Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2008

Feng Sui

Οι καλύτερες συζητήσεις στην εταιρεία λαμβάνουν χώρα την ώρα του μεσημεριανού break.

 

«Χρίστο παιδί μου, σκέφτηκες ποτέ ότι για τη θλιβερή ερωτική σου ζωή μπορεί να ευθύνεται το κακό feng sui του υπνοδωματίου σου;»

 

Εγώ κατάπια τα φρούτα μου αργά και κοίταξα καχύποπτα σαν τη Ζουμπουλία που για πρώτη φορά ακούει τη ‘δυσανεξία στο μαρούλι.’ «Ποια είναι αυτή η Feng Sui; Της χρωστάμε χρήματα; Μόνο αυτήν δεν φταίξαμε μέχρι σήμερα για τα ερωτικά μου!»

 

Η συνάδελφος έγινε σαφέστατη:

 

«Μια φίλη μου, πιστεύει πολύ στο Feng Sui! Της άλλαξε τη ζωή! Να φανταστείς, ξενοίκιασε το σπίτι της που έβλεπε σε αδιέξοδο, γιατί μόνο ο κύριος δρόμος έχει θετική  ενέργεια! Επίσης, έβαλε ένα Βούδα στην είσοδο του σπιτιού της, για να της φέρνει χρήματα!»

 

Και κουβαλητής ο Βούδας, δηλαδή! «Τον χοντρό στην είσοδο δεν τον βάζω! Τα άλλα να τα συζητήσουμε!» Μπήκα αμέσως στο ίντερνετ, καλός μαλάκας κι εγώ, έψαξα το θέμα και το μυστήριο λύθηκε!

 

Το Feng Sui της κρεβατοκάμαρας:

 

Βάσει μιας έγκυρης ιστοσελίδας, απαγορεύεται να κρέμεται οτιδήποτε στο ταβάνι ακριβώς πάνω από το κρεβάτι! Ωπα! Ανακάλυψα την πηγή του κακού! Με το που θα σχολάσω, θα πάω σπίτι και θα ξεκρεμάσω την τεράστια disco μπάλα που έκανε το υπνοδωμάτιο μου να μοιάζει με την barbarella. Ποιος να μου το έλεγε ότι αυτό φταίει για τα χάλια μας!

 

Και τώρα που το θυμήθηκα, πριν κρεμάσω την disco μπάλα το 2001, είχα κρεμασμένη μια φουσκωτή υδρόγειο σφαίρα από το 1997, στο Λύκειο! Εμ, γι’ αυτό μόνο στα κρεβάτια του εξωτερικού είδαμε προκοπή μέχρι στιγμής! Τελείωσε! Η disco μπάλα, παίρνει πόδι με συνοπτικές διαδικασίες!

 

- Δεν αρκεί! Συμπληρώνει η συνάδελφος με ύφος περισπούδαστο και συνωμοτικό. Πρέπει στο κομοδίνο του κρεβατιού σου να βάλεις δυο πάπιες!

- Απ’ αυτές που κατουράς;

- Όχι παιδί μου! Πάπιες! Πως το λένε, πτηνά, παπιρούλες!

- Και τι θα κάνουν οι πάπιες στο κομοδίνο; Θα παίρνουν μάτι;

- Όχι, θα στέλνουν σεξουαλική ενέργεια! Προσοχή όμως! Πρέπει τα ράμφη τους να ενώνονται, σαν να φιλιούνται, για να ενδυναμώνουν τη σεξουαλική ενέργεια!

- Μάλιστα! Είχα κάτι πάπιες σαν μωρό που τις έβαζα στο μπάνιο, να δω που τις έχωσε η μάνα μου...

 

Ανυπομονώ να δω τη διαφορά στη σεξουαλική μου ζωή αρχής γενομένης από απόψε.

Κι έτσι και δεν αλλάξει η τύχη μου ως αύριο, έχει να ακούσει ο Βούδας από εκεί που μπήκε και από εκεί που βγήκε!

 

Feng Sui, ημίσιη μου! Με βλέπω αύριο να ξυπνώ και να έχω ξεπουπουλιάσει τις πάπιες στον ύπνο μου και να έχω και την disco μπάλα καπέλο. Fengσε μου και γλίστρησα! 

2 σχόλια:

Gourounella είπε...

Αν έχει αποτελέσματα πε μας το και εμάς! Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση! Πάντως εγώ νομίζω μετά από την τοποθέτηση παπίρων 10-10 θα εμφανίζονται! δεν θα τις προλαβαίνεις!

Ανώνυμος είπε...

lol!!!:D...όντως dear Chris πρέπει να μας ενημερώσεις για τυχόν ευεργετικά αποτελέσματα για να ξέρουμε κι εμείς τι θα πράξουμε όσον αφορά το δικό μας Feng Sui:P
Cat