Τρίτη, Μαρτίου 20, 2007

V for Vagina

«Η κλειτορίδα είναι το μοναδικό όργανο του ανθρώπινου οργανισμού που χρησιμεύει απλά και μόνο για να παρέχει ηδονή. Έχει 8.000 νεύρα πολύ περισσότερα απ’ όσα έχουν τα δάχτυλα και η γλώσσα μας, ενώ δίνει διπλάσια σεξουαλική ευχαρίστηση στη γυναίκα, απ’ότι το πέος στον άντρα.»

Αυτό ήταν και το ρεζουμέ της θεατρικής παράστασης που παρακολούθησα απόψε στο Cardiff Millenium theatre. Ντοκυμανταίρ! «Αιδίων Μονόλογοι». Κατάλαβες κύριε, βγάλανε και τα μουνιά γλώσσα και λένε ότι θένε. Και εμείς πάμε και υποκλινόμαστε ωσάν πιστοί μουνόδουλοι, υποβάλλοντας τα σέβη μας.

Jerry Hall στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το γράφω γιατί αυτή υποτίθεται είναι η φίρμα. Εγώ δεν την ήξερα, οι φίλοι μού την σύστησαν. Παρόλα αυτά, την παράσταση έκλεψαν οι άλλες δυο ηθοποιοί. Δεν ξέρω ονόματα. Για πληροφορίες, εδώ. Ξέρω όμως, πως στην ελληνική έκδοση του θεατρικού, εν έτει 2006, έπαιζε η Βάνα Μπάρμπα και η Ζέτα Δούκα και φαντάζομαι πως θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα παράσταση. Μπάρμπα είναι αυτή...

Τα μισά αστεία δεν τα κατάλαβα, ας όψεται η προφορά των ηθοποιών. Την εσάνς, μια φορά, την κέρδισα. Δεν τρελάθηκα, βαρέθηκα. Σεβασμός στο μουνί, αλλά καλύτερα να ρουφά, παρά να μιλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: