Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

Φοβάμαι τις Δευτέρες

Δεν ξέρω ποιος μαλάκας ανακάλυψε τη Δευτέρα, αλλά όποιος και να ‘ναι, να του καεί ο σκληρός πριν προλάβει να κάνει backup!

Η Δευτέρα είναι το μεγαλύτερο ψυχολογικό βασανιστήριο της ανθρωπότητας. Χειρότερο και απ’ αυτά που εφαρμόζουν οι Κινέζοι, με τις σταγόνες, στον πόλεμο. Χειρότερο και από το βασανιστήριο στο οποίο καταδικάστηκε ο Σίσσυφος! Η Δευτέρα είναι ένας θάνατος! Σαν να σου λένε την Παρασκευή σου πέρασε ο καρκίνος και σου ξαναβγαίνει μετά από δυο μέρες! Δεν είναι τυχαίο το ότι υπάρχει Αγία Παρασκευή, αλλά όχι Αγία Δευτέρα! Και δεν είναι τυχαίο που τη λένε Δευτέρα. Η «δεύτερη» μέρα της εβδομάδας! Η πιο μπανάλ! Δεν νομίζω να ξεπεράσω το αίσθημα της Δευτέρας όσο ζω. Είμαι καταδικασμένος να γεννιέμαι τις Παρασκευές και να ψοφώ τις Δευτέρες! Η πιο κάτω –βραβευμένη- διαφήμιση με τίτλο ‘don’t fight Monday’ αποδίδει πλήρως τα συναισθήματά μου:
Η Δευτέρα δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι σαν τον μαύρο καπνό στο νησί του Lost. Έρχεται, σε σκοτώνει και φεύγει. Να δούμε ποιος θα επιβιώσει σήμερα…

5 σχόλια:

Joy Tears είπε...

Εγώ αυτή τη Δευτέρα θα επιβιώσω γιατί δεν πήγα δουλειά!!
Τις καλημέρες μου!!

Rania είπε...

so true...i feel you!

astronaftis είπε...

Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το απόγευμα της Κυριακής παρά η Δευτέρα. Είναι εκείνο το απαίσιο αίσθημα από τα σχολικά μου χρόνια ότι πρέπει να διαβάσω ή ότι δεν διάβασα και θα με πιάσουν αύριο αθκιάβαστο!

Ανώνυμος είπε...

Same here! Aγαπημένη μέρα, η παρασκευή γιατί αργείιι η δευτέρα!!

Demelene είπε...

Προσωπικά μισώ το ξυπνητήρι οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.
Βεβαια τελευταια λόγω κουρασης στις συγκοινωνίες, ειλικρινά έχω ξενερώσει με την εργασία που γενικά δεν με προβληματίζει ΕΚΤΟΣ από το ξυπνητήρι.

Θάνατος στο πρωινό ξύπνημα