Κυριακή, Απριλίου 13, 2008

Ένα Κουτσομπολιό και μια Παρολίγον Τσόντα.

Άκου προβλήματα ο κόσμος!

Άκουσα πρόσφατα, και αναφέρομαι σε πραγματικό γεγονός, πως κάποιος γνωστός μας 45αρης, ματσωμένος, στέλεχος εταιρείας, με την Mercedes και τις πισίνες του, επισκέπτεται ψυχολόγο. Επισκέπτεται ψυχολόγο διότι παρόλα τα πλούτη του, παρ’ όλη την "Αλιαγική" γοητεία του εργένη που εκπέμπει, αισθάνεται πως οι γκόμενες τον θέλουν για τα λεφτά του και όχι για την ψυχούλα του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, πως παρόλο που βρίσκει εύκολα γκόμενες, εν τούτοις πάνω στην πρώτη εβδομάδα του κάνουν νύξεις για ταξίδια, δώρα, επαύλεις και τα λοιπά. Ο κύριος βγάζει εξανθήματα, τις χωρίζει, και πληρώνει το ένα ραντεβού μετά το άλλο, μάλλον ξαπλωμένος σε κάποια σεζ-λονγκ κάποιου ψυχρού ιατρείου!

Ω! Θεέ Καρβέλα και Κύριε των δυνάμεων!

Ας εξηγήσει κάποιος του κυρίου 45αρη μας το εξής! Οι άντρες δουλεύουμε για να βγάλουμε λεφτά, μπας και γαμήσουμε! Ο άντρας από τα 18 του, ως τα 70 του, θέλει να βγάζει λεφτά για να τον θέλουν οι γκόμενες! Περισσότερα λεφτά, περισσότερες γκόμενες! Γι’ αυτό σπουδάζουμε, γι' αυτό μορφωνόμαστε. Γι' αυτό πάμε στρατό! Γι' αυτό πήγαμε δόκιμοι ΥΕΑ! Γι' αυτό επιδιώκουμε καριέρα! Γι' αυτό θέλουμε να καλυτερέψουμε. Γι’ αυτό ανακαλύπτουμε νέα φάρμακα, γι’ αυτό θέλουμε να σώσουμε τον πλανήτη από οικολογική καταστροφή! Γι’ αυτό γυρίζει ο πλανήτης! Για να βγάζουμε λεφτά, να γίνουμε πιο μούρες, μπας και μας ανοίξουνε τα πόδια τους! Απλά-μαθήματα-ζωής! ("Μια είναι η λύση: τα λεφτά, το φαΐ και το γαμήσι," όπως προείπεν ο Κύριος!).

Εσύ γιόκα μου που τα έχεις έτοιμα, γιατί κλαίγεσαι; Σιγά μη σε αγαπήσουν για την ψυχή σου! Και δεν καταλαβαίνω και ποια ανάγκη σε ωθεί να θέλεις να σε αγαπήσουν για τη ψυχή σου! Αυτήν μια μέρα θα την παραδώσεις, και η εκάστοτε σύζυγος σου δεν θα πάρει ούτε φράγκο γι' αντάλλαγμα. Οπότε; Τι με κοιτάς σαν χάνος;! Εκμεταλλέψου τη θέση σου και μούγκα! Θα σε πάρουν για μαλαππάππα!

Από τη μια, θέλω να σε αγκαλιάσω και να σε συγχαρώ συγκινημένος για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Από την άλλη, θέλω να σου δώσω 10 ευρώ να αγοράσεις ό,τι θέλεις, γιατί είσαι κρίμα. Έλα, έλα να δούμε παρέα τώρα αυτό το βιντεάκι που ανακάλυψα στο youtube και κόψε τους λυγμούς! Έχει πολύ χάζι... Μπορείς να μου το βρεις ολόκληρο;
Από την μεταγλωττισμένη υπερπαραγωγή που κυκλοφορεί: "Η εκδίκηση της παρθένας στα μπουζούκια!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: