Τετάρτη, Απριλίου 28, 2010

Βίντεο λίγο πριν τη συντριβή του Ήλιου!

Βρήκα ένα βίντεο όπου ακούγεται η συνομιλία των πιλότων των F16 λίγο πριν την συντριβή του αεροπλάνου της Ήλιος, τον Αύγουστο του 2005.

Συγκλονιστικό βίντεο.

Ντρέπομαι πραγματικά, που πέντε χρόνια μετά τη συντριβή δεν βρέθηκε ακόμα ένοχος γι αυτό το έγκλημα και που αν βρεθεί, μάλλον θα πάει απλά στη φυλακή αντί να τον στήσουν στα 6 μέτρα.

Με το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχα πετάξει κι εγώ προς Αθήνα, ένα μήνα πριν τη συντριβή περίπου και έχω να πω ότι ήταν ένα σαράβαλο και μισό. Να φανταστείτε ότι έσταζε το ταβάνι του από τον κακό εξαερισμό και ήταν σαν να υπήρχε διαρροή. Ένας Θεός ξέρει πως φτάσαμε σώοι και αβλαβείς.

Τι κρίμα, ρε γαμώ το. Έκλαιγα δυο μέρες τότε από το σοκ, και να φανταστείς δεν είχα ούτε έναν γνωστό επιβάτη. Αν θέλεις να διαβάσεις την επεξήγηση του τι ακριβώς βλέπεις και ακούς στο βίντεο, κάνε κλικ εδώ.

5 σχόλια:

she είπε...

εγώ ντρέπομαι πραγματικά που το βίντεο αυτό βγήκε τόσα χρόνια μετά...γιατί το έκρυβαν τόσα χρόνια; τουλάχιστον από τις ειδήσεις του ΡΙΚ αυτό είχαν δηλώσει "βίντεο ντοκουμέντο, μόλις βγήκε στην δημοσιότητα"

ρίτσα είπε...

ναι... και γω είχα πάθει σιοκ χωρίς να ξέρω κανένα

μα δεν το χωρεί ο νους σου

δεν είχε κάποια φυσική καταστροφή για να το δικαιολογεί. ήταν ένα κουμπούι και πολλοί που το αγνοήσαν και άλλοί που αδιαφορούσαν

...

Invictus είπε...

Η οικογένεια της αδελφής του θείου μου ήταν στο αεροπλάνο εκείνο. Το βράδυ πριν τη μοιραία πτήση του έλεγε ότι είχε κακό προαίσθημα και δεν ήθελε να ταξιδέψει. Την καθησύχασε. Και ταξίδεψε. Για τα Ουράνια. Κι αυτή, κι ο άντρας της και τα 3 αγγελούδια τους. Ο αδελφός της το έφερε βαρέως κι ένοιωθε υπεύθυνος για ότι έγινε. Μέχρι που πήγε κι αυτός να τους βρεί. 5 χρόνια μετά κι ακόμα συζητούν, ψάχνουν, σκέφτονται, αναλύουν. Οι ψυχές αυτών που έμειναν πίσω πότε θα ησυχάσουν; Ο χρόνος δεν είναι πάντα ο καλύτερος γιατρός κύριοι...

Sourkouna είπε...

Στο συγκεκριμενο αεροπλανο ηταν ο αδελφος του πατερα μου.
Ο χρονος δεν ειναι παντα ο καλυτερος γιατρος και προπαντων οταν ο αλλος φευγει τοσο αγρια και ξαφνικα.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ είχα κάποιους γνωστούς εκεί μέσα, όπως πολλοί. Το πιο σοκαριστικό είναι που αφαιρέθηκαν τόσες ζωές άδικα(θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί) και δεν πλήρωσε κανένας, ούτε θα πληρώσει. Έλεος μ'αυτή τη χώρα.