Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2007

Κάλπικη Κάλπη

Όπως ξέρετε, δουλειά δεν έχω να κάνω και το μόνο που περιμένω είναι την πτήση μου. Ήρθα να διαβάσω καμιά είδηση στο ίντερνετ και ξενερώνω που όπου σταθώ και όπου βρεθώ μιλάνε για εκλογές! Δεν εννοώ τις εκλογές στην Ελλάδα που γίνονται μεθαύριο και επείγουν, αλλά τις προεδρικές στη Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2008!

Χαρά στην όρεξη σας!

Αμφιβάλλω αν θα ζουν ως τότε οι μισοί υποψήφιοι! Τίποτε καλύτερο να ασχοληθούμε δεν έχουμε; Κοτζάμ νήσος! Δεν συμβαίνει ένας βιασμός, μια δολοφονία της προκοπής να ανάψουν τα αίματα, καθόμαστε και αναλωνόμαστε για τις εκλογές;

Φέτος, ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω πρόεδρο! Τόσα χρόνια απουσίαζα και δεν είχα την τιμή. Φέτος όμως θα αποφασίσω για το μέλλον του τόπου. Τι θα ψηφίσω;

Υποψήφιοι για αποχώρηση: Χριστόφιας Δημήτριος, Παπαδόπουλος Τάσσος, Κασουλίδης Ιωάννης και ακόμη ένας που απ’ ότι κατάλαβα απλώς πιάνει τόπο. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση πάντως. Διότι το ότι ουδείς είναι άξιος να μας κυβερνήσει είναι αποδεδειγμένο. Είμαστε όμως ευσυνείδητοι πολίτες και δεν θα απέχουμε, ούτε θα ρίξουμε λευκό. Απλώς θα ψηφίσουμε το μη χείρον βέλτιστον. The lesser of the two evils.

Η ψήφος μας λοιπόν, είναι αρνητική όπως θα έλεγε και ο Μικρούτσικος στο Big Brother. Τι κατάντια! Να μην υπάρχει μισός άνθρωπος να μας εμπνεύσει να τον ψηφίσουμε! Αυτούς έχουμε όμως, μ’ αυτούς θα παίξουμε το δικό μας Big Brothel!

-Χριστόφιας. Απορρίπτεται ασυζητιτί για λόγους που ανέλυσα παλαιότερα. Θέλω πρόεδρο, πρόεδρο! Όχι κάποιον που η πρώτη εντύπωση που μου δίνει είναι πως φτιάχνει λαχματζούν σε καντίνα γηπέδου.

-Κασουλίδης: Ο Κασουλίδης είναι ο μόνος που έχει το στυλ, το γκελ του προέδρου! Σπούδασε ιατρική στη Γαλλία, σου ρίχνει εκεί ένα comme ci, comme ca και μένεις σύξυλος. Είναι και ευρωβουλευτής (άσχετα αν απουσίαζε από τις πιο σημαντικές συναντήσεις του Ευρωκοινοβουλίου, τότε που η Κύπρος ετοιμαζόταν να ασπαστεί το Ευρώ) και έναν αναμφισβήτητο ‘αέρα’ τον έχει.

Αλλά! Ο Κασουλίδης δεν ήταν αυτός που υποστήριζε το ‘ΝΑΙ’ στο δημοψήφισμα και κινδυνολογούσε κατάφορα, προμήνυε την μοντέρνα καταστροφή της Σμύρνης σε περίπτωση που δεν ενδίδαμε στο δουλοπρεπέστατο σχέδιο Αννάν κτλ; Αυτός είναι! Απορρίψαμε το σχέδιο και ούτε καταστροφή της Σμύρνης είδα, ούτε τις μάγισσες της Σμύρνης είδα. (Έβλεπα το παρά πέντε και ύστερα το safe sex).

Αν είναι να τον ψηφίσω για να μου επαναφέρει τον α(υ)ννανισμό ή οποιαδήποτε άλλη ‘κάποια’ λύση, που λέει και ο γκέι ποιητής, να λείπει το Άννα βίσσηνο. Θέλω να τον ψηφίσω, αλλά δεν με αφήνει. Τάξε μου κ. Κασουλίδη και ξαναμιλούμε...

-Παπαδόπουλος: Ο νυν πρόεδρος της χώρας έχει ένα στυλ Καπετάν Μιχάλη που γουστάρω, αλλά, καλώς ή κακώς, είναι ξεπερασμένο. Ζούμε στο 2007 και όχι στο 1821. Τον χάρηκα όταν ωσάν Μάρθα Βούρτση έκανε τα μηχανάκια της AGB να παραληρούν με το διάγγελμα τού υπέρ του ‘όχι,’ τον χάρηκα που έφερε και την Άννα να τραγουδήσει στην ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, αλλά, ας μην κοροϊδεύομαστε, έβγαλε άσχημο προφίλ προς τα έξω και δεν ξέρω αν μας συμφέρει να τον παρουσιάζουμε στους ξένους.

Επίσης με τσαντίζει το γεγονός ότι βασίστηκε στους αριστερούς για να εκλεγεί και τώρα τους ψιλό-αποστρέφεται. Όπως επίσης με εκνευρίζει η κακή του σχέση με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θεωρούνται πλέον συνάδελφοι και έχουν την στήριξη μου. Γενικά η κατάσταση είναι, χέσε μέσα.

Μα αν κάτσεις να βγάλεις άκρη αγαπητό μου φαν κλαμπ, θα μαρτυρήσεις. Μην κοιτάτε εμένα που η εναλλακτική μου αυτή τη στιγμή είναι να δω τσόντα στο youporn αλλά το βαρέθηκα και αυτό.

Εν πάση περιπτώσει, τι θα ψοφήσουμε στις εκλογές;

Θα ψηφίσουμε για τραγούδι της χρονιάς το ‘Χέρια ψηλά’ και για καλύτερο βίντεο κλιπ το ‘Μη φεύγεις’ της Παπαρίζου. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Αλλάξτε κανάλι. Ούτως ή άλλως η Κύπρος δεν σώζεται με τίποτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: