Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2007

Μάριος 19+ 8 χρονών !

Φίλος είναι αυτός που σε ρωτάει τι κάνεις και περιμένει την απάντηση σου. Φίλος είναι αυτός που όταν είσαι μαζί του αισθάνεσαι ψυχικά γυμνός και δεν σκέφτεσαι δυο φορές πριν μιλήσεις. Φίλος είναι αυτός που όταν είσαι μαζί του, η σιωπή δεν μεταφράζεται σε αμηχανία. Τέρμα όμως στα κλισέ. Φίλους εγώ στη ζωή μου δεν έκανα πολλούς. Άντε να έχω δυο από τον στρατό και δυο από το πανεπιστήμιο. Έχω όμως τέσσερις αδελφούς. Και ο ένας απ’ αυτούς έχει σήμερα γενέθλια και είναι ο πιο αστραφτερός απ’ όλους.

Το μπλογκ υποδέχεται τον Μάριο Χαραλάμπους, το πλήθος παραληρεί και εγώ σκάω μπαλόνια με χαρτοπόλεμο χαριεντίζοντας!

Μάριε, φίλοι και εχθροί από τη Κύπρο με ρωτάνε συνέχεια τι κάνεις μετά το Dream show.
- ...Συνέρχομαι! Βασικά, συνεχίζω τις προσπάθειες για να θέσω καλά θεμέλια για μια καριέρα όπως την ονειρεύομαι. Βασικά δηλαδή, ότι έκανα και πριν από το Dream Show.

Εγώ άκουσα ότι μπαλαμουτιάζεις την Τάμτα κάθε βράδυ στα παρασκήνια του ‘Θαλασσα’ όπου και εμφανίζεσαι.
-Πρώτον, αυτό είναι ψέμα, δεύτερον, αυτή το άρχισε! Χα χα! Όχι ρε, την Τάμτα μου την καλή!

Όταν ήσουν στο παιχνίδι σου έστελναν οι γκόμενες γράμματα, ή μόνο εγώ έχανα την ώρα μου μαζί σου;
-Όχι, λάμβανα κι’ εγώ γράμματα από θαυμάστριες όπως όλοι. Καμία σχέση βέβαια σε σύγκριση με αυτούς που κυκλοφορούσαν ...γυμνοί στο σαλόνι όλη τη μέρα, αλλά κάτι έπαιρνα κι’ εγώ.

Ε, τι το σκέφτεσαι, πες μας τι σου γράφανε. Προστυχιές ή απειλές;
- Χα χα χα. Τίποτα απ’ τα δυο. Μόνο...συγκινητικές φιλοφρονήσεις! Κοίτα, έτσι κι’ αλλιώς, δε νομίζω στο παιχνίδι να κατάφερα να εμπνεύσω στους τηλεθεατές προστυχιές. Ένας τομέας δηλαδή στον οποίο απέτυχα. (γέλια).

Θεωρείς ότι τώρα που είσαι πιο γνωστός είναι πιο εύκολο να ρίξεις γκόμενα; Είδες αλλάγή προσέγγισης από τις γυναίκες;
-Εμ, δεν μπορώ να πω ότι μου ρίχνονται, αλλά έρχονται συχνά και ανοίγουν αυτές τη συζήτηση, συνήθως με την ερώτηση: «Είσαι εσύ που ήσουνα στο...» ή «Είσαι ο Μάριος που...» Αναλόγως των περιστάσεων η συζήτηση συνεχίζεται, ή σταματά κάπου εκεί.

Άρα, ούτε το reality με σώζει εμένα! Εσύ θα ‘πήγαινες’ με θαυμάστρια;
-Δεν βλέπω το λόγο γιατί όχι. Όταν η συγκεκριμένη έχει κάτι που με ελκύει, γιατί όχι; Και θα πάω μαζί της, και δεσμό θα κάνω ακόμη. Εξαρτάται από τη γυναίκα.

