Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Άλλο Μακρυπούλια, Άλλο Αμπελοπούλια

Μα τι χωρκάτικη χώρα!

Τι χάλι μαύρο! Τι σιχάματα!Γιατί να ζω σε χώρα που βγαίνει στις ειδήσεις Βουλευτής να εξηγήσει γιατί έφαγε «αμπελοπούλια;» Μα, κοίτα αυτό το βίντεο: Μιλούν για «φάσσες» και «τζίκλες» στο δελτίο των 8:00. Και ακούν τα ώτα μου επιχειρήματα του τύπου: «τα παιδάκια πίνουν αλκοόλ και καπνίζουν και κανένας δεν τους λέει τίποτε». «Εγώ θα συνεχίσω να τα τρώω όποτε μου τα φέρνουν μπροστά μου!» Που να τα φας να σκάσεις!

Πώς θα γίνει να πεθάνουν όλοι αυτοί; Γιατί να σπουδάζεις 6 χρόνια με μάστερ και κόντρα μάστερ για να πατάς σε χώμα που πατά η Κυριακίδου, ο Χαμπουλλάς, ο Δίπλαρος, η Χαραλαμπίδου, η Τσόκκου;

Αχ, Θεέ μου! Βρείτε εκεί στο ινστιτούτο γενετικής πώς απομονώνεται το χωρκατογονίδιο στο DNA του λαού αυτού και αποβάλετέ του το. Πάρτε σαπούνια και τρίψτε τους να καθαρίσουν. Πάρτε τους να κουρευτούν. Σκάψετε ένα λάκκο να πέσουν μέσα.

Ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα κάποτε. Να, μαλάκα! Ενόμισες πως θα είσαι πάντα 12 να παίζεις παιχνίδια χωρίς σύνορα στην αυλή της γιαγιάς σου… Δεν καθόσουνα στις Αγγλίες να δουλέψεις για κανένα BBC, για κανένα δικηγορικό γραφείο, να παίρνεις χιλιάδες. Ήθελες ηρεμία και τη ζεστασιά της μάνας σου. Φάε σκατά τώρα, που ούτε το ένα έχεις, ούτε το άλλο.

Ήρθε επίσκεψη τις προάλλες η Λόττι στη Λευκωσία (η συμφοιτήτρια που τώρα δουλεύει για το BBC) και μου έλεγε ότι ήρθε να κάνει ρεπορτάζ για τον πόλεμο της Βρετανίας κατά του Ισλαμικού Κράτους. Μου έλεγε ότι παρέστην στην απογείωση των tornadoes από τις Βάσεις. Μου έδειξε και φωτογραφίες. Πού να της έλεγα ότι αν δούλευε εδώ θα ασχολούνταν με το αν έφαεν ο πασιής αμπελοπούλια, με το αν εχτενίστην η θκεια, και με το αν εθίχτηκε το Κόμμα των Ζώων!


Άτε αϊσιχτίρ σκατόχωρα, να χαθείς να ησυχάσουμε!

ΥΓ: Βρήκα αυτό το κάβλα-βίντεο προ ολίγου. Κράζει η Κατερίνα Καινούριου την Κυριακίδου. Για να καταλάβεις πού έφτασε η χάρη μας. Μέχρι και ο Βλοντάκης σε πάνελ μας κοροϊδεύει, και πολύ καλά μας κάνει, βεβαίως, βεβαίως. Πραγματική κάβλα να σε πιάνουν στο στόμα τους οι καλαμαράδες στα κατινο-παράθυρα, γιατί αν περιμέναμε από τις κυπριακές εκπομπές, μόνο τούμπες και τεμενάδες θα τους κάναμε. Βέβαια, είδαμε και τα χαΐρια και των εν Ελλάδι αδελφών μας, αλλά όσο να πεις, στο κατινάζ είναι αξιοζήλευτοι και άπιαστοι. "Μα, απ' ό,τι είδα ένα καρεδάκι έχει η γυναίκα, το φτιάχνει και μόνη της!" χαρ, χαρ, χαρ!

5 σχόλια:

Beatrix Kiddo είπε...

οι τελευταίες μέρες είναι λες και βλέπουμε πατάτες αντιναχτές και ύστερα καταλάβεις ότι εν η πραγματικότητα

Moonlight είπε...

Έθελα να πω τούτο που λαλεί η Μπέα πιο πάνω. Εψές έκαμνα δουλειές στην κουζίνα και άκουα την τηλεόραση να παίζει διάφορα στο σαλόνι. Εν ήξερα αν ακούω σατιρική εκπομπή ή πραγματικά επικαιρότητα. :/

patinios είπε...

Τη το παραξενο... ποσταρη αμπελοπουλια και ρίχνει "δίκτυα " προς αμπελοπουλλοφαγους ψηφοφόρους
πάγια ψηφοθηρική τακτική τον βολευτον μας!!!
Για την Αθηνά έχω μια ερώτηση. Μήπως όταν οι βολευτες μας δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη πρέπει να διεκδικήσουν και επίδομα πλαστικού χειρούργου????
ΟΚ για το Θεμιστοκλέους και τον Διπλαρο εν έχω να πω τίποτα μα τίποτα ...

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτα ρε επιτέλους να αποκαλείς τους Κύπριους χωρκάτες. Προσβάλλεις τους χωρκάτες. Εν το καταλαβαίνεις;

Neraida είπε...

Πού να της έλεγα ότι αν δούλευε εδώ θα ασχολούνταν με το αν έφαεν ο πασιής αμπελοπούλια, με το αν εχτενίστην η θκεια, και με το αν εθίχτηκε το Κόμμα των Ζώων!

Από την ώρα που το διάβασα, το θυμάμαι και γελώ!!!

Όσο για το χωρκατο-dna με έχεις πείσει ότι υπάρχει. Εκδηλώνεται συνεχώς γύρω μας!