Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

Τόμπολα

Κυρίες και κύριοι,

Διακόπτουμε την κανονική ροή της εκπομπής μας για να σας ανακοινώσουμε μία είδηση που μόλις λάβαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ηλικιωμένη από το χωριό της Ευρύχου προσβλήθηκε από τον ιό της Τόμπολα, τον πιο επικίνδυνο ιό, κυπριακής προέλευσης, ο οποίος βρισκόταν σε αδράνεια για δεκαετίες.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν στην χαρτοπαιχτική λέσχη του χωριού της παίζοντας τυχερά παιχνίδια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόλις η παπαδιά του χωριού ανήγγειλε τον αριθμό 22, τα «παπάκια», η ηλικιωμένη σηκώθηκε όρθια, φώναξε «Μπίνγκο» και ακολούθως την πήραν τέσσερεις.Μόλις διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της Ευρύχου διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς πως πρόκειται για τον σπάνιο ιό Τόμπολα που εκδηλώνεται είτε όταν συμπληρώσεις μία σειρά αριθμών οριζόντια, που προκαλεί λιποθυμιά, είτε όταν συμπληρώσεις ολόκληρη την κάρτα σου, που προκαλεί βέβαιο θάνατο.

«Πρόκειται για σπάνια περίπτωση. Καλούμε τους συγχωριανούς μας να μην ανησυχούν μιας και από αύριο θα κλείσουμε τη λέσχη, ώστε να μην εξαπλωθεί ο ιός, και θα παίζουμε μόνο Ποκεριζέ», δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού.

Ακολουθούν δηλώσεις συγχωριανών της:

-        «Τι να τα κάνει τα λεφτά, αφού δεν έχει εσένα πια; Τι να τα κάνει σε ρωτώ, λείπει και πάω να τρελαθώ.»
-        «Τα λεφτά, τα λεφτά, ποιος τ’ ανακάλυψε; Τα λεφτά, τα λεφτά, την πορτοφόλα; Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύριαα…»

Παρόλες τις διαβεβαιώσεις των γιατρών, ο κοινοτάρχης της Ευρύχου καλεί τους πολίτες να επαγρυπνούν και να αποφύγουν τα τυχερά παιχνίδια το επόμενο 48ωρο έως ότου διαπιστωθεί ότι δεν έχει προσβάλει κι άλλους συγχωριανούς τους. Ο κίνδυνος για εξάπλωση της Τόμπολας στα διπλανά χωριά, πόλεις, χώρες της ΕΕ και γειτονικές ηπείρους παραμένει ορατός, παρόλα αυτά, προς το παρόν συνιστάται ψυχραιμία. Και όχι, δεν θα κλείσουν τα οδοφράγματα. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε. 


Πίσω στην κανονική ροή της εκπομπής μας. 

4 σχόλια:

Anti-Christos είπε...

Φιλολογάρα μου, ευχαριστώ για τις διορθώσεις, δεν τις δημοσιεύω επίτηδες γιατί τα λάθη ήταν απαράδεκτα και ντρέπομαι. Γκράσιας!

Mademoiselle Hyde είπε...

Χαχαχαχχα... Ποιός άλλος μπορούσε να σχεφτεί κάτι τέτοιο!!!!!

Η ωραία ζυμωμένη είπε...

χαχα απίθανο!να προσέχουμε καλο!

Beatrix Kiddo είπε...

παναγία μου, ελπίζω να βάλουν όλους τους χωριανούς σε γκαραντίνα