Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2008

Βάλε τα Χρυσά! 

Η Καρολίνα Πελενδρίτου πρόσθεσε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της, αφού έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ χθες στους παρά-ολυμπιακούς του Πεκίνου.

 

Υποκλίνομαι Καρολίνα, είσαι η μόνη Κύπρια για την οποία δεν ντρέπομαι! (Η Βίσση δεν πιάνεται, πρόκειται περί μύθου και όχι Κύπριας!) Επίσης, να σου πω ότι σε βρίσκω και πολύ όμορφη και αν είσαι single προσφέρομαι. Μπορεί να μην έχεις να φας μαζί μου, αλλά θα λιώσουμε το μετάλλιο, θα φτιάξουμε souvenirs για τους τουρίστες του Πρωταρά και θα ζήσουμε.

 

Πολύ χάρηκα που ξανακούστηκε ο Ελληνικός, Εθνικός μας Ύμνος σε ολυμπιάδα και υπενθύμισε στους Τουρκόσπορους που μας κυβερνούν (και σ’ αυτούς που τους ψήφισαν), ποιοι είμαστε και ποιοι θα μείνουμε. Ελπίζω αυτή τη φορά να πληρώσουν την ολυμπιονίκη το ποσό που της αξίζει, διότι το πριμ της Αθήνας 2004 ακόμη της το χρωστούν.

 

Παρόλα αυτά, δεν βρήκα βιντεάκι στο YouTube για να παραθέσω, το θέμα μάλλον θα περάσει στα ψιλά στα ΜΜΕ, αλλά θα επανέλθω με πληρέστερο ρεπορτάζ εν καιρώ.

4 σχόλια:

AV είπε...

http://www.carolina-swimmer.com

http://www.olympic.org.cy/nqcontent.cfm?a_id=2025&tt=graphic&lang=l2
http://www.varkoume.com/phpBB2/viewtopic.php?t=8485&view=previous&sid=090edca2349d523af331bb7d18140ff3


kapies istoselides sxetikes me to thema :P

Anna V. Blog

Ανώνυμος είπε...

Χρίστο μου,
Η κυρία Μαρούλα έγραψε ποίημα για την Καρολίνα όταν πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς στην Αθήνα. Όταν το βρω θα σου το διαβάσω.
Ντορέττα

Anti-Christos είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Η κυρία Μαρούλα δεν έγραψε κανένα ποίημα για την κεραία που της μπαστακώσαν στην ταράτσα;

Γαμώ το! Στον γάμο σου, ΔΕΝ μου την έδειξες!

AV-B είπε...

na se pouloun gorazose roula mou maroula mou