Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2008

Όνειρο Θερινής Νυχτός


Ο Θεός μας πήρε χαμπάρι και μας κάνει πλάκα!

Εψές είδα όνειρο ότι φιλιόμουνα με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Και ήταν τόσο αληθινό και ρεαλιστικό όνειρο, που έβαζα στοίχημα πως αποκλείεται να κοιμάμαι!

Βασικά, βρισκόμουν σε κάποιο event στο οποίο η Τζούλια θα έκανε μια guest εμφάνιση, και έσπευσα να υποβάλω τα σέβη μου στα καμαρίνια. Με το που μπήκα μέσα αυτή ξάπλωνε ήδη σε έναν φαρδύ καναπέ φορώντας στενό δερμάτινο παντελόνι και ένα σουτιέν γεμάτο στρας.

Χωρίς πολλά-πολλά αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να με γλείφει. Η πλάκα είναι ότι αυτή με ήθελε περισσότερο απ’ ότι εγώ. Και με ξεζούμιζε σαν λυσσασμένη, ανακατεύοντας μού τα μαλλιά! Ενόσω φιλιόμασταν σκεφτόμουνα πως κανείς δεν θα με πιστέψει αύριο πως νταραβερίστηκα μαζί της και ευχόμουνα να βρεθεί κάποιο αποδειχτικό στοιχείο.

Εκείνη τη στιγμή ξεπρόβαλαν 2 μέλη του boyband και άρχισαν να μας φωτογραφίζουν. Πήρα πάνω μου εγώ και ενόσω συνέχιζα να ανακατεύω τα σάλια μου μαζί της σκεφτόμουνα πως αύριο θα βουίξει η Λευκωσία από τις φωτογραφίες που θα ανεβάσω στο facebook και στο blog!

Ξύπνησα απότομα, έριξα δυο σιχτίρια όταν συνειδητοποίησα τη μαύρη μοίρα μου και το διηγήθηκα με πονεμένο ύφος στους γονείς μου. Δεν εξεπλάγησαν καθόλου με αυτά που άκουσαν, εφόσον και ο πατέρας μου παλιότερα είχε δει παρόμοιο όνειρο, αλλά με πρωταγωνίστρια την Brigitte Bardeau. Και μάλιστα, ο πατέρας μου της μιλούσε στα γαλλικά και μια χαρά συνεννοούνταν. Ναι, είναι προφανές, όλα είναι κληρονομικά! Τι είδους DNA κουβαλώ ο δόλιος;

Πάντως λυπήθηκα τα μάλα που δεν ήταν αληθινό το φιλί. Ειδικά τώρα που η Τζούλια αρραβωνιάστηκε, χέσε μέσα! Θεέ μου! Θα πεθάνω και δεν θα πάω ποτέ με γυναίκα τέτοιου βεληνεκούς…

Πφφφ! Παλιότερα είχα δει παρόμοιο όνειρο με την Καλομοίρα. Έσφιξαν οι ζέστες…

3 σχόλια:

Gourounella είπε...

αχ επέστρεψα από την δουλειά μετά από 14 ώρες! το τι γέλιο έριξα δεν μπορεί να περιγραφεί! καλά μην νομίζεις και εμένα όλο κάτι θεοί με κυνηγάνε στον ύπνο μου... γιατί στο ξύπνιο μου..ούτε καν με κυνηγάνε.. και αυτό που υπάρχει τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν και μεθυσμένος και έκανε κίνηση!!δεν εξηγείται αλλιώς
τα φιλιά μου

Anti-Christos είπε...

Μετά από 14 ώρες; Άσε με να μαντέψω! Chartered Accountant? :))

Εύχομαι οι Θεοί να σε κυνηγήσουν και στον ξύπνιο σου, αλλά όχι με τον κλασσικό "σιηπέττο."

Το έπιασες το υπονοούμενο! :)

Cake είπε...

Αγαπητέ..μην το ψάχνεις, δεν είναι κάτι το παράξενο, πολύπλοκο ή μοναδικό..ονομάζεται κάβλα νυχτός κοινώς, ή ονείρωξη αν το θες πιό επιστημονικά. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, εγω να δεις τεκνά που ονειρέυομαι..

Όσο για το άλλο..μην το λες, ακόμα έχεις ευκαιρίες για γκομενάκια βεληνεκούς, δεν σε πήραν τα χρόνια (παρόλο που τώρα που το σκέφτομαι, όσο πιό μεγάλος είσαι τόσο μεγαλύτερες είναι οι ευκαιρίες για γκόμενες αλα Τζούλια. Αρα μην φοβάσαι τα γηρατειά, παρακάλα να μπουν γρήγορα τα 60ς)
;-P