Και φυσικά όταν κάτι τέτοιο συμβεί θα με αφήσεις να το ανακοινώσω πρώτος μέσω του μπλογκ!
-Χα! Αφού μου ζήτησες και την άδεια, σίγουρα! Εγώ νόμιζα θα το έκανες έτσι κι’ αλλιώς.

Με όλες αυτές τις τσούπρες που συναθροίζονται στο myspace σου και αφήνουν αβέρτα καλημέρες, γίνεται τίποτα;
-Χα χα! Γίνεται ότι μου φτιάχνουν τη μέρα! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε έχει εκτιμήσει (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, σίγουρα), και μπαίνει στη διαδικασία να σου στείλει ένα μήνυμα για να σου πει μια καλή κουβέντα. Γι’ αυτό και προσπαθώ να ανταποδίδω όσο μπορώ.

Και γιατί είσαι πάντα τόσο ξενέρωτα ευγενικός μαζί τους; Ως σταρ, θα έπρεπε να είσαι πιο απόμακρος.
-Μα ο σωστός σταρ είναι αυτός που δεν κολλά σε αυτά τα πράγματα. Αν αποφασίσεις να αγνοείς το κοινό σου, δεν γίνεσαι αυτόματα σταρ. Αντ’ αυτού, ειδικά όταν το τι είσαι δεν...δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά, αυτό είναι γελοίο. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα έχω χρόνο να απαντώ σε όλες τις καλημέρες, αλλά σίγουρα θα προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ.

Από τον καιρό που μπήκες στον χώρο της Αθηναϊκής νύχτας, τι σε εξέπληξε ευχάριστα και τι δυσάρεστα;
-Με εξέπληξε και δυσάρεστα και ευχάριστα το πόσο εύκολο είναι να γίνουν κάποια πράγματα που θεωρούνται ‘δύσκολα’ όταν έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις. Τα πάντα στη show-biz είναι οι διασυνδέσεις, πέρα από το ‘φυσικό πακέτο’ που διαθέτει ο καθένας. Και άλλο να...νομίζεις ότι το ξέρεις αυτό και άλλο να το βλέπεις στην πράξη.

Τι πρέπει να συμβεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες για να αισθανθείς ότι πάνε καλά τα πράγματα;
-Να κυκλοφορήσει κάτι δικό μου και να δουλέψω σε κάποιο μεγάλο μαγαζί, ως όνομα πλέον, μικρό έστω... Ε, φυσικά ακόμη πιο σημαντικό, αυτά να βρουν θετική ανταπόκριση από τον κόσμο.

Γίνονται όργια τη νύχτα;
-Δεν έχω πετύχει κανένα. (Γέλια) Αλλά είμαι σίγουρος ότι γίνονται. Εδώ γίνονται...τη μέρα!

Μάλιστα! Τέλος πες μου κάποιο ευτράπελο που έζησες από κάποιο διάσημο και αξίζει να αναφερθεί.
Έχω να θυμάμαι τα τρελά γέλια που έκανα στις πρόβες για την παράσταση του Θεοφάνους, με τον Ρέμο. Ο άνθρωπος έχει φοβερό χιούμορ και είναι πολύ απρόβλεπτος πάνω στη σκηνή. Σε ένα τραγούδι μιμήθηκε κατά σειρά τον Νταλάρα, τον Καρρά, τον Γαβαλά και τελείωσε με μια κορώνα a’ la Μητροπάνος. Έπεσε όλη η ορχήστρα κάτω από τα γέλια.

H Παπαρίζου τι κάνει; Γιατί δεν μου απαντά τα τηλέφωνα;
- Χα! Μα κατάλαβες; Νομίζει ότι κάποια είναι!

ΟΚ ρε, that’s it! Thank you!
Άτε ρε! Έπρεπε να έχει κι’ άλλο!

Α, θέλεις κι’ άλλο; Μα τι να σε ρωτήσω;! Μισό όργιο δεν αξιώθηκες να κάμεις!
Χρόνια πολλά Μάριε μου. Να ζήσεις να σε χαίρομαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: