Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2007

Άρχισαν τα Όργανα!

Κάθε μέρα και μια καινούρια έκπληξη!
Χτυπά το κινητό υπό τους ήχους της Βίσση.

- Γιε μου! Σε ξύπνησα;
- Μμμ!
- Δεν πειράζει. Είναι πέντε η ώρα (το απόγευμα), ξύπνα. Είσαι καλά;
- ....
- Χρίστο μου... Σου βρήκαμε νύφη!
- ...
- Πήγαμε προχτές στην Κούλα και ήταν και μια φίλη της κόρης της εκεί. Μα μια κορούδα μάλαμα, μια γλύκα! Πώς σε λένε χρυσή μου; Την ρώτησα. Ντρεπότανε και να μιλήσει. Είναι κόρη, ξέρεις ποιού; Ο παππούς της ήταν εκατομμυριούχος και με τους θείους της κάναμε πολλή παρέα όταν ήμασταν μικροί εγώ και ο θείος σου! Είχαν εξοχικό στην Κερύνεια, δίπλα από το σπίτι μας και τους βλέπαμε τα καλοκαίρια. Ε, λοιπόν, ο πατέρας της παντρεύτηκε την κόρη του τάδε και τώρα η κόρη τους κάνει παρέα με την κόρη της Κούλας.
-...
- Μου είπε η Κούλα όταν έρθεις Κύπρο να σας κανονίσουμε μια 'τυχαία συνάντηση.' Και από πολλά καλή οικογένεια είναι, και μορφωμένη. Ετέλειωσε στην Αγγλία, στο...Πώς μου το είπε; Κικ’ς κόλλετζ; Τέλος πάντων, μα αυτή δεν έχει ανάγκη να δουλέψει άλλωστε, πήγε να σπουδάσει για το ‘έτσι.’ Να την δεις Χρίστο μου, θα σου αρέσει πολλά. Είναι στο στυλ που σου αρέσει.
- Έχει μεγάλα βυζιά;
- ...!!! (Αμήχανη παύση). Δεν είδα! Αλλά είναι μια χαρά κοπέλα και να σταματήσεις τις πελλάρες.
- ....
- Είχε και ένα δεσμό, αλλά χώρισε και τώρα ψάχνει κάποιον άλλο. Δεν είναι παρθένα βέβαια, μου το είπε η Κούλα, αλλά της είπα ότι ο γιος μου δεν τις θέλει παρθένες!
-...
- Τώρα βρήκε μια δουλειά και θα πάρει και προαγωγή σύντομα, τι να σου πω Χρίστο μου. Μακάρι να πάει καλά το πράμα!
- Συγγνώμη, αυτή με είδε και με θέλει;
- Ω! Γιατί να μην θέλει; Μου είπε η Κούλα, «αυτή δεν είναι το πρόβλημα, είναι πολύ βολική, τον γιό σου φοβάμαι εγώ!»
- Μάλιστα! Είναι ωραία, έξυπνη, μορφωμένη και πλούσια! Και δεν έχει γκόμενο...Και δεν θα έχει πρόβλημα να μου κάτσει. (Τι κουσούρι έχει και μου το κρύβουν άραγε;) Μάμμα, έχεις καμιά κουβέντα της προκοπής να μου πεις;
- Αυτά γιε μου.
- Λοιπόν, τα λέμε!

Και ξανάπεσα για ύπνο.

Πέρα από την πλάκα, άχου τη καημένη τη μαμά μου που λυπάται τον γιο της τον μαγκούφη. Υπάρχει όμως και ένα όριο, και το παρατραβάει το σχοινί! Που να ήξερε ότι στην άλλη άκρη, υπάρχει θηλειά περασμένη ήδη στο λαιμό μου...
Άλλα νέα, σπουδαιότερα: Αυτές τις μέρες είδαμε το φως το αληθινόν, ελάβαμε πνεύμα επ'ουράνιο! Επέστρεψε η yassou Maria από την Κύπρο και έφερε πεσκέσι: Νίτρο Ιουλίου με Σάσα Μπάστα στο εξώβυζο, δυο Μαξίμ, τρία DownTown, δυο Max και το ανεκδιήγητο PEOPLE. Προβλέπω να συμβαίνει ότι έγινε και το 2004 μετά τη νίκη της Εθνικής στο Euro. Τα έργα για την Ολυμπιάδα θα κόψουν 10 μέρες πίσω!!! Χαιρετίσματα.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

he he he pali kala pou eisai kai esy Chris mou kai gelame ligo! afto pou marese omws pio poly einai afto:"Είχε και ένα δεσμό, αλλά χώρισε και τώρα ψάχνει κάποιον άλλο. Δεν είναι παρθένα βέβαια, μου το είπε η Κούλα, αλλά της είπα ότι ο γιος μου δεν τις θέλει παρθένες!"

:-))) Fovero!!!!