Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

1984 συνέχεια

Καλημέρα στον πιο υπέροχο λαό του γαλαξία!

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης, παραθέτω νέα βιντεάκια αρχείου. 

Καμαρώστε εν πρώτοις τον πρώην μουχτάρη ενός χωριού της Κύπρου που προσπαθεί να πουλήσει το χωράφι του με τα "κραμπιά" σε έναν σεΐχη, για πολλές χιλιάδες λίρες. Προσέξτε την ετοιμότητά του να πει ψέμματα προκειμένου να το πουλήσει σε ψηλότερη τιμή και πως μεταθέτει την ευθύνη στην γυναίκα του για να δικαιολογήσει την απόφασή του.


Στη συνέχεια ένα άλλο βίντεο, όχι και τόσο ωραίο κατά τη γνώμη μου, κατά το οποίο γίνεται κλοπή αυτοκινήτου ενός καλού Σαμαρείτη που σταμάτησε να βοηθήσει μία καημένη "δεσποσύνη". Το μόνο που μου έκανε εδώ εντύπωση ήταν ότι εν έτει 1984, ήταν πολύ εύκολο να βρεις κάποιον γνωστό σου στον δρόμο να καταδιώξει τον κλέφτη. Σήμερα φυλάγεσαι ακόμα κι από τους συγγενείς σου. Και τέλος, σε αφήνω με ένα νούμερο της Κακουράτου, της μακαρίτισσας της Βάνιας Κωνσταντίνου και άλλων ηθοποιών που σατιρίζουν τα αερόμπικ της Τζέην Φόντα. Το βρήκα επίσης πολύ έξυπνο και προχωρημένο για την εποχή του.


Σκέφτομαι τα αντίστοιχα σατιρικά σόου του 2014 και κλαίω από τώρα. 

1 σχόλιο:

Mana είπε...

Θα ήταν η ιδανική δουλειά για σένα να σε βάλουν να συμμαζέψεις το αρχείο του ΡΙΚ. Θα το έκαμνες με τόσο μεράκι τζαι αγάπη.