Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

That's Eurovision

Το μόνο που κράτησα από τον 2ο ημιτελικό είναι το πιο κάτω, εισαγωγικό χορευτικό των παρουσιαστών το οποίο εξηγεί στους Κινέζους, τους Αμερικάνους αλλά και όλους όσους τρώγονται να μας ακολουθήσουν από του χρόνου, τι είναι η Γιουροβίζιον. Απλά αριστούργημα! Δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα ο ίδιος, θεωρώ ότι το χιούμορ των Σουηδών χτύπησε διάνα. Κορυφαία στιγμή, αυτή του Riverdance. Σκατά να φάνε τα Όσκαρς, και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν κομμάτι όλου αυτού.  


Κατά τα άλλα δεν έχω να πω πολλά. Πέρασαν οι αναμενόμενοι, αν και εγώ δεν ήθελα μέσα τους Γεωργιανούς και τους Λιθουανούς. Θα τους αντάλλαζα με Δανούς και Ιρλανδούς. Θα το φυσά και δεν θα κρυώνει ο πρώην Westlife που έριξε τη μούρη του για να παρευρεθεί στο «πανηγυράκι» και αντ’ αυτού θα επιστρέψει στο Δουβλίνο με την ουρά στα σκέλια. Ε, ας μάθει να τραγουδά καλύτερα πρώτα.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το Σάββατο. Hold your horses που λένε και οι αγγλομαθείς Κυπραίοι, δυστυχώς η Κύπρος εμφανίζεται στην 14η θέση μετά την Αυστραλία. Όπως καταλαβαίνετε, όταν όλοι ακόμα θα βλέπουν πουλάκια να πετάνε από την ερμηνεία της Αυστραλίας, ελάχιστοι θα παρατηρήσουν τους δικούς μας… λύκους. Αν και ονειρεύομαι δεκάδα, δεν έχω αυταπάτες. Θα είναι ευχής έργον αν καταφέρουμε να βρεθούμε σε μια θέση μεταξύ των 10-15. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: