλά είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Καιρός ήταν να ξυπνήσει ο Έλληνας έστω και διά μέσου της Κατρίτση και του Αλιάγα.

@Καλλικράτη: Αααα, πουλάκι μου! Εσύ είσαι ο Καλλικράτης και αναρωτιόμουν τόσο καιρό! Ζηλεύω το νικ σου. Όσο για το λινκ που μου έδωσες δεν ασχολήθηκα ακόμα. Γενικά έχω χεσμένους τους παπάδες, οπότε δεν ξέρω αν θα μπω στον κόπο να δω τι γράφει... Επιφυλάσσομαι όμως!

Κκουλλάς είπε...

Nα τα φέρουν πίσω οι
PPOUSHTIES !!! Eγγλέζικα να γεμώνει το στόμα σου, βρωμόρατσα που άλλην εν έσhει πας τούντη γην, ακόμα τζαι οι Τούρτζοι εν πίσω

Ανώνυμος είπε...

Τόσα προβλήματα που έχει η Ελλάδα, τα μάρμαρα μας μάραναν! Εννοείτε πως οι πουστοεγγλέζοι δεν έχουν δικαίωμα να τα κρατούν, αλλά δεν βλέπω να τα διεκδικούμε και πολύ σθεναρά. Εξάλλου,πότε πήγε κόντρα η ελλαδική κυβέρνηση στους φίλους τους τους εγγλέζους και θα πάνε και τώρα?

Anti-Christos είπε...

@Kkoullas: Συμφωνώ ότι είναι πιο μισησμένοι και από τους Τούρκους!

Alice World είπε...

Χρίστο θα σε μετονομάσω σε χείμαρο.

Κατα τα άλλα πολύ μου άρεσε το Bring them back, θα το προωθήσω σίγουρα.