Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Κύπρος Μου Κορωνοποιημένη!


Τίτλοι ειδήσεων που είναι θέμα χρόνου να δούμε στο διαδίκτυο:

«Με τιμές αρχηγού κράτους θα υποδεχτεί η Κύπρος τον κορωνοϊό»

«Όλα έτοιμα για την αποψινή, φαντασμαγορική εμφάνιση του κορωνοϊού στο νησί μας».

«Συγκινεί γνωστή Κύπρια σόσιαλαϊτ. Φωτογραφίζεται με τον κορωνοϊό της και ρίχνει το ίνσταγκραμ!»

«Προσφορές Άλφα Μέγα έως και 40%: Ο κορωνοϊός δεν θα λείπει από κανένα σαρακοστιανό τραπέζι!»

«Καλώς ήρθατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο! Οκτώ παίχτες θετικοί στον κορωνοϊό διαγωνίζονται για το μοναδικό εμβόλιο. Απόψε στο ειδικό, σπέσιαλ επεισόδιο, στο ΡΙΚ1»

«Είναι η ώρα! Τέλος στον σεξιστικό όρο «κορωνοϊός» επιχειρούν να δώσουν οι φεμινίστριες της χώρας. Απαιτούν όπως καθιερωθεί και ο όρος «κορωνοκόρη» πάραυτα!»

Στη χώρα μας για την πρεμιέρα της ταινίας «Κύπρος μου Κορωνοποιημένη» βρέθηκε από σήμερα το πρωί η Μιμή Ντενίση. Αποκλειστικά νέα στην εκπομπή μας «Με αγάπη Χριστιάνα».

«Την παραμονή 250.000 κορωνοϊών στη χώρα αποδέχτηκε στο Κραν Μοντανά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση έγγραφα που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης».

«Την τελευταία του πνοή άφησε κομματόσκυλο στη Λευκωσία που διορίστηκε παράνομα σε ημικρατικό οργανισμό επειδή είχε μπάρμπα στην κορώνη. Αποκλειστικές δηλώσεις του μπάρμπα στο δελτίο των 8:30».

Συγκλονίζει ζεύγος αλλοδαπών που διαγνώστηκε με κορωνοϊό με δηλώσεις του στον Φιλελεύθερο: «Κοιμόμαστε ακόμα στο ίδιο κρεβάτι». Επεμβαίνει το Γραφείο Ευημερίας για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: