Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Εξήντα Ευτυχισμένα Λεπτά


Ο άνθρωπος που πήρε διαβεβαίωση από την Λουπέσκου ότι "αποκλείεται τα εκρηκτικά να πυροδοτήθηκαν από μόνα τους στις 4:00 το πρωί!" (και έτσι καθάρισε τη συνείδησή του για την καταστροφή στο Μαρί), διετέλεσε πρόεδρος αυτής της χώρας. Από το 2008 έως το 2013. Δεν μπορεί παρά να πρόκειται για έναν αληθινά ευτυχισμένο και αξιοζήλευτον άνθρωπο. Τι άλλο να γράψω πλέον. Ξέρουμε όλοι ότι κυκλοφορεί ανάμεσά μας, δείτε, ακούστε και μάθετε απ' αυτόν!


11 σχόλια:

Moonlight είπε...

Ήταν η μόνη διαθέσιμη εγχώρια ειδικός, τι θέλεις κι εσύ; Αφού επαραδέκτηκε ότι το λάθος του ήταν που δεν έφερε ειδικούς να του πουν πώς εξεκίνησεν η φωτιά. Επειδή τζείνο ήταν το θέμα, η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένα είπε ότι στην εκπομπή της Λουπέσκου, φιλοξενείτο ένας ειδικός που είπε έτσι κι έτσι... Αλήθεια λέω, έμεινα κάγκελο εκείνη την ώρα. Αναρωτιόμουν αν άκουσα καλά. Ένας πρόεδρος μιας χώρας, να στηρίζεται στη Λουπέσκου και στους φιλοξενούμενούς της!!! Αν είναι δυνατόν!!!

Mademoiselle Hyde είπε...

Μα το είδα το πρωί παντού!!! Δεν είδα την εκπομπή χτες αλλά εν μπορώ να πιστέψω ότι επικαλέστηκε τη Λουπέσκου! ΜΑ ΤΗ ΛΟΥΠΕΣΚΟΥ;;;; Είπαμεν εν πελλός αλλά τόσο;;; Άμπα και συγχίστηκε και είπε λάθος όνομα;;; Ξέρω γω τι να πω!!!

Invictus είπε...

Ο Μουτσινάς τί έχει να πει γι' αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Έχασα επεισόδια νομίζω γιατί δεν ξέρω για τι μιλάτε. Κάποιος, πλιζ, να με φέρει up to date.

Anti-Christos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anti-Christos είπε...

Πιο πάνω ανώνυμε:

Εχθές βράδυ ο Χριστόφιας έδωσε συνέντευξη στα 60' του Τσουρούλλη. Και όταν ήρθε η κουβέντα στο Μαρί, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:

"Δεν ήταν δυνατόν να εκραγεί η πυρίτιδα στις 4:00 το πρωί, και αυτό μου το επιβεβαίωσε και ένας ειδικός, που ήταν καλεσμένος σε μια εκπομπή της Λουπέσκου".

Ανώνυμος είπε...

@Anti-Christos
Ευχαριστώ.

΄Οσοι αντέξατε 60 λεπτά Χριστόφια, σας βγάζω το καπέλο. Εγώ έχω προ πολλού αηδιάσει.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει χριστο, αν μετα απ΄αυτο δεν γραψεις θεατρικο, εστω ένα μικρο μονοπρακτο βρε αδερφε, θα εισαι ασυγχώρητος!!!! τοσο σουρεάλ που γινεται μεταμοντερνο!!!! ειχε δικιο ο άινστάιν (νομιζω) -μονο το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια είναι απειρα...

Ανώνυμος είπε...

os k th loupeskou enekatosan thn mesa,ti allo 8a mas poun?btw exiasa oti htan na to deixei k ekleisa thn tv.

Dreamer είπε...

and just when we thought we heard it all from this guy...