Κυριακή, Μαρτίου 04, 2012

Χάρτινο Το Φεγγαράκι


11 σχόλια:

Dreamer είπε...

η κοπελλα καμνει οτι μπορει για να εχει το blog σου υλικο! επεριμενα στο τελος να γυρισει στην καμερα, να μιτσοκαμμισει τζιε να πει: Chris, για σενα!
Αλλα τα αγγλικα της εν καλυττερα που του προεδρου!

Moonlight είπε...

εντάξει...

Μανα είπε...

ρε αστεία αστεία εν ωραία η φωνή της.

Νηπενθές είπε...

είδα το προχτές!! επερίμενα πως τζιαι πως την αντίδραση σου.. αλλά μάλλον έμεινες άναυδος τζιαι εσύ.. να μας πει να την στείλουμε στη eurovision έμεινε...

Πετρος είπε...

Δαμέ ο ομπαμα τραγουδά τζαι παίζει σε σκετσάκια τζαι εννα μεν τραγουδήσει η πραξούλα που έχει και φωνή??????

Eólica είπε...

Τα λόγια είναι περιττά που λέμεν;

Ανώνυμος είπε...

εγώ θέλω ειδική ανάλυσε που σένα για τούτο το κελίκκιν ούλο! Πως την είδε η Εβίτα Περόν των Πατατάτων Αντινακτών?! Εν γι'αυτό που θα πέσει και να μας πλακώσει σε τούτο το τόπο!

Anti-Christos είπε...

Τι ανάλυση να κάνω νεκατωμένη μου; Πόσες φορές να γράψω για το χωρκαθκιόν των Κυπραίων και ειδικά των αριστερών; Καμαρώστε την πατρίδα μας!

Ανώνυμος είπε...

Αστεία αστεία πράγματι εν καλή η φωνή της..

tinkerbell είπε...

Ό,τι και να αντιπροσωπεύει/ υποστηρίζει αυτή η γυναίκα και ασχέτως αν συμφωνεί ή όχι μαζί της κάποιος, εγώ επικροτώ την easygoing και αυτοσαρκαστική στάση της γιατί it takes guts να πας σε ένα σατιρικό show και να κάνεις πλάκα εις βάρος σου. Ειδικά σε αυτόν τον κομπλεξικό τόπο όπου οι πλείστοι πολιτικοί και (semi)celebirties έχουν στείλει κατά καιρούς εξώδικα σε τέτοιου είδους και ύφους εκπομπές.

Ανώνυμος είπε...

akousa oti tha protathi gia tis proedrikes ekloges gia ipopsifia proedros apo to Akel, gia na enosi dinamis...