Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2007

Μύθοι και Θρύλοι Ατάκτως Ερρημένοι

Η ωραία Ελένη μου έδωσε φοβερή έμπνευση και δεν ξέρω και εγώ το γιατί, αλλά από χθες αναπόλησα διάφορους μύθους που κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια της ζωής μου. Στα επόμενα δυο posts λοιπόν, σας παραθέτω μια συλλογή από μαλακίες που κατά καιρούς άκουσα ή πίστεψα.

Α. Στον στρατό σου ρίχνουν αντί-καβλωτικά μέσα στο φαΐ για να ησυχάζεις!

Χαχαχα! Μα πόσο αστείο μου φαίνεται μετά από χρόνια. Όχι ότι το πίστεψα ποτέ, αλλά όσο να’ναι όταν συναναστρέφεσαι στο στρατόπεδο με την κουτσή Μαρία σου περνά από το μυαλό ότι μπορεί να έχει κάποια βάση! Ειδικά στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων!

Μάνα μου, αν κάβλωνες στο στρατό μέσα σε θάλαμο με 30 φαντάρια, που εκτός των άλλων, βρωμούν ποδαρίλα και μασχάλη, θα είχες πρόβλημα (και ενδεχομένως πρόωρη απόλυση!) Δεν ξέρω γιατί μερικοί ανέμεναν να έχουν στύση όταν με κάθε εγερτήριο το πρώτο άτομο που έβλεπαν μπροστά τους ήταν ο Πάμπος ο θαλαμοφύλακας με τον φακό του Τσαούση ανά χείρας, αντί μια κοπελίτσα με τον δικό σου... ‘fuck-oh’ ανά χείρας.

Στον στρατό δεν ρίχνουν αντι-καβλωτικά μέσα στο φαΐ. Κατ’αρχήν υπάρχει τέτοια ουσία; Δεν γνωρίζω. Και να υπήρχε όμως... Ξέρω πως στα μαγειρία μπορεί να ρίξουν χαλίκια μεσ’ το φαΐ για πλάκα, μπορεί να πατήσουν μέσα στο ταψί με το άρβυλο επίσης για πλάκα (εγώ προσωπικά το έκανα, με ταψί γεμάτο άπηχτη κρέμα καραμελλέ, ο Θεός να την κάνει. Απολογούμαι έστω και ετεροχρονισμένα για το τι φάγατε!) αλλά αντί καβλωτικά δεν θα έβαζαν ποτέ!

Β. Στα φοιτητικά σου χρόνια ζεις sex, drugs and Rock’n’roll!

ΟΚ, σίγουρα δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για το θέμα, αλλά ας μη φαντάζονται οι μελλοντικοί φοιτητές πως στα φοιτητικά τους χρόνια θα σπουδάσουν μαζί με το πτυχίο και το κάμα σούτρα. Θα μου πεις, μου θες και κάμα σούτρα με τέτοια μούτρα; Εν πάση περιπτώσει, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Έξι χρόνια φοιτητής, και οι περιπτώσεις οργίων και ανωμαλιών ζήτημα αν ξεπερνούν τις τέσσερις. Και αυτές δεν τις πιστεύω 100% επειδή δεν ήμουν μπροστά. Σεξ, ναρκωτικά και wild parties συμβαίνουν. Όχι πάντοτε συνδυασμένα, αλλά συμβαίνουν. Ιδίως σ’ αυτούς που ακόμη περιμένουν το pass στο πτυχίο τους.

Δυστυχώς όμως, αυτό το... αμερικάνικο όνειρο που βλέπουμε στα teen movies με δέκα άτομα να μπλέκουν τα μπούτια τους στο 2χ2 δωμάτιο, τίγκα στο αλκοόλ και με το μισό hall να πηδάει το άλλο μισό, δεν το έχω ζήσει. Ούτε καν από φίλους ή γνωστούς μου. Κάτι μισές δουλειές που έκαναν μερικοί/ες (όνομα και μη χωριό), δεν τις υπολογίζω ως αξιοσημείωτες. Ένα Greek party το τρίμηνο και πολύ μας πέφτει.

Εις αύριον τα υπόλοιπα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I object your Honour!!!!

Nisyrios είπε...

Να θυμήσω και το μύθο του στρατού με το Κωλοβυθόμετρο που σου βάζουν κατά την πρώτη υγειονομική εξέταση... (μετράει το βάθος του κώλου!)

Φυσικά, όταν σε ρωτάνε αν όντως υπάρχει, απαντάς "θα δεις..."

Anti-Christos είπε...

χαχαχαχα! εμείς δεν το έχουμε αυτό το αστείο! Καλό όμως!