Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019

Τα Φρικιά Των Χριστουγέννων

Δεν μας κόφτει αν στολίσατε χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κατ’ ακρίβεια, ο μόνος λόγος για να μας κόφτει είναι για να επιβεβαιώσουμε ότι πάσχετε από ψυχιατρική διαταραχή και ότι άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε.

Μέσα Νοέμβρη, ακόμα, και με το θερμόμετρο στους 30 βαθμούς κελσίου, με τι κέφι καθίσατε και στολίσατε; Με το κέφι του «βαριέμαι σπίτι μόνος μου, κάθομαι και στολίζω να περνά η ώρα παρά να τον κάνω λάστιχο;»

Το δέντρο θέλει και την απαραίτητη ατμόσφαιρα. Βροχή, μουντίλα, κρύο, τζάκι, χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα ηχεία. Από όλα αυτά, μόνο τα τραγούδια είναι εύκαιρα. Όλα τα άλλα ελλείπουν και δεν μπορείτε να τα δημιουργήσετε από μόνοι σας. Οπότε, τι δέντρα και μπαρμπούτσαλα μου κοπανάτε;

Και άντε και το στολίσατε. Σιγά τον Παρθενώνα! Γιατί να πρέπει να μας το δείξετε; Τι κρεμάσατε στο δέντρο και πρέπει να το δει όλη η πλάση μέσω του ίνσταγκραμ; Ράβδους χρυσού; Μπάλες πασπαλισμένες με σκόνη κοκαΐνης; Τα ίδια πλαστικά στολίδια από το Τζάμπο δεν κρεμάτε κάθε χρόνο; Σιγά το κατόρθωμα!

Το δέντρο (που επιβάλλεται να είναι πλαστικό, παρεμπιπτόντως) αφορά στα Χριστούγεννα. Και τα Χριστούγεννα έρχονται στις 25 Δεκεμβρίου. Άντε να στολίσεις το πολύ δέκα μέρες πριν! Νωρίτερα θεωρείται ψυχαναγκασμός και αθκειασεροσύνη, για να το πω κυπριακά.

Λατρεύω τα Χριστούγεννα, αλλά με όλα αυτά τα αδικαιολόγητα τρισευτυχισμένα Ελφς τριγύρω, κοντεύω να τα μισήσω!


Σας εύχομαι να σας καεί ή να πέσει πάνω σας και να σας πλακώσει μόλις το στολίσετε. 

2 σχόλια:

Clueless είπε...

Να είσαι έτοιμος να με κάνεις unfollow. Γιατί δεν βάζω μόνο το δικό μου αλλά και αυτά που στολίζουμε σε φίλους. :)
Χα.

Αν και φέτος λέω να το αφήσω πιο αργά και εγώ που συνήθως στολίζω 1 του Δεκέμβρη.

Η αλήθεια είναι ότι θέλεις λίγο χειμώνα να μπεις σε διάθεση.

Anti-Christos είπε...

Σε συμπαθώ και δεν πρόκειται να σε κάνω unfollow :)

Θα τα παραβλέψω απλώς.
χχ