Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2006

Αγάπη από διαδικτυακό Nylon


Αγαπητές Θαυμάστριες !

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μου. Από εδώ θα καταφέρουμε να κρατήσουμε επαφή και να δυναμώσουμε την επικοινωνία μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα χιλιάδες γράμματα που μου στέλνετε καθημερινά, για τις εκδηλώσεις θαυμασμού σας, για τα αναρίθμητα στριγκάκια σας που βρίσκω κάθε πρωί στο γραμματοκιβώτιο μου ! Είστε συγκινητικές !

Σοβαρά Νέα:

Η πολυπόθητη διαδικτυακή μου ονείροξη, αυτή για την οποία έγραφα ωδές στον έρωτα και βούιξαν τα αφτιά σας, αποφάσισε πως..."δεν με βλέπει ερωτικά", παρόλο που τους τελευταίους εφτά μήνες με κρατούσε ξάγρυπνο μέχρι τις πέντε το πρωί και απαιτούσε από μέρους μου σημασία άλφα-άλφα σεξουαλικής και ερωτικής ποιότητος.

Θα μου πείτε, τι περίμενες και εσύ πτωχέ αντίχρηστε !? Ε, όσο να'ναι τα πρόστυχα, τα μαύρα, τα sms της για άλλα με προετοίμαζαν. Για ένα καλοκαίρι πνιγμένο στο σπέρμα και στη ρόγα. Τώρα μη ρωτάτε γιατί πίνω... Πίνω για να πνίξω το πένθος μου για το αδικοχαμένο καλοκαίρι μου, πίνω για να ξεχάσω πως οι μόνες ρόγες που θα ρουφήξω θα είναι αυτές του σταφυλιού !

Σοβαρότερα νέα:

Επέστρεψα από τις διακοπές μου. Για Μύκονο έβαλα πλώρη, στη Νάξο με ξέβρασε το κύμα. Εμ, βάλατε το κακό σας το μάτι αγαπητοί μου αναγνώστες και πάλι καλά που δεν βουλιάξαμε. Δεν σας κάναμε την χάρη βέβαια. Το boyband θριάμβευσε ξανά. Αγνοήσαμε την μαύρη-κατάμαυρη (σαν την ψυχή μας ) παραλία του Περίβολου ¨(Περίγελος έπρεπε να λέγεται), αγνοήσαμε την οικογενειακή και ανιαρή Νάξο και επιδοθήκαμε με σθένος σ' αυτό που κάνουμε καλά εδώ και δέκα χρόνια.

Με soundtrack μας τα: camisa negra, hips don't lie και baila morena σαρώσαμε Αυστραλία και Αμερική. Μέγα ευχαριστώ στους φίλους μου για τις αθάνατες ατάκες που ξεστομίσαμε και φέτος, καθώς και για την υπομονή τους.

Θα τα πούμε σύντομα με περισσότερα απαράδεκτα.
Αντίχριστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: