Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012

Σιντριβανάτο


Μπονζούρ και αμπαζούρ!

Όπως μάλλον θα διαβάσατε στο μπλογκ της Ράνιας, την περασμένη Παρασκευή παντρέψαμε την αδελφή της. Είμαι φίλος με την αδελφή της Ράνιας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά λόγω περιστάσεων και κυρίως λόγω των μπλογκς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνω πιο πολλή παρέα με την αδελφή της, παρά με την ίδια. Όχι ότι με χαλάει βεβαίως, βεβαίως, απλά το επισημαίνω για να δεις πόσο κοντά σε φέρνει με έναν άνθρωπο ένα μπλογκ. Την παντρέψαμε που λες, και ως είθισται κλήθηκα να ετοιμάσω το βίντεο της βραδιάς.

Ήταν πολύ αστεία και επίπονη διαδικασία. Σκεφτήκαμε να αποφύγουμε τα τετριμμένα και βαρετά βίντεα, όπου προβάλλεται η νύφη και ο γαμπρός από την παιδική τους ηλικία και έπειτα και να ετοιμάσουμε μια υπερπαραγωγή. Η Ράνια μου πρότεινε να μαζέψουμε όλους τους κολλητούς τους σε ένα μέρος και να γυρίσουμε μια παρωδία των τίτλων έναρξης από τους Friends, που είναι η αγαπημένη σειρά του ζεύγους. Σημείωσε ότι δεν έχω δει ποτέ μου Friends, ποτέ δεν άντεξα να δω πάνω από 15’ και δεν ήξερα ότι στους τίτλους της σειράς «τα φιλαράκια» πέφτουν και χορεύουν μέσα σε ένα σιντριβάνι.

Anti-Christos: Και το σιντριβάνι που θα το βρούμε, μάνα μου;

Rania: Κάτσαμε και τα μετρήσαμε.

- Και;

- Έχει πολλά στα Roundabouts της Λεμεσού, ένα στην πλατεία της Αγίας Νάπας και ένα στο πάρκο της Ακρόπολης!

- Και θα μαζέψουμε 15 άτομα στα Roundabouts της Λεμεσού για να πέσουν να χορεύουν μες τα σιντριβάνια;

- Τους ρώτησα ήδη και δεν έχουν πρόβλημα!

Οι κουμπάρες μου ανακοίνωσαν την απόφασή τους λες και το να πέσεις μέσα σε σιντριβάνι και να αρχίσεις να χορεύεις να είναι το πιο καθημερινό πράγμα. Εντάξει, δεν κατακρίνω τέτοιες πράξεις, άλλωστε πρώτος και καλύτερος επικροτώ κάτι τέτοια χαρωπά, αλλά μου φάνηκε παράξενο που συγκατένευσαν τόσα άτομα σε κάτι τέτοιο χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις.

- Anti-Christos: Και θα πάμε 15 άτομα στη Λεμεσό με λεωφορείο να πέσουμε στα σιντριβάνια; Κι αν είναι κλειστά και δεν λειτουργούν;

- Rania: Ε, τότε θα πάμε σ’ αυτό της Αγίας Νάπας.

- Άλλη δουλειά δεν θα κάνουμε;

- Αποκλείεται να μην δουλεύουν, θα πάρουμε τηλέφωνο να ρωτήσουμε.

-Τι; Θα πάρουμε τηλέφωνο να τους πούμε: «Γεια σας, καλημέρα στην όμορφη Λεμεσό! Λειτουργούν σήμερα τα σιντριβάνια σας να έρθουμε να πέσουμε, γιατί έχουμε κι ένα γάμο να οργανώσουμε;»

Οι κουμπάρες δεν έβλεπαν το παράξενο του πράγματος.

- Anti-Christos: Καλά, άμα τα οργανώσετε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Άμα έρθει η αστυνομία να μας μαζέψει όμως, εγώ εσάς θα υποδείξω ως εγκέφαλους της υπόθεσης.

- Σιγά που θα έρθει η αστυνομία. Εδώ τους τηλεφωνάς να έρθουν με τον κλέφτη μες το σπίτι και δεν συγκινούνται. Θα έρθουν να μας μαζέψουν από τα σιντριβάνια; Εξάλλου τα σιντριβάνια δικά μας είναι, εμείς τα πληρώνουμε με τους φόρους μας, ό, τι θέλουμε τα κάνουμε.

Λογικότατα επιχειρήματα!

Περνούσαν οι μέρες και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είναι εύκολο να πάμε να πέσουμε στα σιντριβάνια της Λεμεσού (Για να πω και την αλήθεια, προσωπικά δεν ξέρω καν αν υπάρχουν σιντριβάνια στη Λεμεσό, αλλά αν κρίνω από τους Αελίστες που ξεσάλωσαν πέρσι με το πρωτάθλημα, όλο και κάποιο σιντριβάνι θα βρέθηκε να τους φιλοξενήσει).

Με τούτα και με κείνα, σκεφτήκαμε ότι υπάρχει σιντριβάνι και στον κήπο του μοναστηριού του Κύκκου, στην Έγκωμη. Δίπλα από τα σπίτια μας σχεδόν, πώς δεν το σκεφτήκαμε;

- Κουμπάρα β': Θα πάρω εγώ τηλέφωνο τον υπεύθυνο του μοναστηριού από Δευτέρα, να πάρω άδεια.

- Anti-Christos: Σιγά μην σας δώσουν άδεια οι παπάδες!

- Έννοια σου.

Τηλεφώνησε η κουμπάρα, δεν ξέρω με ποιον μίλησε και πήρε τάχα μου την άδεια. «Δικαιούστε να πέσετε στο σιντριβάνι με τον όρο να είστε κόσμιοι» της είπε κάποιος υπέυθυνος του μοναστηριού. Το όνομα αυτού αγνοείται.

- Anti-Christos: Σίγουρα ρε παιδί μου; Ή θα πάμε εκεί και θα μας τρέχουν οι παπάδες με τις μαγκούρες;

Για να είμαστε 100% σίγουροι πήρα τη Ράνια ένα απόγευμα και πήγαμε στο μοναστήρι. Βρήκαμε εκεί στον κήπο ένα αστυνομικό.

- Anti-Christos: Γεια σας! Ξέρετε, θα παντρευτεί μια φίλη μας σε λίγες μέρες και θα θέλαμε την άδειά σας να έρθουμε εδώ στον κήπο να φωτογραφηθούμε.

- Αστυνομικός: Κανένα πρόβλημα αγαπητοί μου, εδώ θα είμαστε.

- Σας πειράζει να πέσουμε μέσα στο σιντριβάνι και να αρχίσουμε να χορεύουμε;

- (έκθαμβος) Γιατί;

- Έτσι θέλουμε. Για να γίνει το βίντεο κλιπ του γάμου.

- Ούτε να το διανοείστε! Κατ’ αρχάς θα βγάλετε αρρώστιες από τα βρομόνερα του σιντριβανιού και τα χημικά που έχει μέσα, μην σας πω ότι αν το μάθει ο Ηγούμενος θα φέρει αστυνομία να σας μαζέψει την ίδια στιγμή!

- Καλά, εσάς τι σας πειράζει αν βγάλουμε αρρώστιες; Και στο κάτω, κάτω, μέχρι να το πάρει χαμπάρι ο Ηγούμενος εμείς θα έχουμε τελειώσει το γύρισμα.

- Ούτε να το διανοείστε!

- Καλά, εμείς θα έρθουμε και υποσχόμαστε να μην πέσουμε. Θα τραβήξουμε λίγα πλάνα γύρω, γύρω και θα φύγουμε (ψέματα λέγαμε, θα πέφταμε αλλά δεν του το λέγαμε).

- Να πάτε στο καλό.

Περνούσαν οι μέρες και το θέμα σιντριβάνι δεν έβρισκε λύση. Τελικά, ο κουμπάρος θυμήθηκε ότι υπάρχει σιντριβάνι και στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα από το παλιό κτίριο του ΘΟΚ και μου έστειλε με μέηλ μια φώτο να το δω, να το εγκρίνω.

- Anti-Christos: Μα θα πάμε να πέσουμε μέσα στο σιντριβάνι που κατουρούν οι Πακιστανοί και οι Φιλιπινέζες;

- Κουμπάρος: Όλα για τους φίλους μας.

- Anti-Christos: Και θα τραβώ εγώ το πλάνο με τις Σρι Λανκέζες στο φόντο να κάνουνε πικ νικ;

- Rania: Θα πάμε να τις παρακαλέσουμε να μετακινηθούν, να μην ενοχλούν το πλάνο.

- Anti-Christos: Εγώ δεν πάω, σας το λέω.

- Rania: Θα πάω εγώ. Δεν ντρέπομαι.

- Anti-Christos: Ε, ρε να είχαμε Χρυσή Αυγή στην Κύπρο! Μόνο και μόνο που θα μπαίναμε στον κήπο με τα μαύρα φανελάκια, θα άδειαζε ο χώρος όλος! Nα της τηλεφωνήσουμε να στείλει ένα λόχο: «Η Χρυσή Αυγή καθαρίζει Πακιστανούς στον Δημοτικό Κήπο, για να γυριστεί το βίντεο κλιπ της αδελφής της Ράνιας!» Έκτακτα.

Μην στα πολυλογώ, πήγαμε τον Δημοτικό Κήπο. Δεκαπέντε άτομα. Πέσαμε με τα ρούχα μέσα στα σιντριβάνια και χορεύαμε (χωρίς μουσική) για να γίνει το βίντεο. Έπεσα κι εγώ με το iphone στη τσέπη (στα είχα ξαναγράψει) το διέλυσα. Πέφτοντας μάτωσα τον αγκώνα μου που σκίστηκε πάνω σε κάτι σίδερα του σιντριβανιού. Λαμπρά! "Εκτός του ότι θα κολλήσουμε αρρώστιες από τα βρομόνερα, θα βγάλουμε και τέτανο! Τουλάχιστον βγαίνει ωραίο το πλάνο." Τελειώσαμε το γύρισμα σε 45’. Πάω σπίτι, βάζω να δω τι τραβήξαμε και τι παρατηρώ; Η γκόμενα-διάνοια που πήρε την κάμερα όταν αποφάσισα να πέσω κι εγώ στα νερά δεν πάτησε το record. Και δεν ήταν καν ξανθιά. Με λίγα λόγια, έπεσα μέσα στα σκατόνερα, μάτωσα και διέλυσα κινητό για το τίποτα. Ούτε ένα πλάνο που να μαρτυρεί ότι συνέβαλα κι εγώ σε όλο αυτό.

ΟΚ, φταίω κι εγώ που δεν έλεγξα βγαίνοντας αν γυρίστηκε το πλάνο, αλλά πού να μου περνούσε από το μυαλό ότι εν έτη 2012 υπάρχει κόσμος που πρέπει ακόμα να του πεις «πάτα αυτό το κόκκινο κουμπάκι για να αρχίσεις να βιντεογραφείς» όταν του παραδίδεις την κάμερα! Τέλος πάντων.

Ευτυχώς τα πλάνα που είχα τραβήξει πριν πέσω ήταν αρκετά για να γεμίσουν δύο λεπτά μουσικής οπότε το βίντεο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Παρόλα αυτά, μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Εννοείται ότι όταν είδα την τύπισσα στον γάμο την περασμένη Παρασκευή την αγνόησα επιδειχτικά. Ε, μα… Είδαμε και πάθαμε να βρούμε το σιντριβάνι, είδαμε και πάθαμε να πέσουμε μέσα όλοι μαζί για να μην έχω μισό αναμνηστικό από όλο αυτό;! Γκρρρ! Στον επόμενο γάμο που θα κληθώ να γυρίσω βίντεο, ένα powerpoint με φωτογραφίες του γαμπρού και της νύφης από την παιδική τους ηλικία κι άντε γεια!

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

he he eisai llion pouttos telika

Anti-Christos είπε...

Σιγά τη μαγκιά...

Ktino είπε...

e pounto video?

Rania είπε...

ξέχασες να πείς για τους παπάδες που μας έκλεισαν το συντριβάνι την ώρα που θα πηγαίναμε!! ..και για τον φίλο της νύφης που ξεχάσαμε να σου στείλουμε msg και ήρθε με κουστούμι ενώ οι υπόλοιποι βάλαμε jean!!!

εγώ πέρασα τέλεια, με σένα σκηνοθέτη οτι θέλεις κάνω για video:)))

Ανώνυμος είπε...

Chris μου ήρθε η ώρα να στο πω. (Φαντάσου τώρα ότι μιλάω με ύφος Μαρκορά την ώρα που το παίζει δύσκολος και σκυλοβρίζει την Κουντουράτου, ενώ στην πραγματικότητα καίγεται για το βρακί της, μην πω και για το μ.. της) Ούπς, βάλε μπιπ εδώ.

Λοιπόν συνεχίζω από εκεί που μείναμε.

Χρίστο παιδί μου, νομίζω, δηλαδή σχεδόν είμαι σίγουρη, δηλαδή τί σίγουρη, βεβαιότατη, ότι, ότι, ότι σ’ αγαπώ. Ορίστε το είπα

Ε μα τρελαίνομαι μαζί σου χρυσό μου.

1ο Μπονζούρ και αμπαζούρ!!!!!!!!!!! Καλό (σε πειράζει να το χρησιμοποιώ κι εγώ χωρίς να σου πληρώσω πνευματικά δικαιώματα? Όχι? Σ ευχαριστώ καλέ μου)

2ο δεν άντεξες να δεις τα «Φιλαράκια» πάνω από 15 λεπτά. Κι εγώ το ίδιο. Το δικό μου ρεκόρ νομίζω ήταν λιγότερο, αλλά επειδή ήμουν μεθυσμένη δεν μέτρησε γιατί με πιάσανε για ντόπιγκ. Χα χα καγχάσαμε πάλι

3ο σιντριβάνι που κατουρούν οι πακιστανοί κι οι Φιλιπινέζες, με φόντο τις Σρι Λανκέζες!!! Γιαξ!!! Βάλε παιδί μου κανένα τέτανο, κάνε κι ένα γενικό τσεκ απ, καλού κακού πάρε και καμία θεραπεία για σύφιλη, έρπη μη μου πάθεις τίποτα.

4ο Αυτό που μ’ έστειλε για τακούνια όμως είναι η αναφορά σου στη Χρυσή Αυγή! Στα λόγια μου έρχεσαι παιδί μου. Κι εγώ πόσες φορές ευχήθηκα να είχαμε ένα παράρτημά τους στην Κύπρο. Καταρχήν αυτό το στρατιωτικό παντελόνι και το μαύρο μπλουζί γουάου βγάζει έτσι έναν ιδιαίτερο ανδρισμό να το πω, σκληρότητα να το πω, καύλα να το πω, τέλος πάντων είναι κάπως.

5ο τώρα όσον αφορά στην κυρία με την άπειρη ασχετοσύνη και το μυαλό σε κώμα που δεν κατάλαβε ότι έπρεπε να πατήσει το record για να ξεκινήσει η εγγραφή καλά της έκανες και την αγνόησες. Εγώ στη θέση σου θα την είχα πιάσει από το μαλλί να την έφερνα δύο φούρλες να της πω εγώ. Εδώ ματώσαμε κυρία μου, κλαίμε ένα iphone κι εσύ δεν κατάφερες να πάρεις έστω κι ένα τόσο δα πλανάκι? Καταραμένο Αροξόλ (όχι αυτό είναι από άλλο έργo).

Andios
Chiao
Au revoir (εμείς επειδή δε βλεπόμαστε θα μπορούσα να σου γράψω Au re ecouter):):):)

ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλλιπάτειρα & Κρις,

έχουμε παράρτημα της Χ.Α. στην Κύπρο. Το ΕΛΑΜ. Πού ζείτε;

Anti-Christos είπε...

Το ΕΛΑΜ είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα μπροστά στη δράση της ΧΑ. Η ΧΑ δέρνει, το ΕΛΑΜ χαϊδεύει.

Dreamer είπε...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΚΟΥΝ ΟΙ ΦΡΕΝΤΣ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμος

Αγαπητέ ανώνυμε και ποιος σου είπε ότι δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη του ΕΛΑΜ? αλλά σε ρωτάω σε τί μοιάζει στην Χρυσή Αυγή?

Ανώνυμος είπε...

Προς Καλλιπάτειρα και Αντί-Χριστο:
Κάθε πορεία για τα Ίμια στην Αθήνα, που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, υπάρχει ομάδα ασφαλείας από άτομα του ΕΛΑΜ, που ταξιδεύουν στην Αθήνα μόνο για αυτή την πορεία.
Επίσης υπάρχει σε κάθε πορεία του ΕΛΑΜ η ομάδα ασφαλείας η οποία ντύνεται ομοιόμορφα όπως οι ομάδες της Χ Α.
Επίσης απλά για ενημέρωσή σας, στην ομάδα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, τα γνωστά "κόκκινα καπέλα" υπάρχουν 2 Κύπριοι φοιτητές στην Αθήνα, ενώ ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου ήταν στο πολιτικό γραφείο της Χρυσής Αυγής μέχρι και το 2009.
Δείτε και μερικές φωτος:
http://3.bp.blogspot.com/-hH12sDn3Frk/TxNa3OyEklI/AAAAAAAAElQ/xN80EbvOaZY/s1600/IMG_6914.jpg (Από την εκδήλωση για το ενωτικό δημοψήφισμα)

http://1.bp.blogspot.com/_1vxD5_n3kCo/TUk7DH5VYSI/AAAAAAAAC7o/jE7_N1yYflU/s1600/imia11elam.jpg (και μία από τα Ίμια του '11)

Anti-Christos είπε...

Τελευταίε ανώνυμε, δεν γνώριζα αυτά που λες και δεν τα αμφισβητώ. Παρόλα αυτά, δεν με χαλά η παρουσία ούτε της ΧΑ, ούτε του ΕΛΑΜ. Εγώ μάλιστα, στις επόμενες βουλευτικές ΕΛΑΜ θα ψηφίσω. Θάνατος στα κουμμούνια που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, και σκατά στα μούτρα των ανανιστών!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε εχώ έχω ήδη ψηφίσει ΕΛΑΜ στις Βουλευτικές εκλογές και όχι μόνο ψήφισα αλλά θα του έφερα και τουλάχιστον 50 ψήφους (ευρύτερη οικογένεια και μερικοί φίλοι).

Ο λόγος που μας οδήγησε σε αυτή την επιλογή ήταν όχι τόσο επειδή πιστέψαμε στο ΕΛΑΜ (συγνώμη που σας το λέω κιόλας αλλά περιμένω πολύ περισσότερα από εσάς), αλλά το πόσο αηδιάσαμε και μπουχτήσαμε με το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα στην Κύπρο.
Ήταν η δική μας ψήφος διαμαρτυρίας.
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Ανώνυμος είπε...

chris afinis me me to stoma anikto, not the good way omos. oso esi, oso ke i kallipatira pou en toso perifani pou epsifise elam, giati en rihnete mia mathkia sta onomata Heinrich Himmler, Reinhard Heydrich, Joseph Goebbels, Hermann Göring, Josef Mengele. oulli tous lampra pedia tou hitler. etsi exekinisan je touti opos tous "leventes" tis hrisis avgis je tou elam. ekmetalleftikan tin oikonomiki krisi, tin anergia je tin apelpisia tou kosmou, je ekaman ta thavmata pou ekaman sto deftero pagkosmio polemo. ekatommyria anthropi epethanan, giati den anikan stin aria fyli. esis anikete stin aria fyli? i mipos meta pou enna piasoun tis psifous sas je apoktisoun dinami, enna sas peripiithoun je esas opos ton kathe skourohromo allodapo pou vriskoun sto dromo, je pezoun tous manges? sto kato kato kanenas pakistanos je kamia philippineza en epiasan doulia pou tha ekatadehetoun kanenas kypreos na kami (imaste i aria fyli vlepete!!!). ego mono kalamarades thoro na pianoun tes doulies pou kypreous, dioti i malakes i ergodotes protimoun na tous dioun 200-300 euro ton mina pio llia...asheto an tous kamoun i oi ti doulia tous.

apla merikes skepsis.

filika,
alex

Anti-Christos είπε...

