Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008

Όλες οι Αισθήσεις μου...

Τα καλύτερα θέματα για blogging τα βλέπω στον ύπνο μου. Εψές είδα τρία όνειρα. Ένα σεξουαλικό, ένα με ζώα και ένα επιστημονικό. Θα σταθώ στο τελευταίο!

Είδα όνειρο μια σκηνή την οποία έχουμε όλοι ζήσει σε κάποια φάση, και την οποία βρίσκω τα μάλα εκνευριστική. Τσαντίζομαι συχνά όταν καθόμαστε στο τραπέζι να φάμε και ένας σεβαστός πληθυσμός παραπονιέται ότι δεν μπορεί να ακούει άσχημες λέξεις ενώ τρώει, επειδή τάχα μου, αηδιάζει. Αυτό ουδέποτε κατάφερα να το κατανοήσω. Εγώ ουδέποτε αηδίασα το φαγητό μου στο άκουσμα λέξεων όπως ‘σκατά,’ ΄κακκά’ και ΄κάτουρα.’ Θεωρώ πως οι λέξεις, είναι απλώς λέξεις, και δεν μπορούν να προκαλέσουν αλλοίωση της γεύσης.

Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως αν αντικατασταθούν από συνώνυμες λέξεις όπως ‘περιττώματα’ και ‘αφόδευση,’ ουδείς θα παραπονεθεί. Απλά οι γκόμενες (που αυτές είναι που πρώτες διαμαρτύρονται σε τέτοιες περιπτώσεις), είναι συνήθως τατσίζες και μαλακισμένες, οπότε έχουν σταμπάρει συγκεκριμένες λέξεις ως απαγορευμένες την ώρα που μπουκώνουν. Τόσα και τόσα βάζουν στο στόμα τους, οι λέξεις τις πείραξαν! Τέλος πάντων.

Αφού λοιπόν διατείνονται πως η ακοή επηρεάζει τη γεύση τους, δεν απομένει παρά να δοκιμάσουμε και το αντίστροφο ώστε να αποδείξουμε το παράλογο των αντιδράσεων τους. Αυτό ήταν και το όνειρο που είδα ψες! Καλά, καταπληκτικό! Έτρωγαν στο τραπέζι διάφοροι καλεσμένοι μου ακαθαρσίες του δρόμου, πασπαλισμένες με διάρροια και ενώ τα έτρωγαν εγώ τους έλεγα όμορφες λέξεις, όπως: Παγωτό, ηλιοβασίλεμα, φεγγαράδα, λουλούδια του αγρού… Και όλοι έτρωγαν με το χαμόγελο στα χείλη.

Ξύπνησα και σκέφτηκα πως την επόμενη φορά που κάποιος θα παραπονεθεί πως του προσβάλλω τη γεύση του με τα λεγόμενα μου, θα του προτείνω αμέσως να κάνουμε και το αντίστροφο! Να δούμε, αν θα δεχτεί! Μικροαστικές συμπεριφορές που ανέχομαι ώρες-ώρες! «Τρώμε!» «Τρώμε!»
Να φάτε το ύστερο σας!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ???

JOANNAKI

Anti-Christos είπε...

Από κοντά είπαμε ;)

ΧΧΧ

Ανώνυμος είπε...

ti exes fai to vradi prin dis afta ta onisa me to fagopoti ...

exi idieteri simasia :P

cheers
http://anna-vissi.blogspot.com