Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Saved As...

Τα αρχίδια (επιστ. Όρχεις) είναι δύο πανέμορφοι αδένες κάτω από το πέος του άντρα.

Πρόκειται περί θαυματουργών αδένων. Παράγουν σπέρμα το οποίο διοχετεύεται από την σπερματοδόχο κύστη στον σπερματικό πόρο και χύνεται προς πάσαν κατεύθυνση, πηχτό και δροσερό σαν συντριβάνι της Fontana Di Trevi, κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτισης.

Επίσης, τα αρχίδια (γνωστά και ως ούμπαλα, λαϊκά), λειτουργούν και ως αποθηκευτικοί χώροι. Εκεί καταγράφονται άπειροι συνάνθρωποι και συμπολιτες μας οι οποίοι έχουν υπερβεί προ πολλού τα εσκαμμένα. Τα ονόματα αυτών των ανθρώπων χαράσσονται στο εξωτερικό, δερμάτινο περίβλημα των όρχεων με μικροσκοπικά γράμματα, για να χωράνε πολλοί, εξ ου και οι άπειρες ζάρες που παρουσιάζονται στο μέρος εκείνο. Στα δικά μου παρατηρείται τεράστια συμφόρηση σήμερα, σε βαθμό που ευχαρίστως θα μπορούσα να δεκτώ μεταμόσχευση και τρίτου όρχεως για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Εξυπηρετείστε όλοι;

Αγαπώ τους όρχεις μου. Έχουν διογκωθεί τόσο πολύ, που να μου το θυμηθείς, σε λίγο καιρό θα μπορώ να αποθηκεύσω εκεί μέσα μέχρι και mp3!

Είναι σπάνια μέρα η σημερινή. Απλά ξαπλώνω κάτω από το aircondition και διαβάζω το βιβλίο μου ακούγοντας Beatles στα διαλείμματα.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω γιατί αλλά θυμήθηκα αυτό τον τύπο...

Νελλος είπε...

Εγω θέλω και post με "το τσέρρατον τους"

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα...can't stop laughing!! εν υπάρχεις μάνα μου..

Rania

UrbanTulip είπε...

Σκέψου ότι έχω αποκτήσει και εγώ!
Τα έχω κάνει (βαρύ) κολιέ

Amazona είπε...

Πάλε έφυρές μας! Ποιος ή μάλλον ποιοι σ' ενευριάσαν πάλε;;;

Mr Bisco είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω λέμε!!!! Ειδικά η τεκμηρίωση για τις ζάρες είναι όλα τα λεφτά!!!!

Ανώνυμος είπε...

"saved as": φοβερός τίτλος!