Δεν είπα πουθενά ότι είμαστε η αρία φυλή, ούτε θεωρώ ότι οι Σρι Λανκέζες πρέπει να αφανιστούν επειδή "κλέβουν" δουλειές από Κύπριους.

Θέλω ένα κόμμα που θα βάλλει επιτέλους σαν προτεραιότητά του τον Έλληνα και κουράστηκα να θεωρούμαι εθνικιστής επειδή τιμώ τα εθνικά σύμβολα και την παιδεία μου.

Αυτή τη στιγμή το μόνο κόμμα που ακολουθεί μια παρόμοια γραμμή είναι η ΧΑ και το ΕΛΑΜ. Είδαμε και από τα υπόλοιπα που μας ξεπουλάνε τι χαΐρια είδαμε.

Επίσης, θεωρώ πολύ απλουστευμένη τη σύγκριση του ΕΛΑΜ με τον Χίτλερ και τον Μέγκελε, και εν πάση περιπτώσει, δεν πιστεύω ότι το ΑΚΕΛ απέχει πολύ από τις φασιστικές νοοτροπίες που αυτοί εφάρμοζαν τότε.

Δεν αποτελούν πανάκεια, αλλά αρκετά με τις αηδίες που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν αποτελούν πανάκεια, αλλά αρκετά με τις αηδίες που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια."

Έτσι είπαν (δις!) και μισό εκατομμύριο ψηφοφόροι στην Ελλάδα και φέραν τους Νεοναζί στην Βουλή. Που είναι τόσο Έλληνες, που δεν ξέρουν να γράφουν σωστά ελληνικά ή να λένε (σωστά) τον εθνικό ύμνο.

Αν, τώρα, δεν βλέπετε τις ομοιότητες ΕΛΑΜ-ΧΑ, τι να πούμε, περαστικά μας.

Anti-Christos είπε...

Το ότι υπάρχουν νεοναζί που δεν ξέρουν ορθογραφία ή να λένε σωστά τον εθνικό ύμνο δεν αποτελεί επιχείρημα.

Μια βόλτα στα μπλογκς να πας, θα δεις ότι ουδείς γνωρίζει πλέον ορθογραφία (ούτε καν υποτυπώδη) για να μην μιλήσω για τον εθνικό ύμνο...

Η αμορφωσιά του νεοέλληνα είναι καθολική, δεν επικεντρώνεται μόνο στη κομματική παράταξη.

Επομένως, μεταξύ αμόρφωτων που δεν θέλουν την Ελλάδα και μεταξύ αμόρφωτων που θέλουν την Ελλάδα, επιλέγω τους δεύτερους, μπας και καθαρίσουν τους βρομιάρηδες (δεν εννοώ τους αλλοδαπούς) που μας έφεραν στο τέρμα και ησυχάσουμε.

Άμα θέλατε δημοκρατία ας την τιμούσατε τόσα χρόνια με τη σωστή λειτουργία των θεσμών. Αφού τα κάνατε μπουρδέλο, φάτε ένα ΕΛΑΜ να φέρετε τον νου σας και αν αξίζετε τη σωστή Δημοκρατία θα την έχετε σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν, μόνο ξύλο και γαμήσι!

Ανώνυμος είπε...

"Προς το παρόν, μόνο ξύλο και γαμήσι!".
Εύγε.

Anti-Christos είπε...

Εύγε ξε-εύγε φίλε μου, δεν σε είδα να αντιπροτείνεις και τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Γκολ και ξύλο στον πουσταρά τον Θρύλο. Να μια πρόταση εφάμμιλη των ιδεών σου.

Anti-Christos είπε...

Ωραιότατη!

Ανώνυμος είπε...

http://diogenisoskilos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_12.html

Anti-Christos είπε...

Τα είδα και τα διάβασα και δεν τα εγκρίνω φυσικά. Αλλά τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον θεωρώ περισσότερο μαλάκα από τους υπόλοιπους των άλλων κομμάτων, τύπου Κανέλλη κτλ.

Η Ελλάδα δεν έφτασε στα χάλια που είναι σήμερα εξ αιτίας της ΧΑ. Η ΧΑ δεν έπαιρνε ποτέ πάνω από 1% σε προηγούμενες εκλογές.

Άρα, βρες το λάθος.

Και ναι, το γνωρίζω, πρόκειται περί τραμπούκων και άξεστων, αμόρφωτων, μπρατσαράδων. Ε, και; Οι άλλοι που διοικούσαν τόσα χρόνια κατάφεραν τίποτα καλύτερο; Στο χείλος του γκρεμού μας έφεραν κι αυτοί απλά με πιο διπλωματικό τρόπο.

Επομένως, μην θεωρείτε ότι η ΧΑ έφερε την καταστροφή. Η ΧΑ γεννήθηκε από την ανεπάρκεια των υπολοίπων. Αυτό θα έπρεπε να σου φταίει.

Και αν πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στις δύο παρακμές, εννοείται θα επιλέξω την πιο εμπνευσμένη.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από κάποιες μέρες αποχής από το διαδίκτυο μόλις τώρα διάβασα τα λόγια ενός (ώ μα τί σύμπτωση) ανώνυμου που θίγεται επειδή ψήφισα ΕΛΑΜ. Ξεκινώ λέγοντας ότι όσο άντεξα να διαβάσω με εκφράζει απόλυτα ο Anti-Christos, από κάποια φάση και μετά δεν άντεξα να διαβάζω τις ίδιες χιλιοειπωμένες μπούρδες, αηδίες και γενικώς εμετικές αντιλήψεις.

"Κύριε" ανώνυμε
1. από πού συμπέρανες (φαντάζομαι με τα ελάχιστα ελληνικά που γνωρίζεις) ότι νιώθω περήφανη που ψήφισα ΕΛΑΜ; Αντιθέτως, απογοητευμένη νιώθω, αλλά δεν είχα άλλη, υπό τις περιστάσεις, επιλογή. ΠΕΡΗΦΑΝΗ, και όχι μόνο, θα ήμουν αν ψήφιζα Χρυσή Αυγή.

2. Εσείς που θίγεστε τόσο εύκολα με τους δήθεν εθνικιστές, άντε μην τα πάρω τώρα που έχετε καταγαμήσει την έννοια της λέξης, εσείς λοιπόν οι υπέρμαχοι της δικαιοσύνης και της ψευτοΔημοκρατίας σας, δεν αναγνωρίζετε σε εμάς το δικαίωμα να ψηφίζουμε ότι μας εκφράζει? Ή μήπως θα πρέπει να δηλώσω Τουρκοκύπρια, να πάρω μία μπογιά παπουτσιών και να μαυρίσω το πρόσωπό μου, για να μου αναγνωρίζετε το δικαίωμα της έκφρασης και να θυμηθείτε 1002 ανθρώπινα δικαιώματα που έχω.

3. Εσύ "κύριε" ανώνυμε για πες μας τί έχεις ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές, η οποία ψήφος σε κάνει τόσο περήφανο, αλλά και αλαζόνα, ώστε να υποτιμάς τόσο πολύ τις άλλες απόψεις; ΑΚΕΛ μήπως, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΕΔΕΚ, ΘΕΚΛΑ, τι τέλος πάντων σε κάνει τόσο υπερήφανο εσένα?

4. Ειλικρινά έχω μπουχτήσει πλέον με όλους τους δήθεν Δημοκράτες που το μόνο που κάνουν είναι να θίγονται από τον δήθεν ρατσισμό, εθνικισμό, χιτλερισμό. Και φτάνει πια αυτό το παραμυθάκι με τον Χίτλερ «κύριε» ανώνυμε, γιατί να ξέρεις οι εθνικιστές σέβονται τους νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα περισσότερο από τον καθένα σας.

5. Ποιος σου είπε ότι με ενοχλεί ο Πακιστανός που είναι στο Πακιστάν? Ο Ιρανός, ο Αλβανός, ο Σύριος, ο οποιοσδήποτε Μουσουλμάνος και μη που βρίσκεται στη χώρα του? Προσωπικά δε με ενοχλεί κανένας από αυτούς. Με ενοχλούν όμως όλοι όσοι μπαίνουν στη χώρα μου με το έτσι θέλω και απαιτούν να έχουν διακαιώματα που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει στη χώρα τους. Και όχι μόνο αυτό έχουν το θράσος χιλίων πιθήκων και θίγονται / ενοχλούνται κιόλας από τη γλώσσα μου, την θρησκεία μου, τα εθνικά και τα ιερά μου σύμβολα.

5. Καμία Φιλιππινέζα, Σρι-λανκέζα και λοιποί μελαμψοί μετανάστες δε με ενοχλούν εφόσον ήρθαν στην Πατρίδα μου να δουλέψουν, τίμια, νόμιμα, σέβονται και τηρούν τους νόμους, και είναι υπόλογοι σε αυτούς όπως κι εγώ, ως νόμιμη Κύπρια πολίτις.

Με ενοχλούν "κύριε" ανώνυμε όλα εκείνα τα σκουπίδια που έρχονται Παράνομα μέσω κατεχομένων και άλλων οδών, στην πατρίδα μου, διαβιούν παράνομα στη χώρα μου, με ότι αυτό συνεπάγεται, παρασιτούν εις βάρος των Κύπριων πολιτών και ΑΠΑΙΤΟΥΝ με τον τρόπο τους να προσαρμόσω εγώ τη δική μου ζωή, τα δικά μου πιστεύω, τη δική μου κουλτούρα στον δικό τους τριτοκοσμικό επίπεδο. Ε! ναι αυτά τα σκουπίδια με ενοχλούν, δεν τα θέλω στην Πατρίδα μου και έχω κάθε δικαίωμα να το εκφράζω και να ψηφίζουν ανθρώπους που υποστηρίζουν τις απόψεις μου αυτές.

Και αν εσείς "κύριε" ανώνυμε έχετε πρόβλημα με αυτές μας τις απόψεις να πάρετε τα σκουπίδια σας και να πάτε να ζήσετε στη δική τους πατρίδα να δούμε τί ευαισθησίες θα δείξουν αυτοί και οι μόγγολοι οι συγγενείς τους στις δικές σας «δημοκρατικές αντιλήψεις».

Άντε γιατί πολύ μας τα ζαλίσατε.

ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ (αν σας λέει κάτι)

Ανώνυμος είπε...

Pros Kallipatira:

1) katholou anomima den egrapsa. Ipograpsa me to onoma mou se antithesi me sena pou krivese piso pou psevdonimo.
2) en ime "kyrios" alla Kyria. Je ta ellinika mou en polla kala! Mpori o christos na sou epiveveosi ke ta 2 giati gnorizoumaste prosopika!
3) en se enohloun i xeni, alla apokalis tous moggolous. Fantastou na se enohlousan inta pou ishe na tous apokalis!
4) en psifizo kanena organomeno komma, giati arni kanenos en ime. Kanenas den me ekfrazi, kanena den psifizo.
5) oti thelis psifize je osi perifani thelis as ise gia touto, ftani na tous louneste esis meta, je oi oulli mas. Ezisa toutous tous ratsistes tous fasistes je ennen o ponos ton lathrometanaston pou tous epiase. En theloun na doun xeno je idika an en skourohromos tote aftomata theorite je ipodiesteros tous (ides? Xero je diskoles lexis opos to ipodiesteros! :p )
6) oso gia ton hitler je ta ipolipa kopellia ton sosialethnikiston tis germanias, en je enna katso na sizito mazi sou poso nomitagis itan. Ta gegonota miloun mona tous. Poso nomimo eni na krouzis je na stironis athropous me ti via?

Varkoume na asholitho parapano mazi sou. Arketi pou tin ora mou efaa. Makari na zis panta me ta ipolipa neonazistouthkia filouthkia sou, gia na dis tin glyka...giati amman lipsoun i allodapi, i gay, je oulles alles omades pou en tous honefkoun ta fasistouthkia, tote en esas pou enna piasi to kolani. Ektos je an tous glifete ton kolo gia na sas kalokratoun.


Ανώνυμος είπε...

Je gia na men lalis pale oti en anonyma...


Alex