Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

Το Υπόθετο του '14

Έρχεται το ’14.

Που κι από μόνο του, ως αριθμός δηλαδή, έχει μια αισιοδοξία καθότι ζυγός. Και οι ζυγοί αριθμοί είναι πιο εύκολοι στη διαίρεση, άρα πιο συνεργάσιμοι και συμπαθητικοί. Μην ακούς αυτά που λένε πως θα είναι πιο δύσκολο (που θα είναι) από το ’13. Μην ακούς τίποτε. Άμα δεν ακούς είσαι ευτυχισμένος.

Ένα θα σου πω: Αρνούμαι να υποκύψω στην τρομοκρατία του ‘14. Νέοι φόροι, νέες μειώσεις, νέα χαστούκια. Στη δουλειά οι προϊστάμενοι δεν μας ευχήθηκαν «χαρούμενο το ‘14», αλλά «να ζήσουμε να φτάσουμε το ‘15» που θα είναι, τάχα μου, καλύτερα τα πράγματα. Δεν θα σας κάνω τη χάρη, ούτε θα πέσω, ούτε που πρόκειται να πανικοβληθώ.

Το 2014 για μένα θα είναι «μη μου τους κύκλους τάραττε». Η κατήφεια του ’13 και το ψυχοπλάκωμα που προέκυψε από το Γιούρογκρουπ του Μαρτίου δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Ή τουλάχιστον δεν θα επιτρέψω να επιδράσουν επάνω μου με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν θα μας κάνετε καρδιακούς εσείς, μπορούμε κι από μόνοι μας!

Για το 2014 σχεδίασα ήδη τα ταξίδια μου. Δεν με ενδιαφέρει αν μείνω ταπί και ψύχραιμος. Με ένα βρακί; Με ένα βρακί! Κανείς δεν πέθανε επειδή έμεινε με ένα βρακί.

Είχα πει δεν θα έβγαινα απόψε για λόγους οικονομίας. Δεν σφάξανε! Θα βγω. Και θα ντυθώ και σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Και θα πιω και σαμπάνιες και τα πιο ακριβά ποτά. Δεν πα να βυθίζεται ο Τιτανικός; Η ορχήστρα θα παίζει μέχρι τελική πτώσεως.


Να το ξέρουν οι καιροί: Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει, στου χρόνου την καταστροφή. Πες τα Βίσσαρε:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλό νέο έτος Αντίχριστε μου, ότι ποθείς να το πάθεις!!!Υγεία και αγάπη πάνω από όλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να μας πιάσει :)))))